Klomen+Ovitrelle ile hamilelik ve turevi sorunlarla ilgili paylasimlar

Klomen+ovitrelle ile kacinci ayinizda hamile kaldiniz?

• 1. Ay

OY: 22 61,1%
  • 2. Ay

OY: 11 30,6%
  • 3. Ay

OY: 3 8,3%
  • 4. Ay

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    36
Bende aynen iğne günü ve peşpeşe toplam üç gün ilişkiye hamile kalmıştım canım

Ben ilk klomen kullandigimda da banada doktorum igneden 36 saat sonra iliski demisti. Ama bu sefer doktoruma danismadan igne oldugum aksam ve sonrasindaki gunlerde hep oldu. Doktorum igne oldugun aksam olmasa daha iyi demisti. Bu ay onun dedigi gibi devam etmeyi dusunuyorum

Merhaba arkadaşlar öncelikle Rabbim kucaklarimizi boş koymasin hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin.
Benim bir sorum olacaktı kızlar. Eğer yardımcı olursanız sevinirim.
Benim ilk klomen tedavim. Adetin 3. günü günde iki tane olmak üzere ictim. Doktorum ilişki zamanlarını söyledı. Benim adetin 11 ve 12 günü aşırı derecede kasik agrim oldu. Adetin 13. günü çiğ yumurta gibi akıntım oldu hemde baya fazlaydı.şuan adetin 14 günündeyim agrim kalmadı acaba akinti olunca yumurta çatlar mi ?

Canım peki 32 saat sonra çatlıyor diyor ya tam o zaman mı olması gerekiyor ? Doktor bana bişey demedi bu Konuda sadece gün aşırı devam dedi
Benim doktorum 12 saat 36 saat sonra gün aşırı ilişki diyor ne zaman catlayacagi belli değil bazen iğneden iki gün sonra çatlıyor

İlac kullanirken doktor takibinde olmak daha iyi bence. Cunku biz catlamistir yada catlamamistir desekte bilemeyiz. Bence doktorunuza takibe gidin ve eger catlama olmazsa igne ile catlatilir

Regl belirtilerin var mi peki canim
Dun vardi canim. Is yerindeyken butun regl belirtileri baslamaz mi ahaaa dedim oluyorum yada oldum. Bel agrisi karin Agrisi kasik agrisi derken derken hic birsey yok. Bugun hic regl belirtim yok oyle normal ara sira kasiklarimda agri oluyor hafif.
Ama bugun ic camasirim cok kirlenmis. Sabah giyip cikmistim eve geldim bir bembeyaz krem gibi akintim var bir sap sari akintim var. Birde 2 gun once alt karin bolgemde sizlanmalar hissettim hep gun boyu kramp tarzi seyirme tarzi damar cekilmesi gibi. Yani valla bilmiyorum nolcak boyle. Hic adet olcakmissim hissi yok. Dun ama demistim kesin oldum oluyoruum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…