Klomen+Ovitrelle ile hamilelik ve turevi sorunlarla ilgili paylasimlar

Klomen+ovitrelle ile kacinci ayinizda hamile kaldiniz?

• 1. Ay

OY: 22 61,1%
  • 2. Ay

OY: 11 30,6%
  • 3. Ay

OY: 3 8,3%
  • 4. Ay

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    36
Ben bugün Aradım sordum bugün 18.günüm başla dedi bana ama ne kadar kullanacağımı bilmiyorum 7 gün mü acaba

Ben bugün Aradım sordum bugün 18.günüm başla dedi bana ama ne kadar kullanacağımı bilmiyorum 7 gün mü acaba
Canim bana 12 gün demisti geçen ay Dr ama ben 10. Gunde adet olmuştum. Birde dediğim gibi 24 Ağustos ta adet olmuştum 5 eylülde ovitrelle 11 eylülde de progestan a baslamistim

Canim progestan olası bi gebelik durumunda düşügu önleme amaçlı Döllenme olursa rahimde daha rahat tutunup yuva yapmasını sağlıyor rahim yatağını hazırlıyo. Dr dan iste istersen
Ama hamile miyim değil miyim bilmiyoruz ki Dr adetin gecikirse Gel dedi ay napicami bilemedim gerçekten

bu iğneyi biz alıp kendimi zmi yapıyoruz yoksa doktor mu yapıyor acaba?
Kendinde yapabiliyorsun iğneyi göbek veya koldan yapıyorlar. ben acilde vurduruyorum. Buarada iğneyi dolapta saklaman gerekiyor bilgin olsun hatta eczaneden direk hastaneye gideceğimi söylememe rağmen ignenin yanına buz koyuyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…