Klomen+Ovitrelle ile hamilelik ve turevi sorunlarla ilgili paylasimlar

Klomen+ovitrelle ile kacinci ayinizda hamile kaldiniz?

• 1. Ay

OY: 22 61,1%
  • 2. Ay

OY: 11 30,6%
  • 3. Ay

OY: 3 8,3%
  • 4. Ay

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    36
Kızlar yaa dua edelim Allah çok büyük

Dua siz gunumuz gecemiz yok ki kuzum. Surda bile 2 satir yazi yaziyosak her cumlemizde dua var. Rabbim buyuk canim. Sende sonucu cikinca ilk bize yaz
Haklısın kuzum insan Nasıl teselli vereceğini şaşırıyor işte...11 buçuk gibi bakıcam hemen size yazıcam..değer yüksekse sevineyim mi bilmiyorum 10. Gün bugün

Kizlar simdi doktordan geldim 11. Gunum 4 tane 11-13mm arasi yumurta olusmus soktayim ilk kullandigimda tek yumurtam olusmustu ama corekotu bal ve tarcin karisimini kullandim kesinlikle buna bagliyorum.
Sadece kurlemi bugumusler? Yoksa ayni zamanda ilacta kullandin? Cok sevindim Inshallag hayirlisiyla catlarda tutar hamile kalirsin canim

Haa anladim, canim benim ablam ve enistem doktor, onlar bir arkadaslarini onerdiler bana izmirde medafema hastanesinde Ali doktor, gercektende iyi bir doktor, suan onun yanina gidip geliyorum bakalim nolucak, hayirlisi olsun, ama ben hic rahim filmi cektirmedim, 3 d usm yaptirmisdi eski doktorum ordan kapali deil diye goruyorum demisti

Sadece kurlemi bugumusler? Yoksa ayni zamanda ilacta kullandin? Cok sevindim Inshallag hayirlisiyla catlarda tutar hamile kalirsin canim
Canim klomen kullandim bu ikinci kulanisim, ilk kullandihimda tek yumurtam vardi ve hamile kalmistim dusuk yaptim bu sefer ilaca tekrar basladim cok duymustum bu kiru adetin 2. Gununden basladim ve 4 yumurta hala soktayim tabi 1'i 4'u farketmiyor kismetimizde varsa olur.

Evet canim bende 4-5 kere diye duymustum, Inshallah o kadar uzun surmezde ya tutmazsa sora napicaz?
Inşallah gerekmez kavuşuruz bebislere ben geçen ay kimyasal gebelik geçirdim ikinci klomendi sağlıklısı nasip olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…