- 14 Mart 2015
- 7.525
- 5.469
- 198
- Konu Sahibi Smile Forever
-
Yok canim ilac hic kullanmadim ben. 2 3 ayda bir oluyordum veya 4 5 ay ama ilac kullanmadim. Beslenmeyi duzene soktum uykuyu duzene soktum. Birazda hareket spor
Yok canim suanda duzenli dongum. 1 bucuk sene once duzensizdi. Boy 1 74 kilo 72 73 gidip geliyorBenim gibi yani adetin seninde.kac kilosun peki cnim sen?
dayanamadım tahlil verdim 2 saat sonra sonuç çıkacakSen birde icimizi gorsen. Hepimiz ayniyiz ama guclude gorunmek zorundayiz.
Woww guzel cesaret mutlaka haber ver cikinca. Idrar testi hic yapmamistin dimi direk kan verdin ay hadi kuzucugum insallah ya insallah sana nasip olsun bugun guzel haber duymaya ihtiyacimiz vardayanamadım tahlil verdim 2 saat sonra sonuç çıkacak
Canım daha film çekilmedim eğer ki bu ay bişey olmazsa çekilecem şuanda medikalpark Merve Hanım'a gidiyorum.. Oraya anestezili olarak sordum 800 gibi rakam verdi fiyatı yüksek geldi bi kaç yere daha sorucam..sen nereye gidiyorsun muayene için
Canim soyle bir ihtimal de var. Allah korusun tupler tikali ise acarken aci veriyormus.Cnm boşuna anestezi alma şişlidr ben geçtirdim echomar ağrısız acısız 4 dakika bile sürmüyor 600 tl son teknoloji .normal altan muayenede ne hissediyorsan o .ben cok kokruyorudum doktorum onerdi tavsiye ederim
Normal olarak olursa da kendini kasarsan eğer tüplerin açılmama ihtimali de var diye anestezili düşünüyordum çünkü ben normal muayene de bile kendimi çok kasıyorum.. Zaten araştırıyorum hala inşallah bu ay bebek olur da gerek kalmazCnm boşuna anestezi alma şişlidr ben geçtirdim echomar ağrısız acısız 4 dakika bile sürmüyor 600 tl son teknoloji .normal altan muayenede ne hissediyorsan o .ben cok kokruyorudum doktorum onerdi tavsiye ederim
Aynen canim varsa cikar yapabilirisin. Ama ben beklerim diyorsan bekleKıxlar iğne olalı 18.günüm yarın da adet günüm merak ettiğim testi günüm geçtikten sonra mı yapsam kimisi 14.günden sonra varsa pozitif çıkar diyor doğru mu cevaplarınızı bekliyorum
Aynen oyleymis. Ccanim anestezili daha iyi bence ama sen bilirsinNormal olarak olursa da kendini kasarsan eğer tüplerin açılmama ihtimali de var diye anestezili düşünüyordum çünkü ben normal muayene de bile kendimi çok kasıyorum.. Zaten araştırıyorum hala inşallah bu ay bebek olur da gerek kalmaz
Ben normale dayanamam gibi gözüm kesmiyor hiç..bu Ay'ı atlatayım bakıcam artık zaten film çekildikten sonra bırakıcam Tedaviyi..elimizden geleni yaptıktan sonra gerisini Rabbimden beklemekAynen oyleymis. Ccanim anestezili daha iyi bence ama sen bilirsin
Evde test yoktu aslında önce onu yapacaktım Allahım inşallah yaaa içim içimi yiyorWoww guzel cesaret mutlaka haber ver cikinca. Idrar testi hic yapmamistin dimi direk kan verdin ay hadi kuzucugum insallah ya insallah sana nasip olsun bugun guzel haber duymaya ihtiyacimiz var
Ama daha önce evde test yaptım ikisinde de ikinci çizgi silik çıktıEvde test yoktu aslında önce onu yapacaktım Allahım inşallah yaaa içim içimi yiyordua edin canimcim
Merak etme canim dualarimiz seninleEvde test yoktu aslında önce onu yapacaktım Allahım inşallah yaaa içim içimi yiyordua edin canimcim
❤❤❤❤Merak etme canim dualarimiz seninle
Ben iki ay daha klomen kullanirim daha sonra ara veririm. Baharda da gunluk ignrleri denerim o da olmazsa 3. Senem dolduktan sonra asilama falan denerimHadi ya valla uzuldum bugun toplam 5 kotu haber aldim. Herkesin negatif ya bunesir neyse yinede sukurler olsun. Ee regl olursan napican dr gitcenmi ben gitmiycem kendi haline birakcam cocuk icin calisma yapmiycam 1 2 ay
Çok güçlüsünüz kızlar keşke ben de sizler gibi olsam
Bu sefer eşim cok uzulduSen birde icimizi gorsen. Hepimiz ayniyiz ama guclude gorunmek zorundayiz.
Hayirlisi olsun canim hakkimizda uzme kendini. Ben uzulmedim dedim kendimi kandirmisim. 2 3 saat once girdim yorganin altina hungur hungur agladim icten ice kimse duymasin diye . Zor biliyorum ama bosvermek gerekli gercekten. Hic dusunmeyen istemeyen insalarin hemen oluyor. Aslinda nasip kismet birazda ne yazildiysa o canim yaBen iki ay daha klomen kullanirim daha sonra ara veririm. Baharda da gunluk ignrleri denerim o da olmazsa 3. Senem dolduktan sonra asilama falan denerim
Allahım gönlünüzü ferahlatsinBu sefer eşim cok uzuldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?