Klomen+Ovitrelle ile hamilelik ve turevi sorunlarla ilgili paylasimlar

Klomen+ovitrelle ile kacinci ayinizda hamile kaldiniz?

• 1. Ay

OY: 22 61,1%
  • 2. Ay

OY: 11 30,6%
  • 3. Ay

OY: 3 8,3%
  • 4. Ay

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    36
Dr a sor bi önce bence benim yumurtaliklarimda vs bi problem yok eşimin sperm sayı ve hareketliliği düşük oyuzden ben klomen kullanıyorum daha fazla yumurtam olsun ki spermin Döllenme ihtimali artsın diye.
benim pko var+yumurta tembelliği eşime baktırmadık daha zaten bu ay hamilelik olmazsa film çekilip eşim muayene olacak.

evet canım onu duydum bende o yüzden bugun ıtıbarı ıle bıraktım artık sadece progestan kullanıyor sabah aksam vajinadan fitil öğlende iş yerınde oldugum için yutuyorum. hergun bebek aspirini alıyorum ve zinko -c ve folık asit alıyorum inş bakalım bugun 18.günüm cumaya kadar yapmayacagım test hayırlısı olsun artık

ben bide inofolic kullanıyorum..inşallah vardır canım benim hayırlısı dualarım hepimiz için..Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın

kızlar yorumları okuyunca farkettim benim doktorum progestan vermedi rahim kalınlığına baktı gayet güzel adetin geçerse yada olursan gel dedi kullanmam gerekiyor mu yada niçin kullanılıyor?

Smile Forever tatlim sen benden bir gun sonra igne olmustun yani normalde bugun olman lazimdi ama bence iki gun daha bekle oyle bak bazen gecikme olabiliyor. İnsallah bebisin seninledir biliyorum sende cok yiprandin bu surecte.. olumsuz olsada sonuc kendini uzme hersey Allahtan bunu unutma

kızlar yorumları okuyunca farkettim benim doktorum progestan vermedi rahim kalınlığına baktı gayet güzel adetin geçerse yada olursan gel dedi kullanmam gerekiyor mu yada niçin kullanılıyor?
İlk doktorum banada vermedi. Bu doktorum verdi bakalim bu ay tekrar vericek mi. Bide ben arada aspirin iceyimmi diye soracagim bu ay. Normalde benim kanim cok koyu, aspirin bebekler icin cok iyiymis belki faydasi olur. Yani progestanda her doktor vermeyebilir siz sorun gerekirse kullanin

Insallah canim. Destegin icin sagol hayat iste boyle olmasi gerekiyormus boylede oluyor. Hayirlisi olsun hakkimizda Rabbimden hersey

benim pko var+yumurta tembelliği eşime baktırmadık daha zaten bu ay hamilelik olmazsa film çekilip eşim muayene olacak.
Benim esimde gecen yil eylul ayinda test vermisti sonuclari iyiydi. Ama normalde 6 ayda bir baktirmak lazimmis bebek isteyenlerde. Yarin tekrar verecek 4 gunluk perhizle.. cok sigara iciyor, umarim sonuclari iyi cikar

Insallah canim. Destegin icin sagol hayat iste boyle olmasi gerekiyormus boylede oluyor. Hayirlisi olsun hakkimizda Rabbimden hersey
İnşallah vardir tatlim, inan burdaki her bebek isteyenin, kalbine bebek hasreti dusen herkesin anne olmasini tum kalbimle istiyorum. Ama evde oturup beklemekten cok sıkıldım dahada psikolojim bozuluyor kiloda veremiyorum bu sefer. Yarin hem doktora gidicem kontrole hem is gorusmesine gidicem. İnsallah hepimizin icin herseyin hayirlisi olsun

Canim benimde bi sorunum yoktu her ihtimale karşı diye veriyor onu kuvvetlensin düşük olasılığını kaldırsın diye bir sor bakalım Dr una kullanayım mi diye

Benim esimde gecen yil eylul ayinda test vermisti sonuclari iyiydi. Ama normalde 6 ayda bir baktirmak lazimmis bebek isteyenlerde. Yarin tekrar verecek 4 gunluk perhizle.. cok sigara iciyor, umarim sonuclari iyi cikar
3 ayda bir yenileniyormus spermler eşime vitamin vermişti Dr sordum tekrar test yapalim mi diye gerek yok 3 ay sonra bakarız demişti

Canım bende pko olduğu için sorunun benden Kaynaklı olduğunu düşünüyorum bakalım bu ay olmazsa hem film hem eşim test verecek ..benimki de sigara içiyor inşallah sonuçlar iyi olur

Insallah canim. Is bak tabi zaman oldurursun hic yoktan. Ben evde olsam dusunemiyorum halimi. Insanin bir nebze kafasi dagiliyor canim. Hayirlisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…