Klomen+Ovitrelle ile hamilelik ve turevi sorunlarla ilgili paylasimlar

Klomen+ovitrelle ile kacinci ayinizda hamile kaldiniz?

• 1. Ay

OY: 22 61,1%
  • 2. Ay

OY: 11 30,6%
  • 3. Ay

OY: 3 8,3%
  • 4. Ay

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    36
Canm bi doktor bana pkosun gibi dedi sonra ben doktor değitirdim o doktor değilsin dedi.ben zayıfım bildim bielli de adetlerim yani 2 gün önce 2 gün sonra mutlaka olurum bide bi kere kist gördü diğer ay gitti bu son doktorum da olabilir dedi çatlamayan folikül bir sonraki ay da atılır herkeste oluyor dedi yani bir önceki doktor baya bir sinirlerimi bozmultu o yüzden sorayım dedim

Kızlar ben de klomen kullandim bu ay fakat olmadi ilk kullanisimdi. Ama adetim 4 gun önce geldi. Afedersiniz böyle rengi koyu kahve rengi. Yerlesme kanamasidir diye umitlendim ama idrar testleri negatif cikiyo bi de yerlesme kanamasi gibi az degil ama hic boyle olmamistim sebebi ne olabilir doktora da gidemedim henüz tedirgin oldum hic boyle olan var mi

Benim bazen 4 gun once kahverengi baslar 5. 6. Gun normale doner. O da yumurtam catlamayip kiste dondugu zaman oldu. Yumurtaniz catladi mi peki doktorlar kontrol yaptiniz mi

Selinin dedigi belirtiler bende de var. İki yillik evliyim 25 kilo aldim. Gecen sene hic kilo veremedim. Ocaktaki doktorum hic sorun yok dedi ama martta gititgim baska doktor pco dedi ve kistlerimi gosterdi inci gibi. Hormonlarim normal. Yumurtam buyuyor catlamiyordu, bu yuzden adet dongum 29 dan 38 gune falan cikti. Asiri killanma var diger yandan sac dokulmesi var. Ve bende asiri sivilcelenme oldu. Suan glifor kullaniyorum. Uc aydir duzenli regl oluyorum yumurtalarim catliyor ve sivilcelenme azaldi. Kilo vermeye calisiyorum

Benim bazen 4 gun once kahverengi baslar 5. 6. Gun normale doner. O da yumurtam catlamayip kiste dondugu zaman oldu. Yumurtaniz catladi mi peki doktorlar kontrol yaptiniz mi
Doktor kendiliginden catlayacagini soylemisti adetimin bugun 4. Gunu oldu ilk iki gun yogun kahve rengiydi ama iki gundur nerdeyse hic olmuyorum sadece bir iki damla oluyo dun yine idrar testu yaptim negatif. Benimde normalde kagve rengi baslar sonra normale doner ama bu ay cok farkli. Kist olmasindan korkuyorum. Ama hiç ağrım yok.

Can'ım nasılsa yüzleşeceksin en azından hamileysen de vitamine falan geç kalmadan başlarsın İnşallah hamilesindir

Canim pko usg de cok net gorunuyor. Yumurtaliklarin cevresini inci gibi sariyor

Canim acaba yaptirdinmu rahim filmini nasil gecti? Bendr suan izmirdeyim
Canım daha film çekilmedim eğer ki bu ay bişey olmazsa çekilecem şuanda medikalpark Merve Hanım'a gidiyorum.. Oraya anestezili olarak sordum 800 gibi rakam verdi fiyatı yüksek geldi bi kaç yere daha sorucam..sen nereye gidiyorsun muayene için

Kızlar herkesin moralleri düşmüş sanki Allah büyük gün doğmadan neler doğar hemen pes etmeyelim..Allah ol dedikten sonra her türlü olur sadece biz morallerimizi yüksek tutalım inşallah bi gün bizimde bebeklerimiz olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…