- 3 Ekim 2016
- 681
- 931
- 53
- 34
- Konu Sahibi Smile Forever
-
Senin dediğine göre üç gün içinde adet olmam lazım inşallah olmam hamileyimdir :)Duzensiz adet olmazsin suan cunku igneyle yumurta catlatiyorsun. Yani demek istedigim igneden sonra bir hafta gecmez, en fazla 17~18. Gun regl gelir
Canım ben bu ay aldım ovirtelle 75 tlMerhaba Bayanlar,
bu çatlatma iğnesinin fiyatı nedir acaba, pahalı bir şey mi?
Ben bugün Aradım sordum bugün 18.günüm başla dedi bana ama ne kadar kullanacağımı bilmiyorum 7 gün mü acabaBenim ilk sol tarafım batıyodu ama geceden beri sağ tarafım acımaya basladi. Geçen ovitrelle yi 5 eylülde yaptırmıştım progestani 11inde başlatmıştı Dr yarın kontrolüm var yarın söyler muhtemelen baslicagim tarihi
Benim ovitrelle yi 60 TL aldım normalde 72 dedi ama indirim yaptı neye indirim yaptı onuda bilmiyorumMerhaba Bayanlar,
canım ovitrelle 72 tl ama ben choriomon 5000 alıyorum 42 tl o daMerhaba Bayanlar,
Canim bana 12 gün demisti geçen ay Dr ama ben 10. Gunde adet olmuştum. Birde dediğim gibi 24 Ağustos ta adet olmuştum 5 eylülde ovitrelle 11 eylülde de progestan a baslamistimBen bugün Aradım sordum bugün 18.günüm başla dedi bana ama ne kadar kullanacağımı bilmiyorum 7 gün mü acaba
Canim progestan olası bi gebelik durumunda düşügu önleme amaçlı Döllenme olursa rahimde daha rahat tutunup yuva yapmasını sağlıyor rahim yatağını hazırlıyo. Dr dan iste istersenKızlar Dr bana Progestan falan vermedi neye göre veriyor ki acaba
Ama hamile miyim değil miyim bilmiyoruz ki Dr adetin gecikirse Gel dedi ay napicami bilemedim gerçektenCanim progestan olası bi gebelik durumunda düşügu önleme amaçlı Döllenme olursa rahimde daha rahat tutunup yuva yapmasını sağlıyor rahim yatağını hazırlıyo. Dr dan iste istersen
bu iğneyi biz alıp kendimi zmi yapıyoruz yoksa doktor mu yapıyor acaba?canım ovitrelle 72 tl ama ben choriomon 5000 alıyorum 42 tl o da
Dr dedigi zaman gidip acil de veya Sağlık ocağında yaptır canımbu iğneyi biz alıp kendimi zmi yapıyoruz yoksa doktor mu yapıyor acaba?
İşte hamile kalmadan rahimi hazırlatiyo bende geçen ay hamile değildim ona başlattı bu ayda başlıcam yarın sabah kontrole gidicem tarihini solicek başla diyeAma hamile miyim değil miyim bilmiyoruz ki Dr adetin gecikirse Gel dedi ay napicami bilemedim gerçekten
Ben yarın Dr a gideyim en iyisiİşte hamile kalmadan rahimi hazırlatiyo bende geçen ay hamile değildim ona başlattı bu ayda başlıcam yarın sabah kontrole gidicem tarihini solicek başla diye
Kendinde yapabiliyorsun iğneyi göbek veya koldan yapıyorlar. ben acilde vurduruyorum. Buarada iğneyi dolapta saklaman gerekiyor bilgin olsun hatta eczaneden direk hastaneye gideceğimi söylememe rağmen ignenin yanına buz koyuyorlarbu iğneyi biz alıp kendimi zmi yapıyoruz yoksa doktor mu yapıyor acaba?
Bence de sor kullan sende düşük riskini ortadan kaldırmaya çalışıyo ilaçla işte hamile kalamasaktaBen yarın Dr a gideyim en iyisi
Kaçıncı günün igneden sonraKizlar test yapiyim mi sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?