Klomen+Ovitrelle ile hamilelik ve turevi sorunlarla ilgili paylasimlar

Klomen+ovitrelle ile kacinci ayinizda hamile kaldiniz?

• 1. Ay

OY: 22 61,1%
  • 2. Ay

OY: 11 30,6%
  • 3. Ay

OY: 3 8,3%
  • 4. Ay

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    36
Bayanlar iğne yaptıralı 10 günü oldu silik cıktı ama iğne etkisi mi yoksa var mı bilmiyorum iğne etkisi tam olarak ne zaman bitiyor bilen varmı acaba
iğne etkisidir 10günde normal gebelik testinden öğrenilmez erken gebelik testinde bile cıkmazz.. kanda cıkar 10 günde ama o da iğnenin içerdiği hcg hormonu ile karıştırılabilir

ÇOĞUL GEBELIK IKIZ OLMUYORMU BUNUN KOTU TARAFI NEDIRKI DR DA BANA OLE DEDI COGULK GEBELIK OLMASIN DIYE

Benim bünyen kiste inanılmaz açık:) ilk aralıkta kullandım günde 2 tane. kist yaptı tabi, bir de iyi büyümedi yumurtalarım aşılama yapmadık. , etkisi zaten devam edermiş bu ilacınbir süre, bu ay gene kullandım gene kist oldu hem de 4cm:) ama doktor yumurtan güzel büyümüş bi ysrt yapalm ctesi aşılama yaparz büyük ihtimal dedi ve fakat yine olmadı çünkü yumurta çatlamış:) yani telaş yapma sen hiç canım, zaten pzt görünecekmişsin doktorun söyler sana en iyisini , büyük bir sıkıntı olacağını sanmıorum. Sabırla beklemeye devam:)

Selam kizlar ben bayadir yaznadim takip etmedim burayi. Yeni konu acmak yerine burdan yazmak istiyorum ve lutfen cevap yazarsaniz sevinirim.

Tam 44 gundur klomen yuzunden olsa gerek adetim durmadi ve 28.ci felan gunumde doktora gidip 1 aydir adetimin kesilmedigini soyledim. Afedersiniz alttan bakti ve. Senin korkun ne kist felan yok ve gayet normal bu dedi. Aldigin ilaclar boyle yapiyor dedi.
Bu gune geldik ve dun ogleden sonraki saatlerde benim bacaklarim tutmamaya basladi ve cooookk afedersiniz ama sanki adet degil de damar felan catlamis gibi durmadan gelmeye basladi. Boyle bisey yasayan varmi? Acile felan gorunmelimiyim? Yapabilecegim birsey varmi dindirici? Baya da korktum. Cunku yuruyemiyorum bile gelenden oturu.

BOYLE BIRSEY YASAMADIM KULLNANLARDANDA HIC DUYMADIMTEK BILDIGIM KIZ ARKADASM BUNU KULLANDIGINDA HAMILE OLDUGUNU BILMYORDU SNRA BEBGINI DUSURDU BENCE BIR AN ONCE HASTANEYE GITMELISIN..BENDE KULLANDIIGMDAN BERI ASIRI UYKULUYUM

BOYLE BIRSEY YASAMADIM KULLNANLARDANDA HIC DUYMADIMTEK BILDIGIM KIZ ARKADASM BUNU KULLANDIGINDA HAMILE OLDUGUNU BILMYORDU SNRA BEBGINI DUSURDU BENCE BIR AN ONCE HASTANEYE GITMELISIN..BENDE KULLANDIIGMDAN BERI ASIRI UYKULUYUM

Doktor ozaman baktiginda test de yaptilar ve hamile degilsin dediler. Zaten afedersin alttan da baktilar. Yani bebek yok.

TMM BEBEK YOKSA BILE 1 AY ADET NORMAL OLMAYABILIR HAL SUAN DEVAM EDIYORMU

KIZLARRR KLOMENI KULLNADIM DH AYENI BITTI AMA SAG YUMURTALIGIM ICTEN ICE ARA ARA KRAMP GIRIYOR NEDEEEENNN ACABAA

YUMOSS MUU AHAHAHHAA BUYUSUNN BUYUSUNNN UYUSUNDAA BUYUSUNNNN =) YARINGIDICEM HEMEN CIKAR CIKMAZ YAZICAM INS BU SEFER TUTAR VALLAHA BI TAVUK KDR OLAMADIM COK SINIRLERIM BOZULUYOR

CNM ILISKININ 9 10 GUNU NE DEMEK OLUYOR 10 GUN BOYUNCA HER GUN GIRMEKMI LAZIM NASIL ILERLIYORLAR DHA ASILAMAM OLMADI OLUCKAMI BILMIYORUM TATLIM SENIN SRUNUN NE

Kızlar bu ay klomen kullandım sonrasında da progestan verdi doktor. Bugün regl günümdü ama dünden beri birkaç damla kahverengi pembe karışık akıntım oluyor. Hamile olabilir miyim yoksa regl mi olacağım fikriniz var mı?

RAHIM FILMI CEKTINMI SEN CNM ONDAN SNRA GELEN ADET KANAMASIDA BOYLE OLUYOR CUNKU

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…