- 5 Mart 2016
- 1.178
- 984
- 73
- 33
- Konu Sahibi Smile Forever
-
Yap yapKizlar test yapiyim mi sizce
16Kaçıncı günün igneden sonra
Bat tan bir gun once aksam yapmistim negatifti ay valla bilmiyorum yaYap yapherşey Allahtan
Bana hemen başla dedi şuanda estrofem kullanıyorum rahim kalınlaşsın diye..Hayırlısı yaCanim bana 12 gün demisti geçen ay Dr ama ben 10. Gunde adet olmuştum. Birde dediğim gibi 24 Ağustos ta adet olmuştum 5 eylülde ovitrelle 11 eylülde de progestan a baslamistim
Bende merak ettim şimdi :) belirti yoksa adet olmak için ve sonuç inşallah olumlu çıkar ama olumsuz olursa cok uzulmiceksen kafana takmicaksan yap
Bence sabah ilk idrarla yap..varsa hemen çıkar zatenBat tan bir gun once aksam yapmistim negatifti ay valla bilmiyorum ya
Bana öyle bi ilaç vermedi bemiks verdi 2 günde 1 içiyorum haftada 1 bebek asprini içiyorum birde progestan veriyor işteBana hemen başla dedi şuanda estrofem kullanıyorum rahim kalınlaşsın diye..Hayırlısı ya
Valla adet belirtisi yok. Ama hamilleik belirtiside yok. Alayim 2 tane ucuz test yapayim bakalim negatif gormeye aliskin oldugum icin uzulmemBende merak ettim şimdi :) belirti yoksa adet olmak için ve sonuç inşallah olumlu çıkar ama olumsuz olursa cok uzulmiceksen kafana takmicaksan yap
Bebek aspirini niye verdi ki ? Kanı sulandırmak için falan mıBana öyle bi ilaç vermedi bemiks verdi 2 günde 1 içiyorum haftada 1 bebek asprini içiyorum birde progestan veriyor işte
Adet tarihinden 6 gün öncesine kadar sonucu veren bir test var ben bikez onu almıştım onu dene istersenValla adet belirtisi yok. Ama hamilleik belirtiside yok. Alayim 2 tane ucuz test yapayim bakalim negatif gormeye aliskin oldugum icin uzulmem
Yumurtaliklardaki kan akışını hızlandırmak için bebek asprini canım. Her gittiğimde de soruyo kullanıyorsun dimi ihmal etme onu diyeBebek aspirini niye verdi ki ? Kanı sulandırmak için falan mı
Bende mi kullansam acaba :)Yumurtaliklardaki kan akışını hızlandırmak için bebek asprini canım. Her gittiğimde de soruyo kullanıyorsun dimi ihmal etme onu diye
Canim testlere para vermekten biktim vallahi 5 10 5 10 her ay dunya para veriyorum. 20 tl ye predictor alcagima 10 lira daha verip kam veririm. Bu ay bile bir suru test yaptim battan onceAdet tarihinden 6 gün öncesine kadar sonucu veren bir test var ben bikez onu almıştım onu dene istersen
Dr a sor bi önce bence benim yumurtaliklarimda vs bi problem yok eşimin sperm sayı ve hareketliliği düşük oyuzden ben klomen kullanıyorum daha fazla yumurtam olsun ki spermin Döllenme ihtimali artsın diye.Bende mi kullansam acaba :)
Ozaman hiç yapma canım belki mucizen olmustur supriz olsun istiyordur akışına bırak:) zaten bi iki güne bebek yoksa adet olursun bekleCanim testlere para vermekten biktim vallahi 5 10 5 10 her ay dunya para veriyorum. 20 tl ye predictor alcagima 10 lira daha verip kam veririm. Bu ay bile bir suru test yaptim battan once
Bana hemen başla dedi şuanda estrofem kullanıyorum rahim kalınlaşsın diye..Hayırlısı ya
Kafam çok karıştı Yarın öğleden sonra bi gidicemBence de sor kullan sende düşük riskini ortadan kaldırmaya çalışıyo ilaçla işte hamile kalamasaktasonucu bize de haber ver test yapınca:)
Kaç gün oldu valla bn unutmuştum olmadı test düştü diye şimdi yine umitlendimKizlar test yapiyim mi sizce
Yap gitsin ya da :)Kizlar test yapiyim mi sizce
canım benim adetimin günü 18.gün pazartesi çatlatma iğnesi oldum..doktor önce klomen başlattı o bitti 1gün ara verdim sonra 7 gün estrofem kullan demişti ama bugün aradım 5 gündür estrofem kullanıyorum progestan kullanayım mı dedim başla dedi..çünkü bu sabah yumurtam çatlaması lazımdı ağrım var ama kontrole tekrar çağırmadı..bir de ben hiç iki ilaç birlikte kullanmadım estrofemi bırakman bencede yerinde olmuş,progestan bişey yapmıyormuş hamile olsan bile yani yan etkisi yokmuş aksine güçlendiriyormuşcanım bana da doktor çatlatma iğnesinden ve kontrol edip yumurtaların çatladığına emin olduktan sonra progestan ve estrofem verdi.bugün 18.günüm ama bugün bıraktım belkı dedim estrofem sebebi ile adetim gecikiyordur diye test de yapamıyorum ..kendi kendime bıraktım hamıleysem zaten zararlı olabılıyormus degılsemde olan olmustur dedım bıraktım ..sen pregestan da kullanıyormusun estrofemle bırlıkte?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?