- 27 Mayıs 2016
- 6.615
- 19.687
- 198
- Konu Sahibi Smile Forever
-
Hahah bakalim kismet hayirlisi Allah tan. Isteyen herkese nasip olsunDe
deme öyle bu ay olmasa bile önümüzdeki aylarda mutlaka olacak.. O bebek o göbeğe gelecek :)
Vermedi sadece klomen verdi onun yüzünden şimdi kistle uğraşıyorumcanım doktor çatlatma iğnesi vurmadı mı sana ?? sadece klomen mı kullandın da kist oluştu?
Hemde çok ağrıliydi bidaha olsa kesinlikle anestezisiz yaptırmam oluyorum masadan kalkamicam sandimAgrilimiydi peki?
Bu ay son adetin olsun taaa 9 ay olma inşallah:)Adet oldum kizlar ilk defa her zamanki o ağrım yok. Ne zamandır ilk defa rahat bir regl geçiriyorum
Benim ağrılarım hala devam ediyo kramp giriyorum kasiklarima ve çok sis hissediyorumbana da aynısını dedi ama bnm akıntım değişti ve sol kasığımda ağrı oldğundan akşamı beklemedik belki çatlamıştır dedik
İçini ferah tut hiç belli olmazBenim göz altlarım çok mor oldu normal de adetten bi hafta önce falan morarir daha 9 gün var galiba bu ay da bebek yok
Ya bende menogon ve klomen yaptirdim kac gundur basim donuyor gibi geliyor demekki ondanmisOnlarda bulantıya sebep olabilir sıkma canını çokta düşünme bide. Bana da iğne yaptıktan sonra Dr Protestan a başlatıyor oda deli gibi uyutuyor baş dönmesi yapıyor
Ayyu canim haydi Inshallah tez bir zamanda hayirli haberini alalim, bende yarin gidicem doktora kontrole bakalim bugumuslermi((Kızlar doktordan geliyorum 3 yumurtam varmış ikisi aynı boylarda ve çatlamak üzere.. Çatlatma iğnesi verdi o nasıl oluyor ? 32 saat falan muhabbeti nedir
Sanada hayirlisi olsun canim haydi size kuvvet diliyorum biraz once gelsn bebislercanım iğneden 36 saat sonra ilişki deniliyor ama benim doktorum iğneyi olduktan sonra 12. saat ve 36. saat ilişki sonra gün aşırı devam diyor ben de bu sabah oldum iğnemi sağda 18 solda 21 mm vardı hadi hayırlısı sen ne zaman vurulacaksın ?
Tebrikler canim Inshallah hamilelikte olurkızlar bugün dr gittim folikül kistim çatlamış beraberlik mutlaka olsun dedi....yani yumurtam varmış
yani onu benim doktorum diyor iğneden sonra yumurtanın çatlamaması mümkün değil ben kendimi anlatayım sana mesela ben ilk kullandığım ay iki tarafta yumurtam vardı birer tane bi tane de geriden gelen vardı ben olgunlar 20 22 mm olunca ovitrelle oldum ve o hafta taş düşürdüğüm için acile gittim orda ultrasonda taşın dışında iki overda 33 36 mm kist var dedi ben tedavi olduğumu yumurtaların çatlamış olması gerektiğini söyledim çatlamamış kist olmuş dedi ordaki doktor hemen kendi doktoruma gittim o da bana çatlamaması söz konusu değil folikül içinden yumurtayı atar ama bazen geri sönmek yerine şişer sıvı birikir ama bunu da adetle atar vucut dedi ki zaten ben de adet olduğumda bahsedilen kistler yoktu hakkında hayırlısı olsun çok gerilme ben ilk ay taş düşürdüğüm için zaten güzel değerlendirememiştim ikinci ayda oldu bi şekilde bu üçüncü olacak dün iğne oldum ama değerlendiremedim bu defa hem eşimden kaynaklı hem gripten dolayı bu akşam bi şekilde olursa artık önce bizim sağlığımız napalım canım
canim b12 nedi?Anormallik olsa Dr tekrar test istemezmiydi ki iyice kafam karıştı şimdi benim ilkkez düşük çıktı b12 çok düzensiz beslenmeme rağmen hep yüksek cikardi
Vitamin değeri kan tahlilinde baktirabilirsincanim b12 nedi?
Amin inşallah canım. Hayırlısı diye dua et sende. umarım sağlıklı hamilelik geçirir bebeğini dünyada getirirsin isteyen hepimize versin RabbimKizlar benim 11. gunumde yumurtam 10 mm di, yarin 16. gunum doktora kontrole gidicem sizce bugumusmudur? Cok heyecanliyim ilk kez klomen ve monogon kullandim, nolur bana dua edinde bugumus olsun bari( eger bugumusse igne olucam ve ulkeme geri donucem Inshallah hayirli haberle donurum((( hepinizcin dua ediyorum Inshallah Allah istiyen herkesi sevindirsin Amin!
Bnm de batma var acaba daha çatlıyor mu diyorum keşke çatlayıp çatlamadığını net şekilde anlayabilsek offBenim ağrılarım hala devam ediyo kramp giriyorum kasiklarima ve çok sis hissediyorum
canım iğneden 7 8 gün sonra progesteron testi yaptırabilirsin çatlama olmuş mu kaliteli mi öğrenebilirsin böyleceBnm de batma var acaba daha çatlıyor mu diyorum keşke çatlayıp çatlamadığını net şekilde anlayabilsek off
Canim benim Dr bana testten hiç söz etmiyo. Progestan veriyor hesap yapıyor şu tarihte başla 12 gün kullan diyor bitince adet olursan 1. Yada 2. Gun gel olmazsan 5. Gün gel diyor bu 2. Klomen kullanısimKızlar bugün Dr la görüştüm iğne olalı 14 gün oldu test yapma çıkmaz dio Adetimin geçmesi lazımmış dedim ki test yaptım ben çok kez yanıltır dedi ben şok anlamadım bişey adetime 1 hafta var bakalım ne olacak merakla bekliyorum
İgne olali 14 gun olduysa adetine bir hafta kalmaz canim malesef yanlislik var. İgneden 36 saat sonra yumurta catlar ve catlamadan 14 gun sonra regl olunur yani ignenin 16. Yada 17. Gunu regl olunurKızlar bugün Dr la görüştüm iğne olalı 14 gün oldu test yapma çıkmaz dio Adetimin geçmesi lazımmış dedim ki test yaptım ben çok kez yanıltır dedi ben şok anlamadım bişey adetime 1 hafta var bakalım ne olacak merakla bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?