- 9 Ocak 2017
- 2.442
- 1.809
- 133
- 35
- Konu Sahibi Smile Forever
-
- #2.921
iğne etkisidir 10günde normal gebelik testinden öğrenilmez erken gebelik testinde bile cıkmazz.. kanda cıkar 10 günde ama o da iğnenin içerdiği hcg hormonu ile karıştırılabilirBayanlar iğne yaptıralı 10 günü oldu silik cıktı ama iğne etkisi mi yoksa var mı bilmiyorum iğne etkisi tam olarak ne zaman bitiyor bilen varmı acaba
5iz bile olabilir canım çok olunca yaşınız genç yaş ilerleyince küçük bi ihtimal tabi buÇOĞUL GEBELIK IKIZ OLMUYORMU BUNUN KOTU TARAFI NEDIRKI DR DA BANA OLE DEDI COGULK GEBELIK OLMASIN DIYE
allah gönlüne göre versin canım gidecek misin doktoraONADA RAZIYIMNM COK ISTERIM OYLE OLMASINI
Evet malesef peki bi gebelik oluşması 1 hafta mı sürüyor 10 gün mü tam olarakiğne etkisidir 10günde normal gebelik testinden öğrenilmez erken gebelik testinde bile cıkmazz.. kanda cıkar 10 günde ama o da iğnenin içerdiği hcg hormonu ile karıştırılabilir
kişiye göre değişir 9-12 gün sürer hormonun yükselmeye başalamasıEvet malesef peki bi gebelik oluşması 1 hafta mı sürüyor 10 gün mü tam olarak
BOYLE BIRSEY YASAMADIM KULLNANLARDANDA HIC DUYMADIMTEK BILDIGIM KIZ ARKADASM BUNU KULLANDIGINDA HAMILE OLDUGUNU BILMYORDU SNRA BEBGINI DUSURDU BENCE BIR AN ONCE HASTANEYE GITMELISIN..BENDE KULLANDIIGMDAN BERI ASIRI UYKULUYUM
Yumoşlar büyüyo bu etki ettiğini gösterir tatlım :) kontrol ne zamanKIZLARRR KLOMENI KULLNADIM DH AYENI BITTI AMA SAG YUMURTALIGIM ICTEN ICE ARA ARA KRAMP GIRIYOR NEDEEEENNN ACABAA
Canım bence erken yapmışsın testiKızlar benim iğnenin 11. Günü. Ilişkinin 9-10.günü. malesef negatif.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?