Klomen+Ovitrelle ile hamilelik ve turevi sorunlarla ilgili paylasimlar

Klomen+ovitrelle ile kacinci ayinizda hamile kaldiniz?

• 1. Ay

OY: 22 61,1%
  • 2. Ay

OY: 11 30,6%
  • 3. Ay

OY: 3 8,3%
  • 4. Ay

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    36
Bayanlar iğne oldugu 13. Günüm test yapsam iğne etkisi var mıdır yanıltır mı regl olmadan once benim karnım şişer felan ama hic regl olacak gibi bi halim yok ama hamile. Gibi de hissetmiyorum test yapsam yanıltır mı diye de düşünüyorum

Adetin geçsin bence ama iğnenin etkisi geçmiştir tabi öğrenmek istiyorsan yapabilirsin

merhaba kızlarrrr
klomene dun tekrar basladım bu sefer bi haylı umutluyum. bitince büyük ihtimal aşılama yapılacak. sizlerin aşılamamı olucak yoksa sadece ilaçlamı deniyosunuz yaptınız ilave başka bişi varmı

KIZLARRRRRRRRRRRRRRRRR BEN GELDIMM DOKTORDAN GELIYORUM KLOMENI BITIRDIM YUMURTAM BUYUMU CATLATMA IGNESI VERDI. VURDURDUM BAKALIMM NELER OLCAKK

Bayanlar ovitrelle iğne vuruldgm 13. Gün bugün dün akşam idrar testi yaptım negatif cıktı yoktur ozaman kesin değil mi ne regl olacak gibi belirti var ne hamile gbi i

Herkese iyi akşamlar kızlar. Uzun zamandır kendi topiğime bakmamıştım. Nasıl gidiyor kimler var kimler yok. Tanıdıklardan var mı güzel haberlerimiz. Ben aynı hala beklemedeyim ve her şeyi boşladım. Hayırlısı Allah'tan diyorum ve sözü sizlere bırakıyorum. Sormak istediğiniz bir şey varsa etiketleyin :)

Ben sadece klomen ovitrelle kullandım gecen ay ama hala adet olamadım halbuki adetlerim düzenli olurdu altı gündür yok ama kan testi de negatif çıktı. Canım sen aydında mısın

bana sadece klomen vermişti doktor 5 gün içtim yeterli büyüme olmadı bu ay. aşılama olmadı. adet olunca tekrar gidicem dozu arttırıp deniycez dedi bakalım nasip artık adeti bekliyorum. evet aydındayım canım

nezamandır deniyorsunuz.bide senin doktorun kim. ben de iyi bir doktor arıyorum da

Merhaba arkadaşlar. Bnde bugun catlatma iğnesini vuruldum. Geçen ay hsg çekildim ikisine tikaliymis bu ay yumurta takibinde yapıyoruz Rabbim bu mübarek günde hepimizin yüzünü güldürsün inşallah...

Şişlide echomarda çekilcek rahim filmmim. Perşembe günü. Kızlar tıkalı çıkarsa o anda mı açıyolar

kızlar yardım edin bu ay ilkkez klomen kullandım. ve 4 tane 16 mm yumurtam oluşmuş cuma günü doktor pazar günü gel kontrol edilsin ve iğnen vurulsun ben yokum dedi. pazarteside bana görün dedi hafta sonu denk gelip igne vurduran varmı hastaneyide aradım kadın hast dr yokmuş ne yapacagım ben şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…