- 27 Mayıs 2016
- 6.615
- 19.687
- 198
- Konu Sahibi Smile Forever
-
Keşke acele etmeseydin tatlim. İdrar testimi yaptin kan miBen 1 bucuk saat once test yaptim ve negatifti kizlar. Ignenin 11. Gunuydu bugun. Ama sasirmadim. Pazar gunu de yapicam bata 2 kalmis olacak hayaller ve hayatlar gercekler acidir :)))))))))
Idrar yaptim canim. Ama yemek yiyip ictim ustune wc ye gittim gelen idrarla yaptim biliyorum ilk idrarla yapmak lazim. Pazar gunu yapcam bir dahaKeşke acele etmeseydin tatlim. İdrar testimi yaptin kan mi
Ben bu ay israrliyim yapmicam :-DIdrar yaptim canim. Ama yemek yiyip ictim ustune wc ye gittim gelen idrarla yaptim biliyorum ilk idrarla yapmak lazim. Pazar gunu yapcam bir daha
Insallah canim ama her ne kadar erken yaptigimi bilsemde basindan beri hissetigim bu ay olacak hissi yok oldu. Regl bekliyorum acikcasi hayirlisi boyleymis yapacak bisey yok. RABBIM ol derse olacaktir birgun .Ben bu ay israrliyim yapmicam :-D
İnsallah bebisin seninledir
Ya kizlar sizdede oluyormu boyle? Ben evledigim ilk aylarda cok dusunuyordum bebegi, her ay olur olmaz test yapiyordum sanki bekliyordum, sora baktim olmuyo bende biraktim artik dusunmeyide test yapmayida, ve artik git gide artik bebek istemedigimi hissediyorum((( boyle soylemek istemem biliyorum Allahin gazabina ugratim hosuna gitmez((( ama elimde deil, esim benden daha istekli, inanin o artik cocuguna kavussun diye baskalarinin cocuguna hasretle bakmasin diye kalktim turkiyeye kadar geldim, Inshallah olursa isterim bende ama oyle deliler gibi istek yok icimde napicam ben nasil yapayimda olsun kizlar fikir verin plzzzInsallah canim ama her ne kadar erken yaptigimi bilsemde basindan beri hissetigim bu ay olacak hissi yok oldu. Regl bekliyorum acikcasi hayirlisi boyleymis yapacak bisey yok. RABBIM ol derse olacaktir birgun .
Hakkimizda hayirlisi olsun kuzum..
Canim sen ne yaptinda uc gunde 14,5 mm oldu? Bide yogurt corek otu ne ise yariyorki?valla solda hiçbişey yokken üç günde 14,5 olmuş bi tane ben daha fazla büyür mü diye düşündüm zaten solda güzel yumurta oluyo benim her seferinde sağdaki hep daha küçük kalıyo bakalım hayırlısı inşallah pazartesi görücez bu arada çörek otu yoğurt yemeye başlıcam o çok işe yarıyodu yapmadım şimdi yapayım
Hiçbişey yapmadım canım bu defa ama daha önce iki yumurta vardı çörek otu kurleri var ben de yoğurda karıştırıp yedim sadece sonuç çörek otunu yemekse böyle de olur dedim dört yumurta olmuştu sonraCanim sen ne yaptinda uc gunde 14,5 mm oldu? Bide yogurt corek otu ne ise yariyorki?
Canim acaba yaptirdinmu rahim filmini nasil gecti? Bendr suan izmirdeyimCanım pko yı hormon testlerinden görebiliyor bana doktorum lh fsh'nin en fazla 2 katı Olmalı Demişti bi de muayene ederken Görüyor küçük küçük kistler oluyor ama adet olunca onlarda kendini atıyormuş ama yumurtlamaya önlüyorlar işte.. Bide pco da tüylenme,saç dökülmesi ve kolay kilo verememe gibi Özellikleri de var.. Doktor muhtemelen muayene de görmüştür sonra kaybolmuştur kistler ondan öyle demiştir..rahim filmine gelirsek de ben iZmirdeyim Maalesef
Aaa yapayim o zaman bende:) bugun benim 11. Gunum en buyuk yumurta 10 mm, doktor 16. Gun yine gel bakalim dedi, sizce buyurmu o zamana kadar?Hiçbişey yapmadım canım bu defa ama daha önce iki yumurta vardı çörek otu kurleri var ben de yoğurda karıştırıp yedim sadece sonuç çörek otunu yemekse böyle de olur dedim dört yumurta olmuştu sonra
Aaa yapayim o zaman bende:) bugun benim 11. Gunum en buyuk yumurta 10 mm, doktor 16. Gun yine gel bakalim dedi, sizce buyurmu o zamana kadar?Hiçbişey yapmadım canım bu defa ama daha önce iki yumurta vardı çörek otu kurleri var ben de yoğurda karıştırıp yedim sadece sonuç çörek otunu yemekse böyle de olur dedim dört yumurta olmuştu sonra
Canim slik bile ciksa hamilesin demektir Ama biryerde duymustum o ignelerdende dolayi test slik cikabiliyor ama anlamadigim sen 8. Gununde nie test yaptin?Merhaba kızlar ben de yeniyim.klomen sonrası ovitrelle vuruldum bu ayın 23 ünde inanılmaz kasik karın ve sırt ağrılarım oldu evde iki tane test yaptım ikinci çizgiler azıcık silik çıktı dün de kan tahlili verdim (8.gün) sonuç 11,5 sizce hamilemiyim((((
Büyür canım benim 12. gün 11 12 mm iki yumurta vardı 15. gün 14.5 iki tane olmus pazartesi gidicem tekrar işteAaa yapayim o zaman bende:) bugun benim 11. Gunum en buyuk yumurta 10 mm, doktor 16. Gun yine gel bakalim dedi, sizce buyurmu o zamana kadar?(( bes gune boyle kurlerden ne yapayimda cabuk bugumeye yardimci olsun? :)
Sabirsizliktan bir ümit işteCanim slik bile ciksa hamilesin demektir Ama biryerde duymustum o ignelerdende dolayi test slik cikabiliyor ama anlamadigim sen 8. Gununde nie test yaptin?
İnşallah hepimiz hamileyizdir insaaaalllahCanim slik bile ciksa hamilesin demektir Ama biryerde duymustum o ignelerdende dolayi test slik cikabiliyor ama anlamadigim sen 8. Gununde nie test yaptin?
Kızlar ben klomen de kullandım corekotu tarçın bal karışımı da kullandım tabi ikisi de ayrı zamanlarda klomen kullandığım zaman 1 yumurtam oluşmuştu ovitrelle de kullanınca hamile kalmıştım o ay. 6 ay sonra bebeği kaybettim. Doktor 6 ay Korun dedi tmm dedim. Bir süre geçince bu sefer corekotu karışımıni deniyeyim dedim denedim doktora gittim 4 yumurtan oluşmuş dedi. O ay pek bebek dusunemedik engeller falan oldu. Nasıp olmadı daha dogru olur. Sonra 1 ay daha geçince tatile çıktık dönünce doktora gidip tedavi isteriz dedik kafa o kadar rahatti ki gezdik tozduk çok güzel zamanlar geçirdik memlekete dönünce ben de öküz iştahı başladı 1. Hamileliğimde de öyle olmuştu 1 somun ekmek bana yetmeyince giciklandim normal değil bu dedim. Normalde hamile kalanlar kusunca anlar ben kusmadan kusarcasina öküz gibi yiyince anlıyorumsonra test yaptım az ümitli aaaaaaaaaa o da ne 2 çizgi bana dil çıkarıyor dedim ki içimde öküz değil bebek varmış Oy seni Yaradan a kurban dedim dua edin kızlar 1, den sonra daha çok duaya ihtiyacım var Rabbim herkese bebek nasip etsin hayirlisindan siz de benim için kucağıma sağlıklı bir şekilde alabilmem için dua edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?