Klomen+Ovitrelle ile hamilelik ve turevi sorunlarla ilgili paylasimlar

Klomen+ovitrelle ile kacinci ayinizda hamile kaldiniz?

• 1. Ay

OY: 22 61,1%
  • 2. Ay

OY: 11 30,6%
  • 3. Ay

OY: 3 8,3%
  • 4. Ay

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    36
Canim bana 12 gün demisti geçen ay Dr ama ben 10. Gunde adet olmuştum. Birde dediğim gibi 24 Ağustos ta adet olmuştum 5 eylülde ovitrelle 11 eylülde de progestan a baslamistim
Bana hemen başla dedi şuanda estrofem kullanıyorum rahim kalınlaşsın diye..Hayırlısı ya

Bende merak ettim şimdi :) belirti yoksa adet olmak için ve sonuç inşallah olumlu çıkar ama olumsuz olursa cok uzulmiceksen kafana takmicaksan yap
Valla adet belirtisi yok. Ama hamilleik belirtiside yok. Alayim 2 tane ucuz test yapayim bakalim negatif gormeye aliskin oldugum icin uzulmem

Adet tarihinden 6 gün öncesine kadar sonucu veren bir test var ben bikez onu almıştım onu dene istersen
Canim testlere para vermekten biktim vallahi 5 10 5 10 her ay dunya para veriyorum. 20 tl ye predictor alcagima 10 lira daha verip kam veririm. Bu ay bile bir suru test yaptim battan once

Canim testlere para vermekten biktim vallahi 5 10 5 10 her ay dunya para veriyorum. 20 tl ye predictor alcagima 10 lira daha verip kam veririm. Bu ay bile bir suru test yaptim battan once
Ozaman hiç yapma canım belki mucizen olmustur supriz olsun istiyordur akışına bırak:) zaten bi iki güne bebek yoksa adet olursun bekle

Bana hemen başla dedi şuanda estrofem kullanıyorum rahim kalınlaşsın diye..Hayırlısı ya

canım bana da doktor çatlatma iğnesinden ve kontrol edip yumurtaların çatladığına emin olduktan sonra progestan ve estrofem verdi.bugün 18.günüm ama bugün bıraktım belkı dedim estrofem sebebi ile adetim gecikiyordur diye test de yapamıyorum ..kendi kendime bıraktım hamıleysem zaten zararlı olabılıyormus degılsemde olan olmustur dedım bıraktım ..sen pregestan da kullanıyormusun estrofemle bırlıkte?

canım benim adetimin günü 18.gün pazartesi çatlatma iğnesi oldum..doktor önce klomen başlattı o bitti 1gün ara verdim sonra 7 gün estrofem kullan demişti ama bugün aradım 5 gündür estrofem kullanıyorum progestan kullanayım mı dedim başla dedi..çünkü bu sabah yumurtam çatlaması lazımdı ağrım var ama kontrole tekrar çağırmadı..bir de ben hiç iki ilaç birlikte kullanmadım estrofemi bırakman bencede yerinde olmuş,progestan bişey yapmıyormuş hamile olsan bile yani yan etkisi yokmuş aksine güçlendiriyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…