- 23 Mart 2016
- 77
- 93
- 3
- 32
- Konu Sahibi Smile Forever
-
Vurulalı 2 saat oluyor ama belim feci şekilde ağrıyorSancısı oluyor ara ara göbeğin altında o kadar
Çok mu stres yaptın acaba doktor bana sancin olur ama fazla olursa yanıma gel dedi benimki de fazla olmadı zaten kişiden kişiye değişiklik gösterebilir amaVurulalı 2 saat oluyor ama belim feci şekilde ağrıyor
Yumurta takibi oldu mu senin nasıl ilerledi tedaviVurulalı 2 saat oluyor ama belim feci şekilde ağrıyor
Yumurta takibi yapıldı şuanda 3 yumurtam var 2si 20mm biri küçük ,ilk defa iğne oldum ara ara bel ağrım var Hayırlısı AllahtanYumurta takibi oldu mu senin nasıl ilerledi tedavi
Kızlar bişi Dicem iğneden sonra ağrısı falan olan var mı ?? Süreç nasıl ilerliyor
Vurulalı 2 saat oluyor ama belim feci şekilde ağrıyor
Benim agrim hep oldu. Sizde de olur cunku ignede zaten yalanci hcg var. Vucud size hamilelik belirtileri yasatacak. Hatta hcg testi yaparsaniz ikinci cizgiyi aninda gorursunuz ben denemistimÇok mu stres yaptın acaba doktor bana sancin olur ama fazla olursa yanıma gel dedi benimki de fazla olmadı zaten kişiden kişiye değişiklik gösterebilir ama
Iğneden bi gün sonra kanda baktirdim doktor istedi 104 çıktıBenim agrim hep oldu. Sizde de olur cunku ignede zaten yalanci hcg var. Vucud size hamilelik belirtileri yasatacak. Hatta hcg testi yaparsaniz ikinci cizgiyi aninda gorursunuz ben denemistimhayirlisi olsun igneleri olup iliski yaptiysaniz artik stres yapmayin vucudunuzuda dinlemeyin
Herhangi bi belirti falan da yok zaten normalde adetten bi hafta önce göğüs lerim şişer ama yok öyle bi durumBenim agrim hep oldu. Sizde de olur cunku ignede zaten yalanci hcg var. Vucud size hamilelik belirtileri yasatacak. Hatta hcg testi yaparsaniz ikinci cizgiyi aninda gorursunuz ben denemistimhayirlisi olsun igneleri olup iliski yaptiysaniz artik stres yapmayin vucudunuzuda dinlemeyin
Yumurta takibi yapıldı şuanda 3 yumurtam var 2si 20mm biri küçük ,ilk defa iğne oldum ara ara bel ağrım var Hayırlısı Allahtan
İğne nin içinde ne kadar hcg var bilgin var miBenim agrim hep oldu. Sizde de olur cunku ignede zaten yalanci hcg var. Vucud size hamilelik belirtileri yasatacak. Hatta hcg testi yaparsaniz ikinci cizgiyi aninda gorursunuz ben denemistimhayirlisi olsun igneleri olup iliski yaptiysaniz artik stres yapmayin vucudunuzuda dinlemeyin
Bende ilk gün bulantı oldu ama fazla değil ilk ay da mi hamile kaldınKızlar bana da bulantı yapıyo iğne zaten hamile kaldığımda da bikaç gün sonra bulantım başlamıştı az biraz yani beni hcg fena etkiliyor sanırım kasikta şişlik ve ağrı da oluyo tabi
Ikinci klomenle hamile kalmıştım canım on gün sürdü tabi düşük oldu bu üçüncü kullanisimBende ilk gün bulantı oldu ama fazla değil ilk ay da mi hamile kaldın
Doğru söylüyorsun..Elimizden geleni yaptık gerisi Rabbimin takdiriBenim agrim hep oldu. Sizde de olur cunku ignede zaten yalanci hcg var. Vucud size hamilelik belirtileri yasatacak. Hatta hcg testi yaparsaniz ikinci cizgiyi aninda gorursunuz ben denemistimhayirlisi olsun igneleri olup iliski yaptiysaniz artik stres yapmayin vucudunuzuda dinlemeyin
Hayırlısı ile olur inşallah yaIkinci klomenle hamile kalmıştım canım on gün sürdü tabi düşük oldu bu üçüncü kullanisim
Selam tuğba benle aynı saatlerde yaptırmışsın iğneyi senin doktorun ne dedi ilişki saati günü içinİlaç kullanmismiydin onlarda bulantı yapıyor. Bende dün sabah 9 da ovitrelle yaptırdım kasiklarimda batmalar kramplar oluyor
Merhaba canım bende samsunda yım şu an hangi hastaneye gidiyorsun benden de istedi rahin filmi benimde 19 gün oldu iğne vurulalı testte yapamıyorum korkudan eğer adet olursam film çekincem 800 baya yuksekmiş hangi hsstane oSamsun dayim ben burda anestezisiz 800 verdim rahim filmine. Sen bilirsin ama bence kesinlikle anestezili yaptır tüpler tikaliysa da açılıyor yani benim ikiside tıkalı dedi doktor ve işlem esnasında açtı. Birde ben ilk gittim rahim kendini kapatmış dedi stresten olabilir dedi bi ilaç verdi onu içtim 1 gün sonra tekrar gittim ozaman çekti ikisine çok sanciliydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?