- 29 Eylül 2016
- 156
- 182
- 18
- 35
- Konu Sahibi Smile Forever
-
İgne olali 14 gun olduysa adetine bir hafta kalmaz canim malesef yanlislik var. İgneden 36 saat sonra yumurta catlar ve catlamadan 14 gun sonra regl olunur yani ignenin 16. Yada 17. Gunu regl olunur
Bende 5 eylülde yaptırmıştım ilk ovitrelle mi 21 inde adet oldum aynı dediğin gibiİgne olali 14 gun olduysa adetine bir hafta kalmaz canim malesef yanlislik var. İgneden 36 saat sonra yumurta catlar ve catlamadan 14 gun sonra regl olunur yani ignenin 16. Yada 17. Gunu regl olunur
canım sen çatladığını da kontrol ettirmişsin diyelim ki 19 da çatladı kesin veri elimizde ovulasyondan max 16 gün sonra adetin gelmesi gerekirdi sen test yapmamakta ısrar et bence olmuş canımcanım 17 eylülde saat öğlen 12.00 da vuruldu
canım 17 eylül cuamrtesi saat 12.00 da iğne vuruldum .19 eylül pazartesi kontrole gittim hepsi çatlamış hayırlı olsun dedi doktor.19 eylülden saymaya başlarsam eğer bugün 17.günüm
Ama bnm düzensiz adetim yine de test yapıyım mıBende 5 eylülde yaptırmıştım ilk ovitrelle mi 21 inde adet oldum aynı dediğin gibi
Bekleyelim bakalım İki üç gün içinde adet olacak mıyımcanım 17 eylülde saat öğlen 12.00 da vuruldu
canım 17 eylül cuamrtesi saat 12.00 da iğne vuruldum .19 eylül pazartesi kontrole gittim hepsi çatlamış hayırlı olsun dedi doktor.19 eylülden saymaya başlarsam eğer bugün 17.günüm
canım sen çatladığını da kontrol ettirmişsin diyelim ki 19 da çatladı kesin veri elimizde ovulasyondan max 16 gün sonra adetin gelmesi gerekirdi sen test yapmamakta ısrar et bence olmuş canım
stres yapmadan bekle canım gerekli ilaçları zaten kullanıyosun şimdilik inşallah güzel sonuçlar paylaşırsın bizimle ben inanıyorum stres yapmaaaaaCanım kafam çok karıştı valla normalde bugün adet olmam şazım adet takvimime göre ama çatlatma iğnesi sen o baz alınıyor demiştin yinde emin olamıyorum ama cumaya kadar beklemek istiyorum
stres yapmadan bekle canım gerekli ilaçları zaten kullanıyosun şimdilik inşallah güzel sonuçlar paylaşırsın bizimle ben inanıyorum stres yapmaaaaa
Duzensiz adet olmazsin suan cunku igneyle yumurta catlatiyorsun. Yani demek istedigim igneden sonra bir hafta gecmez, en fazla 17~18. Gun regl gelirAma bnm düzensiz adetim yine de test yapıyım mı
Hiç test yapmadin mi :) bence yapsan olur ama sabredebilirsen cumayi bekle madem hayirli gun hem net cevapcanım 17 eylülde saat öğlen 12.00 da vuruldu
Hiç test yapmadin mi :) bence yapsan olur ama sabredebilirsen cumayi bekle madem hayirli gun hem net cevap
İnşallah gönlünden geçen olur canım bize de umut olur :)hiç yapmadım hemde cesaret bile edip eczaneden alamadım ..daha önceleri cok yaptım hep negatifi görmek benı çok üzmüştü bi kere de oyle kan testı yaptırmıstık. o yuzden gıdemıyorum kan için de idrar için de cuma günü olmadı öğle molasında giderim kan verir gelirim.eşime de söylemek istemiyorum üzülsün istemiyorum zaten sonuc iyi ise o zaman söylerim
Ben pazar günü ignemi yaptırdım çalışmalara devam :) çok kramplarım var ama kasiklarım çatlicak gibi sis hissediyorumkızlar nasılsınız?nasıl gidiyor güzel haberleriniz vardır inşallah..
bende pazartesi akşam yaptım iğnemi dün bişey yoktu ama bugün sağ tarafım batmaya başladı..senin kaç yumurta vardı canım ?Ben pazar günü ignemi yaptırdım çalışmalara devam :) çok kramplarım var ama kasiklarım çatlicak gibi sis hissediyorum
Benim solda 4 sağda 5 vardı ama Dr boyutlarını söylemiyo bende sormadım. Sadece soldakiler sagdakilere gore daha iyi gelişmiş dedi daha büyük dedibende pazartesi akşam yaptım iğnemi dün bişey yoktu ama bugün sağ tarafım batmaya başladı..senin kaç yumurta vardı canım ?
hadi hayırlısı inşallah benim büyükler sağda ondan sağ tarafım ağrıyor..canım peki sen progestan kullanmaya başladın mı ?Benim solda 4 sağda 5 vardı ama Dr boyutlarını söylemiyo bende sormadım. Sadece soldakiler sagdakilere gore daha iyi gelişmiş dedi daha büyük dedi
İnşallah gönlünden geçen olur canım bize de umut olur :)
Benim ilk sol tarafım batıyodu ama geceden beri sağ tarafım acımaya basladi. Geçen ovitrelle yi 5 eylülde yaptırmıştım progestani 11inde başlatmıştı Dr yarın kontrolüm var yarın söyler muhtemelen baslicagim tarihihadi hayırlısı inşallah benim büyükler sağda ondan sağ tarafım ağrıyor..canım peki sen progestan kullanmaya başladın mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?