Klomen+Ovitrelle ile hamilelik ve turevi sorunlarla ilgili paylasimlar

Klomen+ovitrelle ile kacinci ayinizda hamile kaldiniz?

• 1. Ay

OY: 22 61,1%
  • 2. Ay

OY: 11 30,6%
  • 3. Ay

OY: 3 8,3%
  • 4. Ay

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    36

Cnm boşuna anestezi alma şişlidr ben geçtirdim echomar ağrısız acısız 4 dakika bile sürmüyor 600 tl son teknoloji .normal altan muayenede ne hissediyorsan o .ben cok kokruyorudum doktorum onerdi tavsiye ederim

Cnm boşuna anestezi alma şişlidr ben geçtirdim echomar ağrısız acısız 4 dakika bile sürmüyor 600 tl son teknoloji .normal altan muayenede ne hissediyorsan o .ben cok kokruyorudum doktorum onerdi tavsiye ederim
Canim soyle bir ihtimal de var. Allah korusun tupler tikali ise acarken aci veriyormus.

Kıxlar iğne olalı 18.günüm yarın da adet günüm merak ettiğim testi günüm geçtikten sonra mı yapsam kimisi 14.günden sonra varsa pozitif çıkar diyor doğru mu cevaplarınızı bekliyorum

Normal olarak olursa da kendini kasarsan eğer tüplerin açılmama ihtimali de var diye anestezili düşünüyordum çünkü ben normal muayene de bile kendimi çok kasıyorum.. Zaten araştırıyorum hala inşallah bu ay bebek olur da gerek kalmaz

Kıxlar iğne olalı 18.günüm yarın da adet günüm merak ettiğim testi günüm geçtikten sonra mı yapsam kimisi 14.günden sonra varsa pozitif çıkar diyor doğru mu cevaplarınızı bekliyorum
Aynen canim varsa cikar yapabilirisin. Ama ben beklerim diyorsan bekle

Aynen oyleymis. Ccanim anestezili daha iyi bence ama sen bilirsin

Hadi ya valla uzuldum bugun toplam 5 kotu haber aldim. Herkesin negatif ya bunesir neyse yinede sukurler olsun. Ee regl olursan napican dr gitcenmi ben gitmiycem kendi haline birakcam cocuk icin calisma yapmiycam 1 2 ay
Ben iki ay daha klomen kullanirim daha sonra ara veririm. Baharda da gunluk ignrleri denerim o da olmazsa 3. Senem dolduktan sonra asilama falan denerim

Ben iki ay daha klomen kullanirim daha sonra ara veririm. Baharda da gunluk ignrleri denerim o da olmazsa 3. Senem dolduktan sonra asilama falan denerim
Hayirlisi olsun canim hakkimizda uzme kendini. Ben uzulmedim dedim kendimi kandirmisim. 2 3 saat once girdim yorganin altina hungur hungur agladim icten ice kimse duymasin diye . Zor biliyorum ama bosvermek gerekli gercekten. Hic dusunmeyen istemeyen insalarin hemen oluyor. Aslinda nasip kismet birazda ne yazildiysa o canim ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…