Klomen+Ovitrelle ile hamilelik ve turevi sorunlarla ilgili paylasimlar

Klomen+ovitrelle ile kacinci ayinizda hamile kaldiniz?

• 1. Ay

OY: 22 61,1%
  • 2. Ay

OY: 11 30,6%
  • 3. Ay

OY: 3 8,3%
  • 4. Ay

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    36
Bende medical parka gidiyorum canın sen hangi şehirdesin? Bende rahim filmi çektirdim anestezisiz 800 verdim

Cnm boşuna anestezi alma şişlidr ben geçtirdim echomar ağrısız acısız 4 dakika bile sürmüyor 600 tl son teknoloji .normal altan muayenede ne hissediyorsan o .ben cok kokruyorudum doktorum onerdi tavsiye ederim
Çok şanslısın ben oluyorum sandım çekilirken ilacı verdiğinde bi ağrı girdi dedimki masadan kalkamicam herhalde acıdan ölcem sandım üstüne bide tüpler tıkalı çıktı işlem. Sırasında açtı ama çok zordu allah bidaha yaşatmasın kimseye de yaşatmasın ama tekrar olursa kesinlikle anestezi ile yaptirirdim

İzmir canım..sen ?
Samsun dayim ben burda anestezisiz 800 verdim rahim filmine. Sen bilirsin ama bence kesinlikle anestezili yaptır tüpler tikaliysa da açılıyor yani benim ikiside tıkalı dedi doktor ve işlem esnasında açtı. Birde ben ilk gittim rahim kendini kapatmış dedi stresten olabilir dedi bi ilaç verdi onu içtim 1 gün sonra tekrar gittim ozaman çekti ikisine çok sanciliydi

bende zaten anestezili düşünüyorum kendimi çok kasarım ağrı çekerim diye düşünüyorum.bana anestezili 800 gibi bişey dedi inşallah gerek kalmaz çünkü çok korkuyorum

bende zaten anestezili düşünüyorum kendimi çok kasarım ağrı çekerim diye düşünüyorum.bana anestezili 800 gibi bişey dedi inşallah gerek kalmaz çünkü çok korkuyorum
İnşallah gerek kalmaz canım hepimiz sadece doğum sancısı çekeriz çokta kasma kendini sonuçta çok istediğimiz bise için yaptırıyoruz sonucu güzel bi mucize ye sebep olcak belkide

Genel olarak kimyasal gebelik, normal hamilelik bulunmadan döllenen yumurtanın, daha sağlıklı bir şekilde embriyonun gelişme göstermeden devam etmesi ve sadece laboratuvar tetkikleri ile hamilelik testleri yardımı ile tespit edilmesi durumudur Ozgul omeroglu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…