Klomen+Ovitrelle ile hamilelik ve turevi sorunlarla ilgili paylasimlar

Klomen+ovitrelle ile kacinci ayinizda hamile kaldiniz?

• 1. Ay

OY: 22 61,1%
  • 2. Ay

OY: 11 30,6%
  • 3. Ay

OY: 3 8,3%
  • 4. Ay

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    36
Kızlar bişi Dicem iğneden sonra ağrısı falan olan var mı ?? Süreç nasıl ilerliyor

Vurulalı 2 saat oluyor ama belim feci şekilde ağrıyor

Çok mu stres yaptın acaba doktor bana sancin olur ama fazla olursa yanıma gel dedi benimki de fazla olmadı zaten kişiden kişiye değişiklik gösterebilir ama
Benim agrim hep oldu. Sizde de olur cunku ignede zaten yalanci hcg var. Vucud size hamilelik belirtileri yasatacak. Hatta hcg testi yaparsaniz ikinci cizgiyi aninda gorursunuz ben denemistim hayirlisi olsun igneleri olup iliski yaptiysaniz artik stres yapmayin vucudunuzuda dinlemeyin

Iğneden bi gün sonra kanda baktirdim doktor istedi 104 çıktı

Herhangi bi belirti falan da yok zaten normalde adetten bi hafta önce göğüs lerim şişer ama yok öyle bi durum

İğne nin içinde ne kadar hcg var bilgin var mi

Kızlar bana da bulantı yapıyo iğne zaten hamile kaldığımda da bikaç gün sonra bulantım başlamıştı az biraz yani beni hcg fena etkiliyor sanırım kasikta şişlik ve ağrı da oluyo tabi

Doğru söylüyorsun..Elimizden geleni yaptık gerisi Rabbimin takdiri

Merhaba canım bende samsunda yım şu an hangi hastaneye gidiyorsun benden de istedi rahin filmi benimde 19 gün oldu iğne vurulalı testte yapamıyorum korkudan eğer adet olursam film çekincem 800 baya yuksekmiş hangi hsstane o

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…