- Konu Sahibi Smile Forever
-
Canim yarin sabah test yapacak misin?Canim uzme kendini Allah tan umit kesilmez hic beklenmedik anda cikagelir bebisin metanetini koru
Meraba kasik agrin var miydi? Degerine bakilirsa hamilelik var gibi ama kan testine bir sure daha bakman lazim sanirim oranli yukselmesi lazim umarim saglikli bir gebelik olurİnşallah hepimiz hamileyizdir insaaaalllah
25 26 mm doktorlar aslinda catlatma ignesi tavsiye etmiyor ama edende var. Kist 3 cm olmus onun icin igne vermez. Ama iliskiye devam et demeside bana baska yumlarinda oldugunu dusundurdu ki o yuzden devam et dedi.Kızlar klomen kullandim hiç bir problemim yok aslında kafama göre ama hata ettim.bugün adetin 13.günü yumrtlama ne durumda diye gidince 3 cm folikul kisti min olduğunu öğrendim başka yumurta var mı sormayi unuttum ilişkiye devam edin dedi ama çatlama iğnesi önerme. Kendi Dr ma ulasamadim.
Aynen canim yapicam hayirlisi Allah tan. Olursa ne guzel olur. Olmazsada saglik olsun hayirlisi olsun diyip rahatima bakicam regli bekliycem canim. Sen?Canim yarin sabah test yapacak misin?
Test cok erken yapilmis. Normalde ignelerde hcg var zaten etkisi 10 gunden evvel gezmez deniliyor. Ki 8. Gun yapilmis. Igne etkisi olabilir. Ama dedigin gibi 2 gun sonra yukselme olursa evet hamilelim var denebilir.Meraba kasik agrin var miydi? Degerine bakilirsa hamilelik var gibi ama kan testine bir sure daha bakman lazim sanirim oranli yukselmesi lazim umarim saglikli bir gebelik olur
Ben çarşamb gününe kadar regl olmazsam yapicam. Sonucu yaz canim insallah hakkimizda hayirlisi olsun. Uzulsekte isyan etmeyelim asla elbet nasibi vardirAynen canim yapicam hayirlisi Allah tan. Olursa ne guzel olur. Olmazsada saglik olsun hayirlisi olsun diyip rahatima bakicam regli bekliycem canim. Sen?
Evet testi cok erken yapmis ama ignenin 8. Gun o kadar deger cikaracagini sanmadim ben. Tabikide deger artisini takip etmesi lazim ancak o zaman soz edilebilir. Ben iste bu yuzden erken test yapmak istemiyorum. Varsa da en azindan deger biraz yuksekken ogreneyim. Ve ben sanirim kesede bebegi gorup kalp atisi dinlemeden inanamicam :-|Test cok erken yapilmis. Normalde ignelerde hcg var zaten etkisi 10 gunden evvel gezmez deniliyor. Ki 8. Gun yapilmis. Igne etkisi olabilir. Ama dedigin gibi 2 gun sonra yukselme olursa evet hamilelim var denebilir.
Benim 19 mmlik yumurtam 4 cm olmustu :-D 4 gunde hemde. Klomen ve ovitrelle bazen ters etki yapabilir. Doktor iliskiye devam et dediyse bencede klomenden kaynakli baska yumlarda vardi. Zaten bazi hamilelerde de kistler olabiliyor sonra kistler gidiyor. Yani hamilede kalabilir25 26 mm doktorlar aslinda catlatma ignesi tavsiye etmiyor ama edende var. Kist 3 cm olmus onun icin igne vermez. Ama iliskiye devam et demeside bana baska yumlarinda oldugunu dusundurdu ki o yuzden devam et dedi.
Sağol Canim ya ...ilişkiye devam et dedi evet ama başka yumurta varsa niye onlardan bahsetmedi acaba ...pzt tekrar kendi doktoruma gidicem bakalım ne diyecek.25 26 mm doktorlar aslinda catlatma ignesi tavsiye etmiyor ama edende var. Kist 3 cm olmus onun icin igne vermez. Ama iliskiye devam et demeside bana baska yumlarinda oldugunu dusundurdu ki o yuzden devam et dedi.
Elbette canim. Sonucu sabah yazarim yada resmi atarim. Tek temennim varsa ciksim testte yoksada biran once regl gelsin hayirlisi olsun insallah hepimiz icinBen çarşamb gününe kadar regl olmazsam yapicam. Sonucu yaz canim insallah hakkimizda hayirlisi olsun. Uzulsekte isyan etmeyelim asla elbet nasibi vardir
Al bendende okadar benim annemin ve ablaminda bir cok dusugu varrrrr sayisi bayagi fazla. Hayirli saglikli evlat istiyorum hep Rabbimden hepimiz icinEvet testi cok erken yapmis ama ignenin 8. Gun o kadar deger cikaracagini sanmadim ben. Tabikide deger artisini takip etmesi lazim ancak o zaman soz edilebilir. Ben iste bu yuzden erken test yapmak istemiyorum. Varsa da en azindan deger biraz yuksekken ogreneyim. Ve ben sanirim kesede bebegi gorup kalp atisi dinlemeden inanamicam :-|
Her duamda hayirli evlat diliyorum. Benim annem cok bebek kaybetti
Bazi doktorlar susmayi cok sever. Cimbizla zor alirsin agzindan lafi :)Sağol Canim ya ...ilişkiye devam et dedi evet ama başka yumurta varsa niye onlardan bahsetmedi acaba ...pzt tekrar kendi doktoruma gidicem bakalım ne diyecek.
3 bucuk yillik evliyim. Daha hic gebelik yasamadim. Pko var. Her sey var anam bende herseyyyyy gulsem mi aglasam mi bilmiyorum. Ama pko tek basina engel degil hamile kalmaya. Stres ve psikoloji cooook onemli canim hakkinda hayirlisiSelam kizlar.bende polikistik overim.adetimi ilacla gorebiliyorum.26yasinda 4 yillik evliyim.1bucuk senedir dusunuyoruz bebek nasipse.klomenle basladik asilamaya kadar geldik.ama nasib olmadi.aranizda benim gbi olup hamile kalan var miii????
3 bucuk yillik evliyim. Daha hic gebelik yasamadim. Pko var. Her sey var anam bende herseyyyyy gulsem mi aglasam mi bilmiyorum. Ama pko tek basina engel degil hamile kalmaya. Stres ve psikoloji cooook onemli canim hakkinda hayirlisi
Malesef bu topik daha cok yeni henuz kesinlesmis gebelik yokSelam kizlar.bende polikistik overim.adetimi ilacla gorebiliyorum.26yasinda 4 yillik evliyim.1bucuk senedir dusunuyoruz bebek nasipse.klomenle basladik asilamaya kadar geldik.ama nasib olmadi.aranizda benim gbi olup hamile kalan var miii????
Rahim filmi cekindin mi? Pco icin neler yapiyosunAynen beyni rahat brakmak lazim ama iste ;(((( senin adetlerin nasil kendi kendine adet olurmusun yoksa tarlusalla mi?
Malesef bu topik daha cok yeni henuz kesinlesmis gebelik yokinsallah olur
Rahim filmi cekindin mi? Pco icin neler yapiyosun
Bende glifor kullaniyorum 1000 mg ilk ay sabah tok tekti. Simdi bu ay sabah aksam kullandim. Klomen ve ovitrelle oldum bu ay ve yumlamadan sonrada progestan kullandim. Folik asit ve demir ilacida kullaniyorumCekindim tupler acik.pco icin gunde 2kere glukofen iciyorum.sabh ac karna tiroid hapim war.birde inofiloc icmeye baslicam adetim gelince.2kere asilama oldum nasib olmadi;( senin nasil durum?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?