- 4 Ağustos 2010
- 757
- 1.112
- 313
- Konu Sahibi Smile Forever
-
- #2.941
Canım bence erken yapmışsın testi
Aralıkta çekindim zaman geçti yaniRAHIM FILMI CEKTINMI SEN CNM ONDAN SNRA GELEN ADET KANAMASIDA BOYLE OLUYOR CUNKU
Adetin geçsin bence ama iğnenin etkisi geçmiştir tabi öğrenmek istiyorsan yapabilirsinBayanlar iğne oldugu 13. Günüm test yapsam iğne etkisi var mıdır yanıltır mı regl olmadan once benim karnım şişer felan ama hic regl olacak gibi bi halim yok ama hamile. Gibi de hissetmiyorum test yapsam yanıltır mı diye de düşünüyorum
Kaçtane olmuş canım bide boyutu neydi yumurtaların inş güzel sonuçlaralırsın tatlım:)KIZLARRRRRRRRRRRRRRRRR BEN GELDIMM DOKTORDAN GELIYORUM KLOMENI BITIRDIM YUMURTAM BUYUMU CATLATMA IGNESI VERDI. VURDURDUM BAKALIMM NELER OLCAKK
canım adet günün yarun o zaman bence bi kan ver kesin orda cıkar haber ver bizede :)Bayanlar ovitrelle iğne vuruldgm 13. Gün bugün dün akşam idrar testi yaptım negatif cıktı yoktur ozaman kesin değil mi ne regl olacak gibi belirti var ne hamile gbi i
Ben sadece klomen ovitrelle kullandım gecen ay ama hala adet olamadım halbuki adetlerim düzenli olurdu altı gündür yok ama kan testi de negatif çıktı. Canım sen aydında mısınmerhaba kızlarrrr
klomene dun tekrar basladım bu sefer bi haylı umutluyum. bitince büyük ihtimal aşılama yapılacak. sizlerin aşılamamı olucak yoksa sadece ilaçlamı deniyosunuz yaptınız ilave başka bişi varmı
nezamandır deniyorsunuz.bide senin doktorun kim.bana sadece klomen vermişti doktor 5 gün içtim yeterli büyüme olmadı bu ay. aşılama olmadı. adet olunca tekrar gidicem dozu arttırıp deniycez dedi bakalım nasip artık adeti bekliyorum. evet aydındayım canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?