Klomen+Ovitrelle ile hamilelik ve turevi sorunlarla ilgili paylasimlar

Klomen+ovitrelle ile kacinci ayinizda hamile kaldiniz?

• 1. Ay

OY: 22 61,1%
  • 2. Ay

OY: 11 30,6%
  • 3. Ay

OY: 3 8,3%
  • 4. Ay

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    36
Düşük çıktığında iğneyle yükseliyor ama sonra hemen düşüyormuş düzenli yatirdinmi iğne b12 ye de çok önem veriyor Dr hamilelik icin
yaptırdım canım düzenli kaç senedir kullanıyorum ama epeydir bıraktım ne yalan söyleyeyim şuan sınırlarda canım evet b12 ve d vitamini de çok önemli folik asit kullanıyorum folio içinde iyot b12 falan var yeterli şuan sanırım

aynen kalbim dayanmaz gibi geliyor.çom pimpirikliyim bide ..normal bat yarın bakalım yarın ve perşembe de geçsin cuma günü belki bi derece giderim ..
canım yapma kendine böyle ama yaa bak kızıyorum artık sana bu stresle olmaz bak dur bakalım canım bak bizim bi tanıdık vardı 19 yıllık evli hiç çocuğu olmadı durumları da çok iyi sayılmazdı biraz tedavi falan oldu ama olmadı sonra para biriktirdiler ankarada en iyi tüp bebek merkezine gideceklerdi yani öyle araştırmışlar neyse gidiyolar ve 2 aylık hamile geri geliyor yani tedavi gerekmeden artık biriken para da yanlarına kar kaldı nasip Allah sabrı da mükafatlandırıyor canım

Sen hangi hastane ye gidiyosun
Bende liman hastanesine gidiyorum zeynep hanım a 2 sene bitecek 3 ay sonra kalamıyprum bir turlü eşimden test istedi güzel çıktı ileri hareketliliği klomene başlattı bu ay benim kist oluşuyo yumurta büyğyo çatlamıyo du ne bileyim ya anlamıyorum ama muhtemelen tüpler kapalı gibi geliyo banada ne yap cam bilmiyorum yoruldum bunaldım artık

Ben doktorumdan çok memnunum ilk başta acaba para icinmi diye düşündüm sürekli ilaç tahlil direk rahim filmi demesi falan ama biraz gidince çok sevdim Dr umu ve söylediği herşeyde çıktı. Tavsiye ederim yani çok ilgili neredeyse her hafta kontrole gidiyorum pazar ignemi yaptırdım perşembe kontrole gidecem

Doktor yönünden bende çok memnunum canım daha önce medikal park da fügen sönmez vardı oda gittim hemen film istedi biraz paracı geldi bana ama bu zeynep hanım baya takip etti yumurtatakibi yaptı doğal yönden kalmamı sağlamaya çalıştı 2 veya 3 ay klomenle devam edelim dedi olmazsa filmide çekeriz dedi hayırlısı artık ya gerek kalmaz filme

İnşallah gerek kalmaz canım çok zor oluyor benim için öyleydi enazından çünkü okuyorum hiç acımadı falan diye çok şaşırıyorum samsunda birde Bülent bey varmış herkes onu konuşuyor ben samsuna yeni geldim buraları çok bilmiyorum oyuzden ama kimle konuşsak Bülent bey diyor

doğru diyorsun canım biraz tevekkel etmek gerekiyor.sabretmek gerekiyor.kafamı dağıtmak en önemlisi aklıma getırmemeye çalışıyorum artık rabbim hayırlı nasip etsin sağlıklı geç olsun güç olmasın diorum bazen ...cumaya kadar bekleyip test direk kan testi yapıcam ..hayırlısı artık cnm

medifema hastanesi de çok iyi..Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın bide canım izmirde mi yaptın o 3d yi ?nasıl bişey ilk defa duydum
Amin canim amin cumlemizin, yok canim ben onu azerbaycanda yaptirdim, bana hsg onermedi, dediki hsg yaparken borularin icinde boyle kucuk telcikler var gibi anlatti onlar yirpaniyormusmu ne boyle bisey soyledi o yuzden 3d usm ettirdi, boyle rahim icini falan 3d formatda goruntuluyor, iste ona bakarak doktorum ben kapali olmadigini dusunuyorum dedi, bilmiyorum ne kadar guvenceli ama oyle dedi...

Kizlar doktor yarin icin igne verdi persembe aksami birliktelik olsun dedi bir onceki doktorumda igneyi vuruldugum gece ve sonraki gece onermisti ve ben bu sekilde hamile kalmistim fafam cok karisti doktorun dedigi gibi persembeyimi beklemeliyim sizlerde nasil olmustu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…