- 5 Mart 2016
- 1.178
- 984
- 73
- 33
- Konu Sahibi Smile Forever
-
Benim de aynı canım dün 14.5 mm vardı iki tarafta pazartesi çağırdı tekrar hayırlısı olsunBugün doktora gittim 14mm.yumurtam oluşmuş..günde 2 tane kullanmama rağmen 1adet yumurta olması ama biraz garip geldi doktor da zaten o kadar olması gerek dedi..çatlaması için 20mm.olması Lazımmış pazartesi tekrar çağırdı o zaman bakacakmış iğne durumuna
canım iki tane mi vardı yumurtan ?Benim de aynı canım dün 14.5 mm vardı iki tarafta pazartesi çağırdı tekrar hayırlısı olsun
Bugün doktora gittim 14mm.yumurtam oluşmuş..günde 2 tane kullanmama rağmen 1adet yumurta olması ama biraz garip geldi doktor da zaten o kadar olması gerek dedi..çatlaması için 20mm.olması Lazımmış pazartesi tekrar çağırdı o zaman bakacakmış iğne durumuna
Hayirlisi olsun kizlar stres yapmayinBenim de aynı canım dün 14.5 mm vardı iki tarafta pazartesi çağırdı tekrar hayırlısı olsun
Bugün doktora gittim 14mm.yumurtam oluşmuş..günde 2 tane kullanmama rağmen 1adet yumurta olması ama biraz garip geldi doktor da zaten o kadar olması gerek dedi..çatlaması için 20mm.olması Lazımmış pazartesi tekrar çağırdı o zaman bakacakmış iğne durumuna
Evet canım pazartesi solda hiçbişey yoktu ama dün 14.5 olmus bi tane bi kase yoğurda bi kasık çörek otu karıştır ye akşamları canımcanım iki tane mi vardı yumurtan ?
Evet canım pazartesi solda hiçbişey yoktu ama dün 14.5 olmus bi tane bi kase yoğurda bi kasık çörek otu karıştır ye akşamları canım
Meraba kizlar, ilk kez katiliyorum foruma, okudum birbirimize guzel destek oluruz diye dusundum ve yazmak istedim bendeBugün doktora gittim 14mm.yumurtam oluşmuş..günde 2 tane kullanmama rağmen 1adet yumurta olması ama biraz garip geldi doktor da zaten o kadar olması gerek dedi..çatlaması için 20mm.olması Lazımmış pazartesi tekrar çağırdı o zaman bakacakmış iğne durumuna
Canım benim birden fazla büyüyor klomenle ama çatlatma iğnesini 14. 15. gün yaptirabiliyorum ancak büyüyor dediğin gibi pkos da malesef geç gelişiyor klomen yerine famera yi söyle doktora ona geçin daha etkili olduğu söyleniyorMeraba kizlar, ilk kez katiliyorum foruma, okudum birbirimize guzel destek oluruz diye dusundum ve yazmak istedim bendeBen pos hstasiyim, 1,5 yillik evliyim, 9 ay ilac tesavisi gordum sora ilac ile haziranda yumurta yetisdirmeye calisti doktorum ama tik olmadi hic bugumedi, uc ay ara verdim, kendim azerbaycanda oturuyorum, sirf bunun icin turkiyeye geldim, adetimin 5. Gunu doktor bana klomen ve menogon baslatti, 5 gun yaptim, bugun adetimin 11. Gunu doktora gittim 10 mm olmus dedi( yani daha az bogumus ) pos hastalarinda ovulasyon gec olur dedi ve biraz daha bekleyelim dedi bide carsamba gunu cagirdi yani 16. Gunumde, Inshallah bakalim nolucak, aranizda gec yumurtasi bugugen varmi arkadaslar?
Hayirlisi olsun kizlar stres yapmayin
12,günündeyim canımSlm iy gunler birsey sorabilirmiyim adetin kacinci gunundesiniz
Evet canım pazartesi solda hiçbişey yoktu ama dün 14.5 olmus bi tane bi kase yoğurda bi kasık çörek otu karıştır ye akşamları canım
aynen bende bu ay öyle yapıcam en azından 1 hafta aklıma bebek falan getirmicem.
12,günündeyim canım
yapayım inşallah bana o kadar ilaca ve ağrıya 1 tane az geldi..pazartesi tekrar bakacak iğneye gerek var mı bakacakmış..inşallah bu ay olur hepimizin
canım bende 1 senelik evliyim 9aydır bebek istiyorum bu 2.klomen kullanışım daha önceki günde 1 taneydi 1 yumurta oluştu olmadı..bu sefer günde 2 tane kullandım işte 14mm oluşmuş ama daha büyümesi lazım dedi..ama umutluyum inşallah olacak sende kafana takma pcos ta geç yumurtlanıp geç büyüyor..Meraba kizlar, ilk kez katiliyorum foruma, okudum birbirimize guzel destek oluruz diye dusundum ve yazmak istedim bendeBen pos hstasiyim, 1,5 yillik evliyim, 9 ay ilac tesavisi gordum sora ilac ile haziranda yumurta yetisdirmeye calisti doktorum ama tik olmadi hic bugumedi, uc ay ara verdim, kendim azerbaycanda oturuyorum, sirf bunun icin turkiyeye geldim, adetimin 5. Gunu doktor bana klomen ve menogon baslatti, 5 gun yaptim, bugun adetimin 11. Gunu doktora gittim 10 mm olmus dedi( yani daha az bogumus ) pos hastalarinda ovulasyon gec olur dedi ve biraz daha bekleyelim dedi bide carsamba gunu cagirdi yani 16. Gunumde, Inshallah bakalim nolucak, aranizda gec yumurtasi bugugen varmi arkadaslar?
inşallah canım bu ay çok umutluyum moralimi yüksek tutuyorum..inşallah en kısa zamanda seninki de olurInsallah pazartesi guzel sonuc alirsin benimde bir yumurtam olusmustu 19 mmde hamile kaldim bi kizim var simdi ikinciye ugrasiyoruz buay yumurta olusmadi ins bidaki ay bakalim dua edin
inşallah canım bu ay çok umutluyum moralimi yüksek tutuyorum..inşallah en kısa zamanda seninki de olur
Canim ben ilk kez femara kullanmistim onunlada hic bugumemisti simdi en azindan bi 10 mm olmus, sendemi poslusun? Peki buguyup catlatdiktan sonra tutuyormu yoksa tutmama ihtimalidemi var? Allahim bi bugume problemi daha sora tutacakmi tutmayacakmi sorusu Inshallah psikolojim bozulmaz(((Canım benim birden fazla büyüyor klomenle ama çatlatma iğnesini 14. 15. gün yaptirabiliyorum ancak büyüyor dediğin gibi pkos da malesef geç gelişiyor klomen yerine famera yi söyle doktora ona geçin daha etkili olduğu söyleniyor
Canım ben ilk klomen kullandım olmadı ikincide oldu ama düşük yaptım 15 eylülde bu üçüncü denemem nasip meselesi biraz da doğacak alacak nefesi varsa saniyesi değişmez kaderde biliyoruz sadece bizimki elimizden geleni yapmak inşallah olur canımCanim ben ilk kez femara kullanmistim onunlada hic bugumemisti simdi en azindan bi 10 mm olmus, sendemi poslusun? Peki buguyup catlatdiktan sonra tutuyormu yoksa tutmama ihtimalidemi var? Allahim bi bugume problemi daha sora tutacakmi tutmayacakmi sorusu Inshallah psikolojim bozulmaz(((
Kızlar bu ay bende klomen kullandım iğneyi de vurdurdum iğne olalı 14. Günüm bugün normalde 3 ünde adet olmam lazım beklemedeyim kasıklarım sızlamaya başladı yine bu ayda fos anlaşılan 2 sene olcak başlayalı çok yorucu bi süreç bu bu ay da olmazsa hsg istedi dr um onu da çekincem olmazsa aşılama galiba artık olsun istiyorum ilişkiden de yoruldum artık bir haftadır hiç istemiyorum resmen soğudum ya. Benim gibi olan var mı yaa
Kızlar bu ay bende klomen kullandım iğneyi de vurdurdum iğne olalı 14. Günüm bugün normalde 3 ünde adet olmam lazım beklemedeyim kasıklarım sızlamaya başladı yine bu ayda fos anlaşılan 2 sene olcak başlayalı çok yorucu bi süreç bu bu ay da olmazsa hsg istedi dr um onu da çekincem olmazsa aşılama galiba artık olsun istiyorum ilişkiden de yoruldum artık bir haftadır hiç istemiyorum resmen soğudum ya. Benim gibi olan var mı yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?