Klomen+Ovitrelle ile hamilelik ve turevi sorunlarla ilgili paylasimlar

Klomen+ovitrelle ile kacinci ayinizda hamile kaldiniz?

• 1. Ay

OY: 22 61,1%
  • 2. Ay

OY: 11 30,6%
  • 3. Ay

OY: 3 8,3%
  • 4. Ay

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    36
Aa ne guzel cnm.bende tiroid 3.21 cikti;(
4aydir falan tiroid hapi kullaniyorum ac karna.seniin kac tiroidin?iyi demissin ya?ben kullandim klomen ilkinde 16 cm oldu sorasinda buyutmedi
Benim çok değişti ama hiç ilaç başlamadı doktor hamilelik olursa baslicaz dedi 1.3 ile 3.5 arası hep değişiyor ama daha çok 2.4 falan çıkıyor ben klomen e güzel cevap veriyorum canım ilkinde 3 ikincide 4 yumurta oluştu şimdi de iki tane ama bende hep sürpriz yumurta çıkıyor arkadan bakalım bu sefer çıkacak mı

Kızlar geçen ay çatlatma iğnesinin 13.günü adet oldum ..şu anda 15.gündeyim kasık ağırlarım var sanki adet olacak gibiyim. Çok korkuyorum test yapmaya gücüm yok devamlı ağlıyorum sizce ne yapmalıyım

Erken test yapmak kadar berbat bir sey yok. Bak ben bugun yaptim 13. Gunumde aldim negatifi oturdum asagi. Iyi mi oldu hem evet hem hayir. 1 2 gun daha gecikirsen test yap.

Test yapmaya hiç cesaretim yok..adet olursam ne yapıcam diye düşünüyorum (
Cesaretin yoksa bekle. Ya adet olacaksin yada olmayacaksin baska secenek yok. Stresini biraz azalt bence cok gerginsin. Inan hepimiz uzuluyoruz ama Takdir-i Ilahi
Seni cok iyi anliyorum. Bende her ay ayni seyi yasiyorum. Pes etmek yok devam et. He adet olursanda tedavi olmak istemiyorsan 1 2 ay ara ver. Ben bu onumuzdeki 1 2 ay boyunca doktora gitmiycem. Yeter da bunaldim bende

Canım senin problemin neydi ben bir ay daha klomen kullanıp aşılamaya geçmek iatiyprul veya ruh halime göre direk aşılama

Elimizden birsey gelmiyor canim uzme kendini. Elbet bizimde vaktimiz var kavusacagiz

Merhaba kızlar bende bugun 12. Günündeyim. 5 tane yumurta gelişmiş bende de 1 tane sağda 4 tane solda. Sağdaki 12 mm soldaki en büyük olanı 14 bi küçüğü de 10 mm. Salı tekrar gidicem dr a inşallah daha da buyur yumlarim :) bana da dua edin nolur. Allah hepimize nasip etsin inşallah tez zamanda

Canimcim test yaptın mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…