- 29 Eylül 2016
- 156
- 182
- 18
- 35
- Konu Sahibi Smile Forever
-
Kızlar yaa dua edelim Allah çok büyükHayirlisi olsun canim hakkimizda uzme kendini. Ben uzulmedim dedim kendimi kandirmisim. 2 3 saat once girdim yorganin altina hungur hungur agladim icten ice kimse duymasin diye . Zor biliyorum ama bosvermek gerekli gercekten. Hic dusunmeyen istemeyen insalarin hemen oluyor. Aslinda nasip kismet birazda ne yazildiysa o canim ya
Dua siz gunumuz gecemiz yok ki kuzum. Surda bile 2 satir yazi yaziyosak her cumlemizde dua var. Rabbim buyuk canim. Sende sonucu cikinca ilk bize yazKızlar yaa dua edelim Allah çok büyük
Haklısın kuzum insan Nasıl teselli vereceğini şaşırıyor işte...11 buçuk gibi bakıcam hemen size yazıcam..değer yüksekse sevineyim mi bilmiyorum 10. Gün bugünDua siz gunumuz gecemiz yok ki kuzum. Surda bile 2 satir yazi yaziyosak her cumlemizde dua var. Rabbim buyuk canim. Sende sonucu cikinca ilk bize yaz
İyi uykular canımcım Tmm inşallah hamileyimdir:)Kizlar ben biraz uyuycam sabah is var kendinize iyi bakin.Ozgul omeroglu canim sonucu yaz bakmak icin kalkarim ben
Insallah hamilesindir ve tum isteyen herkese nasip olur yakin zamanda
değer düşmüş 11.5 tan 3.75eKizlar ben biraz uyuycam sabah is var kendinize iyi bakin.Ozgul omeroglu canim sonucu yaz bakmak icin kalkarim ben
Insallah hamilesindir ve tum isteyen herkese nasip olur yakin zamanda
Evet canim bende 4-5 kere diye duymustum, Inshallah o kadar uzun surmezde ya tutmazsa sora napicaz?Klomenin altı sefer kullanma hakkı oluyo diye biliyorum ama daha ilerisini bilmiyorum
Kimyasal hamilelik ne demek nurcum?Kıyamam ya büyük ihtimalle kimyasal gebelik sanırım
Sadece kurlemi bugumusler? Yoksa ayni zamanda ilacta kullandin? Cok sevindim Inshallag hayirlisiyla catlarda tutar hamile kalirsin canimKizlar simdi doktordan geldim 11. Gunum 4 tane 11-13mm arasi yumurta olusmus soktayim ilk kullandigimda tek yumurtam olusmustu ama corekotu bal ve tarcin karisimini kullandim kesinlikle buna bagliyorum.
Uzulme kuzum hayirlisi boyleymis de. Birdahakinede bu kadar erkenden yaptirma test canimdeğer düşmüş 11.5 tan 3.75e
Saglikli beslenme ve spordan sonrami duzene girdi adetlerin canim?Yok canim ilac hic kullanmadim ben. 2 3 ayda bir oluyordum veya 4 5 ay ama ilac kullanmadim. Beslenmeyi duzene soktum uykuyu duzene soktum. Birazda hareket spor
Haa anladim, canim benim ablam ve enistem doktor, onlar bir arkadaslarini onerdiler bana izmirde medafema hastanesinde Ali doktor, gercektende iyi bir doktor, suan onun yanina gidip geliyorum bakalim nolucak, hayirlisi olsun, ama ben hic rahim filmi cektirmedim, 3 d usm yaptirmisdi eski doktorum ordan kapali deil diye goruyorum demistiCanım daha film çekilmedim eğer ki bu ay bişey olmazsa çekilecem şuanda medikalpark Merve Hanım'a gidiyorum.. Oraya anestezili olarak sordum 800 gibi rakam verdi fiyatı yüksek geldi bi kaç yere daha sorucam..sen nereye gidiyorsun muayene için
Hangi hastane canim? Doktorun ismi ne?Cnm boşuna anestezi alma şişlidr ben geçtirdim echomar ağrısız acısız 4 dakika bile sürmüyor 600 tl son teknoloji .normal altan muayenede ne hissediyorsan o .ben cok kokruyorudum doktorum onerdi tavsiye ederim
Tupler aciliyormuki? Ben kapaliysa asla acilmiyor diye duymustum((Canim soyle bir ihtimal de var. Allah korusun tupler tikali ise acarken aci veriyormus.
Canim klomen kullandim bu ikinci kulanisim, ilk kullandihimda tek yumurtam vardi ve hamile kalmistim dusuk yaptim bu sefer ilaca tekrar basladim cok duymustum bu kiru adetin 2. Gununden basladim ve 4 yumurta hala soktayim tabi 1'i 4'u farketmiyor kismetimizde varsa olur.Sadece kurlemi bugumusler? Yoksa ayni zamanda ilacta kullandin? Cok sevindim Inshallag hayirlisiyla catlarda tutar hamile kalirsin canim
Inşallah gerekmez kavuşuruz bebislere ben geçen ay kimyasal gebelik geçirdim ikinci klomendi sağlıklısı nasip olsun inşallahEvet canim bende 4-5 kere diye duymustum, Inshallah o kadar uzun surmezde ya tutmazsa sora napicaz?
Oldu bence ben buna bagliyorunSaglikli beslenme ve spordan sonrami duzene girdi adetlerin canim?
Ben oyle biliyorumTupler aciliyormuki? Ben kapaliysa asla acilmiyor diye duymustum((
Uzulme kuzum hayirlisi boyleymis de. Birdahakinede bu kadar erkenden yaptirma test canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?