- 29 Eylül 2016
- 156
- 182
- 18
- 35
- Konu Sahibi Smile Forever
-
Amin inşallah canımİnşallah öyle olur daha önce cok test yaptım çeşitli kür ler yaptım artık kendiliğinden bi sürpriz olsun istiyorum ama bi yandan da olmayacak gibi geliyor
Bende aynen iğne günü ve peşpeşe toplam üç gün ilişkiye hamile kalmıştım canımKizlar doktor yarin icin igne verdi persembe aksami birliktelik olsun dedi bir onceki doktorumda igneyi vuruldugum gece ve sonraki gece onermisti ve ben bu sekilde hamile kalmistim fafam cok karisti doktorun dedigi gibi persembeyimi beklemeliyim sizlerde nasil olmustu?
Aynen yarin 16. Gun canim ama dun aksam test yaptim negatifti. Umut yok yani canimSenin yarin 16. Gün dimi? Eger yarin olmazsan persembe test yap bence.. insallah vardir canim
Ben ilk klomen kullandigimda da banada doktorum igneden 36 saat sonra iliski demisti. Ama bu sefer doktoruma danismadan igne oldugum aksam ve sonrasindaki gunlerde hep oldu. Doktorum igne oldugun aksam olmasa daha iyi demisti. Bu ay onun dedigi gibi devam etmeyi dusunuyorumKizlar doktor yarin icin igne verdi persembe aksami birliktelik olsun dedi bir onceki doktorumda igneyi vuruldugum gece ve sonraki gece onermisti ve ben bu sekilde hamile kalmistim fafam cok karisti doktorun dedigi gibi persembeyimi beklemeliyim sizlerde nasil olmustu?
Kan testi yapmadin daha hayirlisi neyse o olsun uzme kendiniAynen yarin 16. Gun canim ama dun aksam test yaptim negatifti. Umut yok yani canim
Keske canim keske ama. Dun aksam test negatif cikmistiİçimden sanki sende var gibi geliyor inşallah
Uzulmuyorum canim yok gecti uzuntum. Idrar testinde cikmadigi icin kan vermiyorum. Olsaydi idrardada cikardi zaten hayirlisi canimKan testi yapmadin daha hayirlisi neyse o olsun uzme kendini
Bat ne zaman seninKeske canim keske ama. Dun aksam test negatif cikmisti
Canım peki 32 saat sonra çatlıyor diyor ya tam o zaman mı olması gerekiyor ? Doktor bana bişey demedi bu Konuda sadece gün aşırı devam dediBende aynen iğne günü ve peşpeşe toplam üç gün ilişkiye hamile kalmıştım canım
Regl belirtilerin var mi peki canimUzulmuyorum canim yok gecti uzuntum. Idrar testinde cikmadigi icin kan vermiyorum. Olsaydi idrardada cikardi zaten hayirlisi canim
bana da aynısını dedi ama bnm akıntım değişti ve sol kasığımda ağrı oldğundan akşamı beklemedik belki çatlamıştır dedikPazar günü dinlen p.tesi gününden itibaren gün aşırı ilişki dedi. Sana ne dedi ?
Bende o sekilde yapmayi dusunuyorum canim o gece olmazsa bile persembe sabah gibi gec kalmak istemiyorum cok tesekkur ederim bu arada.Bende aynen iğne günü ve peşpeşe toplam üç gün ilişkiye hamile kalmıştım canım
Benim doktorum 12 saat 36 saat sonra gün aşırı ilişki diyor ne zaman catlayacagi belli değil bazen iğneden iki gün sonra çatlıyorCanım peki 32 saat sonra çatlıyor diyor ya tam o zaman mı olması gerekiyor ? Doktor bana bişey demedi bu Konuda sadece gün aşırı devam dedi
İlac kullanirken doktor takibinde olmak daha iyi bence. Cunku biz catlamistir yada catlamamistir desekte bilemeyiz. Bence doktorunuza takibe gidin ve eger catlama olmazsa igne ile catlatilirMerhaba arkadaşlar öncelikle Rabbim kucaklarimizi boş koymasin hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin.
Benim bir sorum olacaktı kızlar. Eğer yardımcı olursanız sevinirim.
Benim ilk klomen tedavim. Adetin 3. günü günde iki tane olmak üzere ictim. Doktorum ilişki zamanlarını söyledı. Benim adetin 11 ve 12 günü aşırı derecede kasik agrim oldu. Adetin 13. günü çiğ yumurta gibi akıntım oldu hemde baya fazlaydı.şuan adetin 14 günündeyim agrim kalmadı acaba akinti olunca yumurta çatlar mi ?
Bugundu canimBat ne zaman senin
Dun vardi canim. Is yerindeyken butun regl belirtileri baslamaz mi ahaaa dedim oluyorum yada oldum. Bel agrisi karin Agrisi kasik agrisi derken derken hic birsey yok. Bugun hic regl belirtim yok oyle normal ara sira kasiklarimda agri oluyor hafif.Regl belirtilerin var mi peki canim
İnşallah Bebiş vardır umudumuz sonsuz :)Bugundu canim
Bende bebis ankarada deniz canim :)))İnşallah Bebiş vardır umudumuz sonsuz :)
deme öyle bu ay olmasa bile önümüzdeki aylarda mutlaka olacak.. O bebek o göbeğe gelecek :)Bende bebis ankarada deniz canim :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?