Klomen+Ovitrelle ile hamilelik ve turevi sorunlarla ilgili paylasimlar

Klomen+ovitrelle ile kacinci ayinizda hamile kaldiniz?

• 1. Ay

OY: 22 61,1%
  • 2. Ay

OY: 11 30,6%
  • 3. Ay

OY: 3 8,3%
  • 4. Ay

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    36
Ben de denicem corekotlu kuru çok inandım adetin ikinci günü muydu

Selam kızlar ben de bugün çatlatma iğnesi oldum gün aşırı ilişki önerdi solda 18mm yumurta oluşmuş .1 seneyi geçti bu 2.klomenim dua edin bana da inş dileğimiz gerçek olsun

medifema hastanesi de çok iyi..Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın bide canım izmirde mi yaptın o 3d yi ?nasıl bişey ilk defa duydum

benimde o zamanlar..elini karnına koyup Ayetel Kürsü ve fatiha suresini oku bol bol Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın
Aminn inşallah canım nasip olduktan sonra alacağı nefesin saniyesi değişmez kader aslında böyle düşündüğüm için düşük beni fazla dagitmadi sağlıklısı nasip olacağından diye inanıyorum inşallah bekletmeden gelir zamanı canım

Merhabalar Bayanlar,

Ben de 1 buçuk yıldır evliyim ve 6 aydır bebek istiyoruz. En son doktora gittim adetimin 3. günü ve bu ay iki yumurtamın olduğunu 1 hafta sonra kontrole gelmemi çünkü çatlatma iğnesi yapacağını söyledi. Anlamadığım şey niçin bana çatlatma iğnesi yapacak? Çatlatma iğnesi hangi durumlarda yapılıyor, benim adetlerim de çok düzenlidir. hep 30 günde olurum bir gün bile geçmez, eğer yumurta çatlama sorunum olsaydı adetlerimde bir düzensizlik olmaz mıydı? Cevaplarınız için çok teşekkür ederimm, sevgiler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…