Klomen+Ovitrelle ile hamilelik ve turevi sorunlarla ilgili paylasimlar

Klomen+ovitrelle ile kacinci ayinizda hamile kaldiniz?

• 1. Ay

OY: 22 61,1%
  • 2. Ay

OY: 11 30,6%
  • 3. Ay

OY: 3 8,3%
  • 4. Ay

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    36
Birde boyle cektim

Eklentiler

• Screenshot_2016-10-05-17-55-25.webp
    2,7 KB · Görüntüleme: 49
  • Screenshot_2016-10-05-17-56-02.webp
    2,9 KB · Görüntüleme: 47
Yok be kuzum. Yaptigim test guvenilir midir aceba
Ohooo böyle olumsuz düşünceyle olmaz ki ama ben napim benimki daha zor bi ihtimal eşimin morfoloji %3 ama yine de umutsuzluk yapmamaya olumsuz düşünmemeye çalışıyorum. İçine sinsin istiyorsan yap kan testi ama bence bekle hiç bişey yapma olacağına varsin

Valla bilmiyorum ki kafam karisti. 2 gun once negatifti simdi boyle napim ben ya

canım neden umutsuzluk yapıyorsun morfolojı %3 kötü değil o kadar benim eşimin %2 ama doktor önemsemedi bişiler hesapladı sigarayı bıraksın yeter dedi

canım neden umutsuzluk yapıyorsun morfolojı %3 kötü değil o kadar benim eşimin %2 ama doktor önemsemedi bişiler hesapladı sigarayı bıraksın yeter dedi
Canim bizim sayisida düşük ama Dr keçiboynuzu ve fındık yesin bolca dedi. Bide vitamin verdi 150 TL aldık kullandı 1 ay bitti bakalim

Hadi bklm ben habire kan vermekten bıktım açıkcası ya oluruna bırakcam bu ay inş tutarr

Canim bizim sayisida düşük ama Dr keçiboynuzu ve fındık yesin bolca dedi. Bide vitamin verdi 150 TL aldık kullandı 1 ay bitti bakalim

Canım incir de çok iyi ben bi kasede has zeytinyapı koyutorum her akşam bir incir atıyorum içine eşim sabah işe giderken bir tane incir yiyor ve 1 kaşık keçiboynuzu pekmezi içiyor dene derim

Bu resimde gordum insallah bebisin seninledir. Cuma regl olmazsan kan ver bence
Ben testin markasina guvenmiyorum canim. Adet belirtim hic yok. Olacak misim gibi gelmiyor ama heran hersey olabilir. 1 tane daha testim var sabah onu yapicam ama bununla ayni marka. Eger yine cizgi cikarsa persembe cuma kan verebilirim. Birde bunu aksam yaptim yine bir turlu sabah idrariyla yapamiyorum su testleri canim. Hayirlisi olsun hakkimizda. Bir yanim var diyor bir yanim yok. Zaten bu ay da yoksa dedigim gibi kapatiyorum 2 3 ayligina gebelik defterini :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…