- Konu Sahibi Smile Forever
-
Onlarda bulantıya sebep olabilir sıkma canını çokta düşünme bide. Bana da iğne yaptıktan sonra Dr Protestan a başlatıyor oda deli gibi uyutuyor baş dönmesi yapıyorKlomen sonrası iğne oldum başka da bişey kullanmadım:/ benim de çok olmuştu canim
Daha önce progestan kullandım beni bayiltiyordu tansiyonumu Hemen dusuruyorduOnlarda bulantıya sebep olabilir sıkma canını çokta düşünme bide. Bana da iğne yaptıktan sonra Dr Protestan a başlatıyor oda deli gibi uyutuyor baş dönmesi yapıyor
canım iğneden 36 saat sonra ilişki deniliyor ama benim doktorum iğneyi olduktan sonra 12. saat ve 36. saat ilişki sonra gün aşırı devam diyor ben de bu sabah oldum iğnemi sağda 18 solda 21 mm vardı hadi hayırlısı sen ne zaman vurulacaksın ?Kızlar doktordan geliyorum 3 yumurtam varmış ikisi aynı boylarda ve çatlamak üzere.. Çatlatma iğnesi verdi o nasıl oluyor ? 32 saat falan muhabbeti nedir
Canım benim sağda 2 adet 20mm.soldaki küçükmüş eğer olursa ikiz olma ihtimali çok yüksek dedi.. Bu akşam vurulucam bana sadece gün aşırı dedi saat vermedi ama birinden duydum 32 saat sonra olacakmışcanım iğneden 36 saat sonra ilişki deniliyor ama benim doktorum iğneyi olduktan sonra 12. saat ve 36. saat ilişki sonra gün aşırı devam diyor ben de bu sabah oldum iğnemi sağda 18 solda 21 mm vardı hadi hayırlısı sen ne zaman vurulacaksın ?
yani dediğim gibi doktor nasıl tarif ederse benim önceki ay üç gün üst üste oldu iğneden bi gün önce olmuştu iğne oldum o akşam ve bi sonraki akşam oldu sonrası iki üç günde bir iki ilişki daha oldu hamilelik oldu meselaCanım benim sağda 2 adet 20mm.soldaki küçükmüş eğer olursa ikiz olma ihtimali çok yüksek dedi.. Bu akşam vurulucam bana sadece gün aşırı dedi saat vermedi ama birinden duydum 32 saat sonra olacakmış
Güzel haberleri alırız inşallahkızlar bugün dr gittim folikül kistim çatlamış beraberlik mutlaka olsun dedi....yani yumurtam varmış
Hadi Hayırlısı inşallah güzel haberler alırız bu ay..yani dediğim gibi doktor nasıl tarif ederse benim önceki ay üç gün üst üste oldu iğneden bi gün önce olmuştu iğne oldum o akşam ve bi sonraki akşam oldu sonrası iki üç günde bir iki ilişki daha oldu hamilelik oldu mesela
Bir yıldır bebek düşünüyoruz bizde muayene için gittim yumurtlama zayif dedi o yuzden bu şekilde tedaviye basladik hayirlisiMerhaba, bana da doktorum bu iğneyi önerdi ancak hiçbir fikrim yok iğne ile ilgili, siz hangi şikayetler ile başvurmuştunuz doktora?
Gözün Aydın canım hayırlı haberlerle inşallahkızlar bugün dr gittim folikül kistim çatlamış beraberlik mutlaka olsun dedi....yani yumurtam varmış
Negatif. Bugunde lekelenmem basladi yarin regl olurumSonuç ne canım
Doktora gittigin yumurta goruyolarsa catlamasini garantiye almak icin igne verebiliyorlarMerhaba, bana da doktorum bu iğneyi önerdi ancak hiçbir fikrim yok iğne ile ilgili, siz hangi şikayetler ile başvurmuştunuz doktora?
Normalde bu adetinle atilir eger atilmazsa birkac ay dogum kontrol hapi veriyorlar. Fazla onemli bi kist degil. Ben üç ay yaşadim hep yeni kistlerle sadece agrin oluyor birazBende bugün doktora gittim adetimde bi sıkıntı vardi. Klomen kullanmıştım bu ay kist olusmus 2.5 cm. Nasil gecer ilac da vermedi doktor ama sancim da var.
Kiz gülmeNegatif. Bugunde lekelenmem basladi yarin regl olurum
Sancısı oluyor ara ara göbeğin altında o kadarKızlar bişi Dicem iğneden sonra ağrısı falan olan var mı ?? Süreç nasıl ilerliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?