- Konu Sahibi Smile Forever
-
- #2.881
Evet ilk ay iğneye yetisemedim demistim ya sonra hem klomen hem iğne oldum çok şükür tuttu rabbim bir sorunla karsılastırmazsa şimdilik iyiyizCanımm klomen kullandktan sonraki ay mı hamile kaldınn.. Hayırlısıyla kucağına al bebişini inşallahhh
Oyyyy çok şükür, İnşallah sağlıklı sıhhatli bi süreç geçirir evladını sağlıkla alırsın kucağına arkadaşım..Evet ilk ay iğneye yetisemedim demistim ya sonra hem klomen hem iğne oldum çok şükür tuttu rabbim bir sorunla karsılastırmazsa şimdilik iyiyiz
İnşallah bizlere de Nasil eder Allah.Evet ilk ay iğneye yetisemedim demistim ya sonra hem klomen hem iğne oldum çok şükür tuttu rabbim bir sorunla karsılastırmazsa şimdilik iyiyiz
Amin canım insallah isteyen herkese nasip etsinOyyyy çok şükür, İnşallah sağlıklı sıhhatli bi süreç geçirir evladını sağlıkla alırsın kucağına arkadaşım..
Hayırlısı olsun insallah olur canımİnşallah bizlere de Nasil eder Allah.
Bu klomen ve iğne sebebiyle çok umutluyum ama bu ay hayırlısı tabi
Mehtaba canm bn de bu ay ilk defa klomen ve ovitrelle kullandım adetime 3 gün var kaşık agrilarim var sadece normalde olan gogus agrim bu ay yok bu konuda bir bildiğin varmı canimmerhaba hanımlar var mı bekleyen ya da adeti yaklaşan belirti yaşayan
ağrılar oluyordu canım bende hatta bu ay kullanmadım ben yinede ağrılarım oluyor hala.benimde 8 mart ya da 10 martta olmam lazım en geç.az kalmış bata inşallah güzel haberler alırsın ve bize umut olursun canım.yapamıyoruz ama yinede elinden geldiğince belirti aramamaya çalış.ben bu süreçte inan bana yaşamadığım belirti kalmadı.kafana takma olacak inşallah Allah'ın izniyleMehtaba canm bn de bu ay ilk defa klomen ve ovitrelle kullandım adetime 3 gün var kaşık agrilarim var sadece normalde olan gogus agrim bu ay yok bu konuda bir bildiğin varmı canim
klomeni mi?denemeli miyim acaba
Ay elimde olsa keşke illa düşünüyorum sabah idrar testim negatif cikti malesef adetime 2 gun var akşam kaşık agrisinda uyuyamadim bilmiyorm bnm aklımı karıştıran gogus ağrısının olmaması her ay olurdu normalde kaşık agrimda ilk defa oluyo insalhh vardır insalhj senin bebis te vardır canimağrılar oluyordu canım bende hatta bu ay kullanmadım ben yinede ağrılarım oluyor hala.benimde 8 mart ya da 10 martta olmam lazım en geç.az kalmış bata inşallah güzel haberler alırsın ve bize umut olursun canım.yapamıyoruz ama yinede elinden geldiğince belirti aramamaya çalış.ben bu süreçte inan bana yaşamadığım belirti kalmadı.kafana takma olacak inşallah Allah'ın izniyle
inşallah kuzum bakma sen sana diyorum takma diye ama bende adet bittikten sonra bir hafta falan düşünmüyorum sonra adet yaklaştıkça acabalar dolaşıyor kafamda :) elimizde değil malesef. sen ne kadardır istiyorsun canım tahlil falan yaptırdın mı hiçAy elimde olsa keşke illa düşünüyorum sabah idrar testim negatif cikti malesef adetime 2 gun var akşam kaşık agrisinda uyuyamadim bilmiyorm bnm aklımı karıştıran gogus ağrısının olmaması her ay olurdu normalde kaşık agrimda ilk defa oluyo insalhh vardır insalhj senin bebis te vardır canim
14 ay oldu canm istiyeli bu ay da olmazsa 15 ay olcak 17 aylık evliyim bütün tahliller yapıldı temiz çok şükür eşimde az bi oranda sprm harekersizligi var onun içinde vitamin kullanıyo ilk klomen deniyimiz hayırlısı olsun demekten başka bişe gelmiyo eldeninşallah kuzum bakma sen sana diyorum takma diye ama bende adet bittikten sonra bir hafta falan düşünmüyorum sonra adet yaklaştıkça acabalar dolaşıyor kafamda :) elimizde değil malesef. sen ne kadardır istiyorsun canım tahlil falan yaptırdın mı hiç
Al bnden de o kadar bnde adet olunca aklıma gelmiyo ne zaman adam yaklaşıyor bnm içime şupe düşüyor Acabalardan ya bu ay tedavi görünce test felan yaptım yoksa yapmam yani adetimin beklerim hepte adet olurum dedim bu sefer yapayım ama gene negatif leri gördüm umudum pek kalmadı ama allahtan umut kesilmez diyorum vereçeki zamanı bilir kurban olduğum rabbim sen ne zamandır istiyosun canm bi sıkintin var miinşallah kuzum bakma sen sana diyorum takma diye ama bende adet bittikten sonra bir hafta falan düşünmüyorum sonra adet yaklaştıkça acabalar dolaşıyor kafamda :) elimizde değil malesef. sen ne kadardır istiyorsun canım tahlil falan yaptırdın mı hiç
Canım neden doktorun dediğine uymadın ilkinde ilaca karşı yumurtalıkların hassasiyetini ölçmek için tek doz başlanırmerhaba arkadaslar klomen kullanıyorum dr bırer kere dedı ama ıkı ekere kullandım ptesı dr gıdecegım kolmenın 2 gunu gıttıgımde yumurta 10 mm ydı bugun ılacın son gunu adetıme 20 gun var fakat sag yumurtalıgımmı kasıgımmı orasına ara ara agrı atıyor sebebı nedır yarıdmcı olabılırmısınız
Doktor 2 tane içtiğini bilmediği için pazartesi randevu vermiş olabilir bence geç kalınabilir iğne için yarın doktorunu ara canım durumdan da haberdar et bizi merak ettim.. bi de kaç yumurtan olmuştu1,5 YILDIR ISTIYORUM BU ZMANA KDR DRE BIEY YOK DEDI RAHIMFILMI CEKTIRDIM IY -I CIKTI KLOMEN VERDI SIMDI ONU KULLANDIM BUGUN BITTI PTESI GIDICEM BAKALIM INSSALLLAHH ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN HER GECE HERGUN DUA EDIYORUMM RABBIME SENDE PEKI SORUNMU VAR
bende bir buçuk yılı geçti canım benim bir oğlum var 6 yaşında ikinciyi istiyoruz ama olmadı henüz.hipotroidim var bu yüzden doktorum yumurtalarımın yeteri kadar gelişmediğini söylemişti.klomen kullandım 1 ay.iğne de oldum ama iğneye rağmen çatlamadı kist oldu.kist geçti çok şükür.bu ay hiçbirşey yapmadım bakalım.adet olunca gideceğim yine.Al bnden de o kadar bnde adet olunca aklıma gelmiyo ne zaman adam yaklaşıyor bnm içime şupe düşüyor Acabalardan ya bu ay tedavi görünce test felan yaptım yoksa yapmam yani adetimin beklerim hepte adet olurum dedim bu sefer yapayım ama gene negatif leri gördüm umudum pek kalmadı ama allahtan umut kesilmez diyorum vereçeki zamanı bilir kurban olduğum rabbim sen ne zamandır istiyosun canm bi sıkintin var mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?