- 29 Eylül 2016
- 156
- 182
- 18
- 35
- Konu Sahibi Smile Forever
-
Ilişkiye devam dediğine göre yumurta var demek ki canım inşallahKızlar klomen kullandim hiç bir problemim yok aslında kafama göre ama hata ettim.bugün adetin 13.günü yumrtlama ne durumda diye gidince 3 cm folikul kisti min olduğunu öğrendim başka yumurta var mı sormayi unuttum ilişkiye devam edin dedi ama çatlama iğnesi önerme. Kendi Dr ma ulasamadim.
Ya ciddi msn Gece tahlil vermeye gidicemEvet hamilesin Tebrikler iki günde bir kan ver hcg artışı önemli.Ozgul omeroglu
Gece gitme yarin gitYa ciddi msn Gece tahlil vermeye gidicem((((
Hala çok ciddi kasiklarimda ağrı varGece gitme yarin git
Agrin varmiydi
Amin cümlemize nasip olsunMeraba kasik agrin var miydi? Degerine bakilirsa hamilelik var gibi ama kan testine bir sure daha bakman lazim sanirim oranli yukselmesi lazim umarim saglikli bir gebelik olur
Yok duzene girdi 1 bucuk sendir duzenli oluyorum sukur ki.Aynen beyni rahat brakmak lazim ama iste ;(((( senin adetlerin nasil kendi kendine adet olurmusun yoksa tarlusalla mi?
Selam canım ben de pkoluyum adet dongum bazen 25 gün bazen 50 günleri geçer ayrıca hasimato tiroidim var henüz ilaç kullanmıyorum tsh iyi olduğu için klomenle ikinci ayda hamile kaldım malesef kimyasal gebelik oldu şimdi tekrar kullanıyorum pazartesi kontrolüm var iki yumurta vardı 14.5 mm perşembe günüSelam kizlar.bende polikistik overim.adetimi ilacla gorebiliyorum.26yasinda 4 yillik evliyim.1bucuk senedir dusunuyoruz bebek nasipse.klomenle basladik asilamaya kadar geldik.ama nasib olmadi.aranizda benim gbi olup hamile kalan var miii????
Hele bir hamile kalsam. Size bastan sona tek tek gectigim asamalari atlattigim badireleri ne var ne yok. Belirti hersey yazcam uzun uzun ama imkan vermiyolarMalesef bu topik daha cok yeni henuz kesinlesmis gebelik yokinsallah olur
Simdimi vercen kani canimYa ciddi msn Gece tahlil vermeye gidicem((((
Yarın gideyim şimdi iki saat geçmez yoksa gidecektim arkadaşta yarın ver deyinceSimdimi vercen kani canim
Aynen yarin git daha iyi kuzum. Insallah vardir. Dualarim seninle.Hamile miyim yaa Allahım inşallah((
Allahım razı ve memnun olsun inşallah CanımAynen yarin git daha iyi kuzum. Insallah vardir. Dualarim seninle.
Kuzucugum sen cok erken baslamissin testlere bende ilk klomen ayimda sen gibi 8. Gun baslamkstim 12. Gune kadar pozitifi gorunce artik 3. Ayim bu ay yeter dedim. Yarin 13. Gunum yarin idrar testi yapicam yani.Allahım razı ve memnun olsun inşallah Canımçok stresliyim erken değil dimi yarın iğne vurulalı 10 gün olacak ..hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum ...
Mübarek günlerin hatrına inşallah yarın hepimiz güzel haberler alırız cümlemiz için aynı şeyi diliyorum herkese iyi gecelerKuzucugum sen cok erken baslamissin testlere bende ilk klomen ayimda sen gibi 8. Gun baslamkstim 12. Gune kadar pozitifi gorunce artik 3. Ayim bu ay yeter dedim. Yarin 13. Gunum yarin idrar testi yapicam yani.
Ama umarim senin degerin 2 kati artarda bebisim senledir. Bu kadar stres sanada varsa bebege de zarar az sakin olmaya calis. Hatta yat uyu dusunme bu kadar.
Yok duzene girdi 1 bucuk sendir duzenli oluyorum sukur ki.
Selam canım ben de pkoluyum adet dongum bazen 25 gün bazen 50 günleri geçer ayrıca hasimato tiroidim var henüz ilaç kullanmıyorum tsh iyi olduğu için klomenle ikinci ayda hamile kaldım malesef kimyasal gebelik oldu şimdi tekrar kullanıyorum pazartesi kontrolüm var iki yumurta vardı 14.5 mm perşembe günü
Bende glifor kullaniyorum 1000 mg ilk ay sabah tok tekti. Simdi bu ay sabah aksam kullandim. Klomen ve ovitrelle oldum bu ay ve yumlamadan sonrada progestan kullandim. Folik asit ve demir ilacida kullaniyorum
Ama ben kendim regl oluyordum. Sadece mart ayindan sonra döngüm uzamıştı yumurtam buyuyor catlamiyordu. Hormonlarimda normal senin lh ve fsh nasil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?