Klomen+Ovitrelle ile hamilelik ve turevi sorunlarla ilgili paylasimlar

Klomen+ovitrelle ile kacinci ayinizda hamile kaldiniz?

• 1. Ay

OY: 22 61,1%
  • 2. Ay

OY: 11 30,6%
  • 3. Ay

OY: 3 8,3%
  • 4. Ay

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    36
Ilişkiye devam dediğine göre yumurtan va
Ilişkiye devam dediğine göre yumurta var demek ki canım inşallah

Selam kizlar.bende polikistik overim.adetimi ilacla gorebiliyorum.26yasinda 4 yillik evliyim.1bucuk senedir dusunuyoruz bebek nasipse.klomenle basladik asilamaya kadar geldik.ama nasib olmadi.aranizda benim gbi olup hamile kalan var miii????
Selam canım ben de pkoluyum adet dongum bazen 25 gün bazen 50 günleri geçer ayrıca hasimato tiroidim var henüz ilaç kullanmıyorum tsh iyi olduğu için klomenle ikinci ayda hamile kaldım malesef kimyasal gebelik oldu şimdi tekrar kullanıyorum pazartesi kontrolüm var iki yumurta vardı 14.5 mm perşembe günü

Allahım razı ve memnun olsun inşallah Canım çok stresliyim erken değil dimi yarın iğne vurulalı 10 gün olacak ..hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum ...
Kuzucugum sen cok erken baslamissin testlere bende ilk klomen ayimda sen gibi 8. Gun baslamkstim 12. Gune kadar pozitifi gorunce artik 3. Ayim bu ay yeter dedim. Yarin 13. Gunum yarin idrar testi yapicam yani.
Ama umarim senin degerin 2 kati artarda bebisim senledir. Bu kadar stres sanada varsa bebege de zarar az sakin olmaya calis. Hatta yat uyu dusunme bu kadar.

Mübarek günlerin hatrına inşallah yarın hepimiz güzel haberler alırız cümlemiz için aynı şeyi diliyorum herkese iyi geceler

Aa ne guzel cnm.bende tiroid 3.21 cikti;(
4aydir falan tiroid hapi kullaniyorum ac karna.seniin kac tiroidin?iyi demissin ya?ben kullandim klomen ilkinde 16 cm oldu sorasinda buyutmedi

Hepsi normal cikti benimde.sadece tiroidim 3.21 ckti;((( normalmis ama daha dusuk olmasi gerekmis;(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…