- 29 Eylül 2016
- 156
- 182
- 18
- 35
- Konu Sahibi Smile Forever
-
çok üzgünümKıyamam ya büyük ihtimalle kimyasal gebelik sanırım
O zmn bu kadar ağrı sancı hamile gibi niye hissettim psikolojik miydi Hepsi :'(Kıyamam ya büyük ihtimalle kimyasal gebelik sanırım
Bence de ders olsun bna ilk olunca acemi oldumUzulme kuzum hayirlisi boyleymis de. Birdahakinede bu kadar erkenden yaptirma test canim
Ben de denicem corekotlu kuru çok inandım adetin ikinci günü muyduCanim klomen kullandim bu ikinci kulanisim, ilk kullandihimda tek yumurtam vardi ve hamile kalmistim dusuk yaptim bu sefer ilaca tekrar basladim cok duymustum bu kiru adetin 2. Gununden basladim ve 4 yumurta hala soktayim tabi 1'i 4'u farketmiyor kismetimizde varsa olur.
evet canım 2. günü başladım 12. gününe kadar devam ettim.Ben de denicem corekotlu kuru çok inandım adetin ikinci günü muydu
Test yapmak için acele etme Rabbim hayırlısını versin inşallah hamile kalırsın canımSağda 18 solda 21 mm ignemi oldum hayırlısı olsun inşallah
Tmm canım sağ ol :)evet canım 2. günü başladım 12. gününe kadar devam ettim.
hayır canım psikolojik değil değerlerin yükseliyor ama bebek tutunamıyor..O zmn bu kadar ağrı sancı hamile gibi niye hissettim psikolojik miydi Hepsi :'(
hadi hayırlısı benim öğleden sonra randevum..bende iğne istiyorum inşallah o kadar büyümüştürSağda 18 solda 21 mm ignemi oldum hayırlısı olsun inşallah
medifema hastanesi de çok iyi..Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın bide canım izmirde mi yaptın o 3d yi ?nasıl bişey ilk defa duydumHaa anladim, canim benim ablam ve enistem doktor, onlar bir arkadaslarini onerdiler bana izmirde medafema hastanesinde Ali doktor, gercektende iyi bir doktor, suan onun yanina gidip geliyorum bakalim nolucak, hayirlisi olsun, ama ben hic rahim filmi cektirmedim, 3 d usm yaptirmisdi eski doktorum ordan kapali deil diye goruyorum demisti
Yok canım artık kimyasaldan sonra kendimi strese sokmaya gerek yok beklicem 14. günü artıkTest yapmak için acele etme Rabbim hayırlısını versin inşallah hamile kalırsın canım
Hadi inşallah canım aynı günü beklicez seninle desene gelsin bebisler inşallahhadi hayırlısı benim öğleden sonra randevum..bende iğne istiyorum inşallah o kadar büyümüştür
bat ne zaman senin ?Hadi inşallah canım aynı günü beklicez seninle desene gelsin bebisler inşallah
13 ekimdi ama değişti tabi iğneyi bugün olunca geç gelişti yumurtalar düşükten dolayı en erken 17 Ekim diyorum canımbat ne zaman senin ?
benimde o zamanlar..elini karnına koyup Ayetel Kürsü ve fatiha suresini oku bol bol Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın13 ekimdi ama değişti tabi iğneyi bugün olunca geç gelişti yumurtalar düşükten dolayı en erken 17 Ekim diyorum canım
Aminn inşallah canım nasip olduktan sonra alacağı nefesin saniyesi değişmez kader aslında böyle düşündüğüm için düşük beni fazla dagitmadi sağlıklısı nasip olacağından diye inanıyorum inşallah bekletmeden gelir zamanı canımbenimde o zamanlar..elini karnına koyup Ayetel Kürsü ve fatiha suresini oku bol bol Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın
Kaçıncı gününde verdin canım kanı ovitrelle mi yaptırmıştınMeraba kizlar. Esimin zoruyla kan verdim sonuc 0.7 negatif. Hayirlisi olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?