- 4 Ağustos 2016
- 2.442
- 4.161
- 53
- 34
- Konu Sahibi Smile Forever
-
Allah im san da en guzelinden en iyisinden nasip etsin canimAllahım evlat kokusuyla yanıp tutusanlara da nasip etsin hayırlı olsun canım sağlıkla sıhhatle Al kucağına inş
Amin Inshallah canim ikimizinkide buyur bende carsamba gidicem haberlerini bekliycem Hayirlidi olsun hepimizcin kizlar inanin butun gun falekulumle konusuyorum lutfen buyurmusum annecim diyeBüyür canım benim 12. gün 11 12 mm iki yumurta vardı 15. gün 14.5 iki tane olmus pazartesi gidicem tekrar işte
Inshallah sen hamilesindir canim Inshallah bizde hamile oluruz biz daha bugutme asamasindayizİnşallah hepimiz hamileyizdir insaaaalllah
Canim Inshallahhh hayirlisiyla saglikla kucagina alirsin bebisini sag elin bizim basimiza Canim o kuru tam olarak yazarmisin? Gunde kac kere nasil yiycez?Kızlar ben klomen de kullandım corekotu tarçın bal karışımı da kullandım tabi ikisi de ayrı zamanlarda klomen kullandığım zaman 1 yumurtam oluşmuştu ovitrelle de kullanınca hamile kalmıştım o ay. 6 ay sonra bebeği kaybettim. Doktor 6 ay Korun dedi tmm dedim. Bir süre geçince bu sefer corekotu karışımıni deniyeyim dedim denedim doktora gittim 4 yumurtan oluşmuş dedi. O ay pek bebek dusunemedik engeller falan oldu. Nasıp olmadı daha dogru olur. Sonra 1 ay daha geçince tatile çıktık dönünce doktora gidip tedavi isteriz dedik kafa o kadar rahatti ki gezdik tozduk çok güzel zamanlar geçirdik memlekete dönünce ben de öküz iştahı başladı 1. Hamileliğimde de öyle olmuştu 1 somun ekmek bana yetmeyince giciklandim normal değil bu dedim. Normalde hamile kalanlar kusunca anlar ben kusmadan kusarcasina öküz gibi yiyince anlıyorumsonra test yaptım az ümitli aaaaaaaaaa o da ne 2 çizgi bana dil çıkarıyor dedim ki içimde öküz değil bebek varmış Oy seni Yaradan a kurban dedim dua edin kızlar 1, den sonra daha çok duaya ihtiyacım var Rabbim herkese bebek nasip etsin hayirlisindan siz de benim için kucağıma sağlıklı bir şekilde alabilmem için dua edin
Canim adetinin 2. Günü basliyosun toplam 12 gün kullanılacak sabah aç karnına 1 şeker kaşığı bal 1 şeker kaşığı tarçın 1 şeker kaşığı corekotu iyice karistir tam macun gibi olunca onun hepsini ye çiğneyerek bir bardak su ile daha kolay yeniyor. Her gün bu şekilde yap 12 gün sonra doktora gidip yumurta takibi yaptırıp ovitrelle isteyebilirsin ama çoğul gebelik olma ihtimali çok ama çok yüksek iyi düşünün o yüzden . Bana doktor çoğul gebelik istemediği için iğne yazmadi o ay da olmamıştı kısmet işte ama diğer ay da hamile kaldım belki etkisi devam etmiştirCanim Inshallahhh hayirlisiyla saglikla kucagina alirsin bebisini sag elin bizim basimiza Canim o kuru tam olarak yazarmisin? Gunde kac kere nasil yiycez?
Amiiiiiiiiiin aminInshallah sen hamilesindir canim Inshallah bizde hamile oluruz biz daha bugutme asamasindayiz
Allah im san da en guzelinden en iyisinden nasip etsin canim
Ayy keske daha erken bilseydim((( benim bugun 12. Gun simdiden yapsam olmaz dimi?Canim adetinin 2. Günü basliyosun toplam 12 gün kullanılacak sabah aç karnına 1 şeker kaşığı bal 1 şeker kaşığı tarçın 1 şeker kaşığı corekotu iyice karistir tam macun gibi olunca onun hepsini ye çiğneyerek bir bardak su ile daha kolay yeniyor. Her gün bu şekilde yap 12 gün sonra doktora gidip yumurta takibi yaptırıp ovitrelle isteyebilirsin ama çoğul gebelik olma ihtimali çok ama çok yüksek iyi düşünün o yüzden . Bana doktor çoğul gebelik istemediği için iğne yazmadi o ay da olmamıştı kısmet işte ama diğer ay da hamile kaldım belki etkisi devam etmiştir
Klomenin altı sefer kullanma hakkı oluyo diye biliyorum ama daha ilerisini bilmiyorumAyy keske daha erken bilseydim((( benim bugun 12. Gun simdiden yapsam olmaz dimi?acaba hicmi yardimci olmaz belki bir kac gun deniyeyim ne dersiniz kizlar? Cunku coook merak ediyorum acaba bugume olucakmi ya olmazsa nolucak? (( bide poslu kadinlar hayati boyunca kac kere klomen ve menogon ile tedavi gore bilir?
Hayırlı güzel haberlerini de alırız inşallahKizlar simdi doktordan geldim 11. Gunum 4 tane 11-13mm arasi yumurta olusmus soktayim ilk kullandigimda tek yumurtam olusmustu ama corekotu bal ve tarcin karisimini kullandim kesinlikle buna bagliyorum.
Canim adetinin 2. Günü başla çünkü yumurta 0 dan başlıyor ve cogalip büyüyor senin şu an zaten yumurtan ctlmak üzere o yuzden faydası olmaz adetini bekleAyy keske daha erken bilseydim((( benim bugun 12. Gun simdiden yapsam olmaz dimi?acaba hicmi yardimci olmaz belki bir kac gun deniyeyim ne dersiniz kizlar? Cunku coook merak ediyorum acaba bugume olucakmi ya olmazsa nolucak? (( bide poslu kadinlar hayati boyunca kac kere klomen ve menogon ile tedavi gore bilir?
Amin canim insallah hep birlikte.Hayırlı güzel haberlerini de alırız inşallah
Canım
Canim adetinin 2. Günü basliyosun toplam 12 gün kullanılacak sabah aç karnına 1 şeker kaşığı bal 1 şeker kaşığı tarçın 1 şeker kaşığı corekotu iyice karistir tam macun gibi olunca onun hepsini ye çiğneyerek bir bardak su ile daha kolay yeniyor. Her gün bu şekilde yap 12 gün sonra doktora gidip yumurta takibi yaptırıp ovitrelle isteyebilirsin ama çoğul gebelik olma ihtimali çok ama çok yüksek iyi düşünün o yüzden . Bana doktor çoğul gebelik istemediği için iğne yazmadi o ay da olmamıştı kısmet işte ama diğer ay da hamile kaldım belki etkisi devam etmiştir
tatlı kaşığı canimSeker kasigi dediginiz cay kasigimi oluyor
Sagol cnm denicem insallah bu aytatlı kaşığı canim
Canim uzme kendini Allah tan umit kesilmez hic beklenmedik anda cikagelir bebisin metanetini koruYa kizlar sizdede oluyormu boyle? Ben evledigim ilk aylarda cok dusunuyordum bebegi, her ay olur olmaz test yapiyordum sanki bekliyordum, sora baktim olmuyo bende biraktim artik dusunmeyide test yapmayida, ve artik git gide artik bebek istemedigimi hissediyorum((( boyle soylemek istemem biliyorum Allahin gazabina ugratim hosuna gitmez((( ama elimde deil, esim benden daha istekli, inanin o artik cocuguna kavussun diye baskalarinin cocuguna hasretle bakmasin diye kalktim turkiyeye kadar geldim, Inshallah olursa isterim bende ama oyle deliler gibi istek yok icimde napicam ben nasil yapayimda olsun kizlar fikir verin plzzz((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?