Klomen+Ovitrelle ile hamilelik ve turevi sorunlarla ilgili paylasimlar

Klomen+ovitrelle ile kacinci ayinizda hamile kaldiniz?

• 1. Ay

OY: 22 61,1%
  • 2. Ay

OY: 11 30,6%
  • 3. Ay

OY: 3 8,3%
  • 4. Ay

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    36
Canim Inshallahhh hayirlisiyla saglikla kucagina alirsin bebisini sag elin bizim basimiza Canim o kuru tam olarak yazarmisin? Gunde kac kere nasil yiycez?

Canim Inshallahhh hayirlisiyla saglikla kucagina alirsin bebisini sag elin bizim basimiza Canim o kuru tam olarak yazarmisin? Gunde kac kere nasil yiycez?
Canim adetinin 2. Günü basliyosun toplam 12 gün kullanılacak sabah aç karnına 1 şeker kaşığı bal 1 şeker kaşığı tarçın 1 şeker kaşığı corekotu iyice karistir tam macun gibi olunca onun hepsini ye çiğneyerek bir bardak su ile daha kolay yeniyor. Her gün bu şekilde yap 12 gün sonra doktora gidip yumurta takibi yaptırıp ovitrelle isteyebilirsin ama çoğul gebelik olma ihtimali çok ama çok yüksek iyi düşünün o yüzden . Bana doktor çoğul gebelik istemediği için iğne yazmadi o ay da olmamıştı kısmet işte ama diğer ay da hamile kaldım belki etkisi devam etmiştir

Ayy keske daha erken bilseydim((( benim bugun 12. Gun simdiden yapsam olmaz dimi? acaba hicmi yardimci olmaz belki bir kac gun deniyeyim ne dersiniz kizlar? Cunku coook merak ediyorum acaba bugume olucakmi ya olmazsa nolucak?(( bide poslu kadinlar hayati boyunca kac kere klomen ve menogon ile tedavi gore bilir?

Kizlar sogan kuru ve incir kurunu deneyip hamile kalan varmi aranizda cok merak ediyorum denemek istiyorm

Klomenin altı sefer kullanma hakkı oluyo diye biliyorum ama daha ilerisini bilmiyorum

Canim adetinin 2. Günü başla çünkü yumurta 0 dan başlıyor ve cogalip büyüyor senin şu an zaten yumurtan ctlmak üzere o yuzden faydası olmaz adetini bekle

Seker kasigi dediginiz cay kasigimi oluyor

Kızlar klomen kullandim hiç bir problemim yok aslında kafama göre ama hata ettim.bugün adetin 13.günü yumrtlama ne durumda diye gidince 3 cm folikul kisti min olduğunu öğrendim başka yumurta var mı sormayi unuttum ilişkiye devam edin dedi ama çatlama iğnesi önerme. Kendi Dr ma ulasamadim.

Canim uzme kendini Allah tan umit kesilmez hic beklenmedik anda cikagelir bebisin metanetini koru

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…