Klomen+Ovitrelle ile hamilelik ve turevi sorunlarla ilgili paylasimlar

Klomen+ovitrelle ile kacinci ayinizda hamile kaldiniz?

• 1. Ay

OY: 22 61,1%
  • 2. Ay

OY: 11 30,6%
  • 3. Ay

OY: 3 8,3%
  • 4. Ay

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    36
HADIYA KIST OLURSMA BENDE NAPICAM KIST OLUNCA COCUK OLMUYORMU INSALLAH OLMAZ ARKADASLAR COK FAZLAMI ICTIM COCUUGM OLSUN DIYE NE AMAN ALAH KORUSUN

HADIYA KIST OLURSMA BENDE NAPICAM KIST OLUNCA COCUK OLMUYORMU INSALLAH OLMAZ ARKADASLAR COK FAZLAMI ICTIM COCUUGM OLSUN DIYE NE AMAN ALAH KORUSUN
moralini bozma canım doktora söyle durumunu.bakalım büyüklükleri ne durumda.kist gebeliğe engel değil ama doktorlar erimesi için doğum kontrol hapı veriyorlar genelde.ben soğan kürü de yapmıştım kist için.zaten birdaha ki adetinde erimiş oluyor kist.korkma.

2YUMURTAM VARDI IKISIDE KUCUKDU ISTEE YAA ICIME KURT DUSTUU HEMEN SOYLICEM DR A

ULASAMIYORUM INTAGRAMDAN YAZIYRUM SADECE CNM YAA pekı bu ay asılama yapmazmı kıst olursa yada cok buyuduyse sız ıstanbuldamısınız dr cok onemlı bu konuda benım dr cok ıyı ama ben ılacı nasıl kullancgımı anlamadım etrafımda ve burda okuduklarımdan yola cıkasra 2 srer ıcmısım bıraz cahıllık yaparak sankı cok ııcnce cabuk oluyor

günde 2 tane mi yoksa sabah 2 akşam 2 mi.ben malesef istanbulda değilim canım.

yok kızzzz ozman apandıısım patlardı heralde =) sbah 1 aksam 1

Canım ben günde bi tane içtim görmek istedi doktor cumartesi ilk kullanışım olduğu için.. bence kontrole git zaten ücret de ödemezsin 10gün içinde kontrol olduğu için git bence ya bugün ya yarın sabah

yok kızzzz ozman apandıısım patlardı heralde =) sbah 1 aksam 1
e bende öyle kullandım ki zaten bunun normali de bu ben kimsede duymadım günde 1 kez diye belki doktor aşırı tepki vermesin ilaca bünye diye sana öyle başlamıştır ama bende sabah 1 akşam 1 kullandım hatta etrafımda kullanan arkadaşlarımda aynı şekilde kullandı.sorun etme pazartesi günü gidecekmişsi,n zaten ilaç ne zaman bitti

Canım ben bir tane kullandım doktorum öyle başlamak istedi tepkiyi ölçmek adına o arkadaşa da 1 iç demiş ama 2 içmiş bilemeyiz her bünye farklı reaksiyon veriyo kimi günde 4 tane içiyo bi tane gelişmiyor kimi bi tane kullanıyor 3 tane gelişiyor sonucta

Bayanlar iğne yaptıralı 10 günü oldu silik cıktı ama iğne etkisi mi yoksa var mı bilmiyorum iğne etkisi tam olarak ne zaman bitiyor bilen varmı acaba

aynen öyle canım yazdım bende zaten aşırı tepki vermesin diye vermiştir.aslında bir bakıma da iyi günde 1 tane kullanmak.neyse inşallah iyi sonuçlar alır.

Bayanlar iğne yaptıralı 10 günü oldu silik cıktı ama iğne etkisi mi yoksa var mı bilmiyorum iğne etkisi tam olarak ne zaman bitiyor bilen varmı acaba
bana iğne etkisi gibi geldi tabi tam olarak bilemem ama gebelik varsa da şimdiden idrarda çıkması imkansız zaten iğne olalı 10 gün olmuş.çatlaması döllenmesi hepsi zaman.doktorlar iğneden 2 hafta sonra kanda baktırın diyorlar zaten.

hafta sonu dr yokkı yazdım cvp beklıorum o bana 1 le baslayıp obur ay 2 ye cıkarıcaktı zararı olsa obur ayda 2 ye cıkarmaz heralde dımı kızlar.pekı asılama olan varmı ne kdr ve zman yapıolar ılac dun bıttı bıtıkden 2 gun snra gel dedı pazara denk gelıo ama ptesı cagrdı

Anladım canım insalhh daha iyi olursunda bian ince bebisinı kucağına alırsın
Dün akşam kaşıklarım biber gibi yandı szladi uyuyamadim insalhh bebis vardır ağrılar deki ediyo bni ilk defa olması zaten sinirimi bozuyo yarın adet günüm eğer pazartesiye kadar adet omazsam kan testi yaptircam

canım zararı olmayabilir tabiki ama 6-7 üzeri oluşan yumurtalarda tedaviyi yarıda bırakırlar doktorlar coğul gebelik riskinden dolayı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…