Klomen+Ovitrelle ile hamilelik ve turevi sorunlarla ilgili paylasimlar

Klomen+ovitrelle ile kacinci ayinizda hamile kaldiniz?

• 1. Ay

OY: 22 61,1%
  • 2. Ay

OY: 11 30,6%
  • 3. Ay

OY: 3 8,3%
  • 4. Ay

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    36
Sanada hayirlisi olsun canim haydi size kuvvet diliyorum biraz once gelsn bebisler

Anormallik olsa Dr tekrar test istemezmiydi ki iyice kafam karıştı şimdi benim ilkkez düşük çıktı b12 çok düzensiz beslenmeme rağmen hep yüksek cikardi
canim b12 nedi?

Kizlar benim 11. gunumde yumurtam 10 mm di, yarin 16. gunum doktora kontrole gidicem sizce bugumusmudur? Cok heyecanliyim ilk kez klomen ve monogon kullandim, nolur bana dua edinde bugumus olsun bari( eger bugumusse igne olucam ve ulkeme geri donucem Inshallah hayirli haberle donurum((( hepinizcin dua ediyorum Inshallah Allah istiyen herkesi sevindirsin Amin!

Amin inşallah canım. Hayırlısı diye dua et sende. umarım sağlıklı hamilelik geçirir bebeğini dünyada getirirsin isteyen hepimize versin Rabbim

Bnm de batma var acaba daha çatlıyor mu diyorum keşke çatlayıp çatlamadığını net şekilde anlayabilsek off
canım iğneden 7 8 gün sonra progesteron testi yaptırabilirsin çatlama olmuş mu kaliteli mi öğrenebilirsin böylece ben öncekinde yaptırmıştım 17,8 çıktı gebelik olduğunda da yüksek çıkıyor

Kızlar bugün Dr la görüştüm iğne olalı 14 gün oldu test yapma çıkmaz dio Adetimin geçmesi lazımmış dedim ki test yaptım ben çok kez yanıltır dedi ben şok anlamadım bişey adetime 1 hafta var bakalım ne olacak merakla bekliyorum

Canim benim Dr bana testten hiç söz etmiyo. Progestan veriyor hesap yapıyor şu tarihte başla 12 gün kullan diyor bitince adet olursan 1. Yada 2. Gun gel olmazsan 5. Gün gel diyor bu 2. Klomen kullanısim

İgne olali 14 gun olduysa adetine bir hafta kalmaz canim malesef yanlislik var. İgneden 36 saat sonra yumurta catlar ve catlamadan 14 gun sonra regl olunur yani ignenin 16. Yada 17. Gunu regl olunur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…