Klomen+Ovitrelle ile hamilelik ve turevi sorunlarla ilgili paylasimlar

Klomen+ovitrelle ile kacinci ayinizda hamile kaldiniz?

• 1. Ay

OY: 22 61,1%
  • 2. Ay

OY: 11 30,6%
  • 3. Ay

OY: 3 8,3%
  • 4. Ay

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    36
Adetime beş gün var canım geçen ay 10 unda olmuştum iğneyi de 23 ünde vuruldum adetim düzensiz ve yumurtaliklarim minikti büyümesini bekledik

canım 17 eylülde saat öğlen 12.00 da vuruldu
İgne olali 14 gun olduysa adetine bir hafta kalmaz canim malesef yanlislik var. İgneden 36 saat sonra yumurta catlar ve catlamadan 14 gun sonra regl olunur yani ignenin 16. Yada 17. Gunu regl olunur

canım 17 eylül cuamrtesi saat 12.00 da iğne vuruldum .19 eylül pazartesi kontrole gittim hepsi çatlamış hayırlı olsun dedi doktor.19 eylülden saymaya başlarsam eğer bugün 17.günüm

canım sen çatladığını da kontrol ettirmişsin diyelim ki 19 da çatladı kesin veri elimizde ovulasyondan max 16 gün sonra adetin gelmesi gerekirdi sen test yapmamakta ısrar et bence olmuş canım

Bekleyelim bakalım İki üç gün içinde adet olacak mıyım

canım sen çatladığını da kontrol ettirmişsin diyelim ki 19 da çatladı kesin veri elimizde ovulasyondan max 16 gün sonra adetin gelmesi gerekirdi sen test yapmamakta ısrar et bence olmuş canım

Canım kafam çok karıştı valla normalde bugün adet olmam şazım adet takvimime göre ama çatlatma iğnesi sen o baz alınıyor demiştin yinde emin olamıyorum ama cumaya kadar beklemek istiyorum

Canım kafam çok karıştı valla normalde bugün adet olmam şazım adet takvimime göre ama çatlatma iğnesi sen o baz alınıyor demiştin yinde emin olamıyorum ama cumaya kadar beklemek istiyorum
stres yapmadan bekle canım gerekli ilaçları zaten kullanıyosun şimdilik inşallah güzel sonuçlar paylaşırsın bizimle ben inanıyorum stres yapmaaaaa

Hiç test yapmadin mi :) bence yapsan olur ama sabredebilirsen cumayi bekle madem hayirli gun hem net cevap

Hiç test yapmadin mi :) bence yapsan olur ama sabredebilirsen cumayi bekle madem hayirli gun hem net cevap

hiç yapmadım hemde cesaret bile edip eczaneden alamadım ..daha önceleri cok yaptım hep negatifi görmek benı çok üzmüştü bi kere de oyle kan testı yaptırmıstık. o yuzden gıdemıyorum kan için de idrar için de cuma günü olmadı öğle molasında giderim kan verir gelirim.eşime de söylemek istemiyorum üzülsün istemiyorum zaten sonuc iyi ise o zaman söylerim

İnşallah gönlünden geçen olur canım bize de umut olur :)

bende pazartesi akşam yaptım iğnemi dün bişey yoktu ama bugün sağ tarafım batmaya başladı..senin kaç yumurta vardı canım ?
Benim solda 4 sağda 5 vardı ama Dr boyutlarını söylemiyo bende sormadım. Sadece soldakiler sagdakilere gore daha iyi gelişmiş dedi daha büyük dedi

hadi hayırlısı inşallah benim büyükler sağda ondan sağ tarafım ağrıyor..canım peki sen progestan kullanmaya başladın mı ?
Benim ilk sol tarafım batıyodu ama geceden beri sağ tarafım acımaya basladi. Geçen ovitrelle yi 5 eylülde yaptırmıştım progestani 11inde başlatmıştı Dr yarın kontrolüm var yarın söyler muhtemelen baslicagim tarihi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…