Klomen+Ovitrelle ile hamilelik ve turevi sorunlarla ilgili paylasimlar

Klomen+ovitrelle ile kacinci ayinizda hamile kaldiniz?

• 1. Ay

OY: 22 61,1%
  • 2. Ay

OY: 11 30,6%
  • 3. Ay

OY: 3 8,3%
  • 4. Ay

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    36
canım son durumun nedir test yapmamakta ısrarlısın sanırım :)

aynen canım inatla direniyorum.adet olacağımı düşüünüyorum sanırım beynimin bir oyunu bana bu belirtiler adet öncesi de olabilir veya geç döllenme varsa şimdiden negatifi görmek beni daha kötü yıkar o yüzden yapmamakta direniyorum .yarın adet günüm telefonumdakı uygulamaya göre..genelde 1 -2 gün öncesinden olurum mesela geçen ay 2 gün önce oldum.bazen 1 gün sonra da olabiliyor.Bakalım cumaya kadar beklicem ama işte dedim gecikirse kistten olabilir mi diye ama sen demiştin çatlatma iğnesinden sonra olmaz kist diye bakalım gergin bekliyorum

yani onu benim doktorum diyor iğneden sonra yumurtanın çatlamaması mümkün değil ben kendimi anlatayım sana mesela ben ilk kullandığım ay iki tarafta yumurtam vardı birer tane bi tane de geriden gelen vardı ben olgunlar 20 22 mm olunca ovitrelle oldum ve o hafta taş düşürdüğüm için acile gittim orda ultrasonda taşın dışında iki overda 33 36 mm kist var dedi ben tedavi olduğumu yumurtaların çatlamış olması gerektiğini söyledim çatlamamış kist olmuş dedi ordaki doktor hemen kendi doktoruma gittim o da bana çatlamaması söz konusu değil folikül içinden yumurtayı atar ama bazen geri sönmek yerine şişer sıvı birikir ama bunu da adetle atar vucut dedi ki zaten ben de adet olduğumda bahsedilen kistler yoktu hakkında hayırlısı olsun çok gerilme ben ilk ay taş düşürdüğüm için zaten güzel değerlendirememiştim ikinci ayda oldu bi şekilde bu üçüncü olacak dün iğne oldum ama değerlendiremedim bu defa hem eşimden kaynaklı hem gripten dolayı bu akşam bi şekilde olursa artık önce bizim sağlığımız napalım canım

aynen canım moralini bozma bu tür ufak aksaklıklar olur önemli olan önce sizin sağlığınız.ben senin için umutluyum gör bak sadece şansızlık olmuş ve en azından kimyasal bile olsa hamile kalabildiğini görmüş oldun.bence vitamin değerlerine de baktır mesela çinko d vitamini bunlarda güçlendirici takviyeler..peki biliyor musun çatlatma iğnesinden kaç gün sonra adet olunur yoksa onemı olmayıp adet günün mü geçerli oluyor iğneden sonra ..yani yine adet günü mü baz alnıyor?

aslında alıp kullanmaya başlasam olur benim d vitaminim düşük ampul kırıp içmiştim üç tane alayım tekrar kullanayım zaten hep düşük çıkıyor çinko da folio diye bi folik asit aldım içinde iyot ve çinko var sanırım yeterli olmaz mı ki ?
iğneden 15 gün sonra adet oldum ben ilkinde ikincide 14. gün hamileliğimi öğrendim genel olarak 15 de herkes oluyor adetini iğne gününü baz alıcan kendi adet tarihin tedavisiz dönemden yanıltır seni benim de mesela tedavisiz zamanda 40 günü bulur adet olmam ama tedaviyle 30 gün

anlacım cnaım ben bugün itibari ile 17. gündeyım hayırlısı allahtan artık kendimi güçlü tutmaya çalşıyorum.zaten hamıleysem hamıleyımdır.bana doktor zinco-c verdi folık asit oalrak da folidoce kullanıyorum birde aspirin verdi bebek asprini kan sulandırsın diye sanırım .. her gün kahvaltıdan sonra içiyorum zaten zararı olan şeyler değil.ama bence doktorunua ra sor takviye ne önerirsiniz diye eğer tereddüt edersen

İnşallah çektirmene gerek kalmaz hamilesindir canım. Medical parka gidiyorum ben atakum da. 1 buçuk yıldır korunmuyoruz yumurtlama gününe çok ta dikkat etmeden birlikte oluyorduk ama olmadı Dr. Çok enfeksiyon var dedi muayene ve tahlillerden sonra film önerdi büyük olasılıkla kapalı olduğunu düşünüyorum ama açikta olabilir tabi dedi çektirdim ve kapalı çıktı işlem. Esnasında açtı sonrasında eşim spermiyogram yaptırdı onda da hareketlilik ve sayı alt sınırda çıktı düşük yani. Benim yumurta problemim yok ama Döllenme ihtimalini artırmak için bu tedaviyi uyguluyor suan yaşınız genç yeni evlisiniz bu şekilde bisure deneyelim bakalım dedi bekliyoruz umarım aşılama veya tüp bebek gerek kalmadan bebek gelir

Sen hangi hastane ye gidiyosun

yok tereddütüm olmaz kullanayım benim normalde de kullandığım için düşükler zaten ya b12 iğnesi olurdum o şimdilik idare ediyor sadece asprin aklıma takılıyor benim doktorum folik asite devam yeterli diyor bide hamilelik oluştuğu için herşeyi normal tekrar olur görüyor

Canim benim de b12 düşük 119 du 2 günde 1 dodex verdi Dr yaptırdım 970 olmuş üst sınırında üstünde ona rağmen 2. Kutuyu 10 günde vurmaya devam et dedi herşeyi fazlası zarar denir ya hep aklım karıştı benimde niye devam et dediki

canım ben tam 5 doktor degıstırdım taki bu doktora kadar folık asit bile vermediler.bir öncekinden zorla istemiştim.
bu doktor direk bana çatlatma iğnesinden sonra progesteron +estrofem ( bunalr sanırım düşük tehlikesine karşı rahmi kuvvetlendirmek için veriyor yani olur da yumurta ve sperm buluşursa rahimde kalması ve tutunması için destek) ve zinco -c aspirin ve folik asit verdi .şaşırdım dedi şu andan itibaren seni hamile olarak düşünüyorum ve bunları kullan 14.günü test yap dedi.adet olursan da 2. günü gel dedi .. ama ben korkudan hiç bişe yapmıyorum adet olmayı ve doktora gitmeyi bekliyorum :S

valla canım ben bi kutu vuruldum ilk başta bir ay sonra kontrolde 220 ancak olmuştu senin acaba laboratuvar hatası mı bu kadar çıkması ya da daha önce düşük çıkması

Kızlar buarada bebek asprin ini yumurtaliklardaki kan akışını hızlandırmak için veriyor Dr. Bende haftada 1 kullanıyorum her gittiğimde ihmal etme kullan diyor. Birde bemiks verdi şimdi 2 günde 1 onuda kullanıyorum

inşallah bebeğinle gidersin canım doktora bana da hamilesin gibi geliyor bi test yapmadın ki ahhh öğrensek

valla canım ben bi kutu vuruldum ilk başta bir ay sonra kontrolde 220 ancak olmuştu senin acaba laboratuvar hatası mı bu kadar çıkması ya da daha önce düşük çıkması
Anormallik olsa Dr tekrar test istemezmiydi ki iyice kafam karıştı şimdi benim ilkkez düşük çıktı b12 çok düzensiz beslenmeme rağmen hep yüksek cikardi

Anormallik olsa Dr tekrar test istemezmiydi ki iyice kafam karıştı şimdi benim ilkkez düşük çıktı b12 çok düzensiz beslenmeme rağmen hep yüksek cikardi
işte o yüzden dedim ya bi anlık bi düşüş müydü ya da laboratuvar hatası olabilir diye düşündüm bi anda canım benim hep düşük çıkar 150 yi zor geçer

işte o yüzden dedim ya bi anlık bi düşüş müydü ya da laboratuvar hatası olabilir diye düşündüm bi anda canım benim hep düşük çıkar 150 yi zor geçer
Düşük çıktığında iğneyle yükseliyor ama sonra hemen düşüyormuş düzenli yatirdinmi iğne b12 ye de çok önem veriyor Dr hamilelik icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…