- 27 Mayıs 2016
- 6.615
- 19.687
- 198
- Konu Sahibi Smile Forever
-
Pko canim. 3 ay klomen kullandim. Doktor bu sefer asilama dedi ama ben istemiyorumCanım senin problemin neydi ben bir ay daha klomen kullanıp aşılamaya geçmek iatiyprul veya ruh halime göre direk aşılama
Yaptim negatif canim.Canimcim test yaptın mı
Ne gibi mesela. Yumlar gelismiyor catlamiyor cok fazla kist var. Sac dokulmesi bol bol. Kilo artisi ama kilo verememe. Gibi gibi. Onceleri adet duzensizligi vardi simdi yok sukurPeki cnm pko nun ne özeliklerini taşıyordun
Benim bazen 4 gun once kahverengi baslar 5. 6. Gun normale doner. O da yumurtam catlamayip kiste dondugu zaman oldu. Yumurtaniz catladi mi peki doktorlar kontrol yaptiniz miKızlar ben de klomen kullandim bu ay fakat olmadi ilk kullanisimdi. Ama adetim 4 gun önce geldi. Afedersiniz böyle rengi koyu kahve rengi. Yerlesme kanamasidir diye umitlendim ama idrar testleri negatif cikiyo bi de yerlesme kanamasi gibi az degil ama hic boyle olmamistim sebebi ne olabilir doktora da gidemedim henüz tedirgin oldum hic boyle olan var mi
Canm bi doktor bana pkosun gibi dedi sonra ben doktor değitirdim o doktor değilsin dedi.ben zayıfım bildim bielli de adetlerim yani 2 gün önce 2 gün sonra mutlaka olurum bide bi kere kist gördü diğer ay gitti bu son doktorum da olabilir dedi çatlamayan folikül bir sonraki ay da atılır herkeste oluyor dedi yani bir önceki doktor baya bir sinirlerimi bozmultu o yüzden sorayım dedim
Doktor kendiliginden catlayacagini soylemisti adetimin bugun 4. Gunu oldu ilk iki gun yogun kahve rengiydi ama iki gundur nerdeyse hic olmuyorum sadece bir iki damla oluyo dun yine idrar testu yaptim negatif. Benimde normalde kagve rengi baslar sonra normale doner ama bu ay cok farkli. Kist olmasindan korkuyorum. Ama hiç ağrım yok.Benim bazen 4 gun once kahverengi baslar 5. 6. Gun normale doner. O da yumurtam catlamayip kiste dondugu zaman oldu. Yumurtaniz catladi mi peki doktorlar kontrol yaptiniz mi
Belki bi kaç gün sonra pozitif çıkarYaptim negatif canim.
Can'ım nasılsa yüzleşeceksin en azından hamileysen de vitamine falan geç kalmadan başlarsın İnşallah hamilesindirCesaretin yoksa bekle. Ya adet olacaksin yada olmayacaksin baska secenek yok. Stresini biraz azalt bence cok gerginsin. Inan hepimiz uzuluyoruz ama Takdir-i Ilahi
Seni cok iyi anliyorum. Bende her ay ayni seyi yasiyorum. Pes etmek yok devam et. He adet olursanda tedavi olmak istemiyorsan 1 2 ay ara ver. Ben bu onumuzdeki 1 2 ay boyunca doktora gitmiycem. Yeter da bunaldim bende
Meraba kizlar. Esimin zoruyla kan verdim sonuc 0.7 negatif. Hayirlisi olsun
Canim pko usg de cok net gorunuyor. Yumurtaliklarin cevresini inci gibi sariyorCanm bi doktor bana pkosun gibi dedi sonra ben doktor değitirdim o doktor değilsin dedi.ben zayıfım bildim bielli de adetlerim yani 2 gün önce 2 gün sonra mutlaka olurum bide bi kere kist gördü diğer ay gitti bu son doktorum da olabilir dedi çatlamayan folikül bir sonraki ay da atılır herkeste oluyor dedi yani bir önceki doktor baya bir sinirlerimi bozmultu o yüzden sorayım dedim
Aman be ciksada cikmasada Rabbim den sukurler olsun :)Belki bi kaç gün sonra pozitif çıkar
Hadi ya valla uzuldum bugun toplam 5 kotu haber aldim. Herkesin negatif ya bunesir neyse yinede sukurler olsun. Ee regl olursan napican dr gitcenmi ben gitmiycem kendi haline birakcam cocuk icin calisma yapmiycam 1 2 ayMeraba kizlar. Esimin zoruyla kan verdim sonuc 0.7 negatif. Hayirlisi olsun
Çok güçlüsünüz kızlar keşke ben de sizler gibi olsamAman be ciksada cikmasada Rabbim den sukurler olsun :)
Sen birde icimizi gorsen. Hepimiz ayniyiz ama guclude gorunmek zorundayiz.Çok güçlüsünüz kızlar keşke ben de sizler gibi olsam
Canım daha film çekilmedim eğer ki bu ay bişey olmazsa çekilecem şuanda medikalpark Merve Hanım'a gidiyorum.. Oraya anestezili olarak sordum 800 gibi rakam verdi fiyatı yüksek geldi bi kaç yere daha sorucam..sen nereye gidiyorsun muayene içinCanim acaba yaptirdinmu rahim filmini nasil gecti? Bendr suan izmirdeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?