Klomen+Ovitrelle ile hamilelik ve turevi sorunlarla ilgili paylasimlar

Klomen+ovitrelle ile kacinci ayinizda hamile kaldiniz?

• 1. Ay

OY: 22 61,1%
  • 2. Ay

OY: 11 30,6%
  • 3. Ay

OY: 3 8,3%
  • 4. Ay

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    36
Kızlar doktordan geliyorum 3 yumurtam varmış ikisi aynı boylarda ve çatlamak üzere.. Çatlatma iğnesi verdi o nasıl oluyor ? 32 saat falan muhabbeti nedir
canım iğneden 36 saat sonra ilişki deniliyor ama benim doktorum iğneyi olduktan sonra 12. saat ve 36. saat ilişki sonra gün aşırı devam diyor ben de bu sabah oldum iğnemi sağda 18 solda 21 mm vardı hadi hayırlısı sen ne zaman vurulacaksın ?

Canım benim sağda 2 adet 20mm.soldaki küçükmüş eğer olursa ikiz olma ihtimali çok yüksek dedi.. Bu akşam vurulucam bana sadece gün aşırı dedi saat vermedi ama birinden duydum 32 saat sonra olacakmış

Canım benim sağda 2 adet 20mm.soldaki küçükmüş eğer olursa ikiz olma ihtimali çok yüksek dedi.. Bu akşam vurulucam bana sadece gün aşırı dedi saat vermedi ama birinden duydum 32 saat sonra olacakmış
yani dediğim gibi doktor nasıl tarif ederse benim önceki ay üç gün üst üste oldu iğneden bi gün önce olmuştu iğne oldum o akşam ve bi sonraki akşam oldu sonrası iki üç günde bir iki ilişki daha oldu hamilelik oldu mesela

Hadi Hayırlısı inşallah güzel haberler alırız bu ay..

Bende bugün doktora gittim adetimde bi sıkıntı vardi. Klomen kullanmıştım bu ay kist olusmus 2.5 cm. Nasil gecer ilac da vermedi doktor ama sancim da var.

Bende bugün doktora gittim adetimde bi sıkıntı vardi. Klomen kullanmıştım bu ay kist olusmus 2.5 cm. Nasil gecer ilac da vermedi doktor ama sancim da var.
Normalde bu adetinle atilir eger atilmazsa birkac ay dogum kontrol hapi veriyorlar. Fazla onemli bi kist degil. Ben üç ay yaşadim hep yeni kistlerle sadece agrin oluyor biraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…