- 27 Mayıs 2016
- 6.615
- 19.687
- 198
- Konu Sahibi Smile Forever
-
Yok be kuzum. Yaptigim test guvenilir midir acebaHadi inşallah vardır bebiş :)
Ohooo böyle olumsuz düşünceyle olmaz ki ama ben napim benimki daha zor bi ihtimal eşimin morfoloji %3 ama yine de umutsuzluk yapmamaya olumsuz düşünmemeye çalışıyorum. İçine sinsin istiyorsan yap kan testi ama bence bekle hiç bişey yapma olacağına varsinYok be kuzum. Yaptigim test guvenilir midir aceba
Cektim2Var gibi sanki bende gördüm..negatife dönüştür resmi net çıkar bence
Valla bilmiyorum ki kafam karisti. 2 gun once negatifti simdi boyle napim ben yaOhooo böyle olumsuz düşünceyle olmaz ki ama ben napim benimki daha zor bi ihtimal eşimin morfoloji %3 ama yine de umutsuzluk yapmamaya olumsuz düşünmemeye çalışıyorum. İçine sinsin istiyorsan yap kan testi ama bence bekle hiç bişey yapma olacağına varsin
Düşünme bence her ihtimale karşı çalışmalarada devam et :) başka da test yapmaValla bilmiyorum ki kafam karisti. 2 gun once negatifti simdi boyle napim ben ya
Calismalara devam mi ediyim :)Düşünme bence her ihtimale karşı çalışmalarada devam et :) başka da test yapma
Birliktelik yani :) Allahın işi bellimi olurCalismalara devam mi ediyim :)
Nasil yani kuzum
Bende kararsızlık yaşadım bi kaç gün bekle bence olmazsan kan testi yapCektim2
canim
Canim bat geceli 1 gun oldu adet bekliyorum. Yaptigimda gebelik testi ignenin 16. Gunu bitti sayilir. Yumurtlama geceli 2 hafta oldu kiz ne calismasi :))Birliktelik yani :) Allahın işi bellimi olur
Ohooo böyle olumsuz düşünceyle olmaz ki ama ben napim benimki daha zor bi ihtimal eşimin morfoloji %3 ama yine de umutsuzluk yapmamaya olumsuz düşünmemeye çalışıyorum. İçine sinsin istiyorsan yap kan testi ama bence bekle hiç bişey yapma olacağına varsin
Canim bizim sayisida düşük ama Dr keçiboynuzu ve fındık yesin bolca dedi. Bide vitamin verdi 150 TL aldık kullandı 1 ay bitti bakalimcanım neden umutsuzluk yapıyorsun morfolojı %3 kötü değil o kadar benim eşimin %2 ama doktor önemsemedi bişiler hesapladı sigarayı bıraksın yeter dedi
Canim sanki var gibi sabah idrarina bir daha yap bence hayirli haberlerini bekliyoruz.Birde boyle cektim
Bu resimde gordum insallah bebisin seninledir. Cuma regl olmazsan kan ver benceBirde boyle cektim
Bende de pco var canim ama yine de onlarda duzenli baktirmaliCanım bende pko olduğu için sorunun benden Kaynaklı olduğunu düşünüyorum bakalım bu ay olmazsa hem film hem eşim test verecek ..benimki de sigara içiyorinşallah sonuçlar iyi olur
Hadi bklm ben habire kan vermekten bıktım açıkcası ya oluruna bırakcam bu ay inş tutarrcanım iğneden 7 8 gün sonra progesteron testi yaptırabilirsin çatlama olmuş mu kaliteli mi öğrenebilirsin böyleceben öncekinde yaptırmıştım 17,8 çıktı gebelik olduğunda da yüksek çıkıyor
Canim bizim sayisida düşük ama Dr keçiboynuzu ve fındık yesin bolca dedi. Bide vitamin verdi 150 TL aldık kullandı 1 ay bitti bakalim
Ben testin markasina guvenmiyorum canim. Adet belirtim hic yok. Olacak misim gibi gelmiyor ama heran hersey olabilir. 1 tane daha testim var sabah onu yapicam ama bununla ayni marka. Eger yine cizgi cikarsa persembe cuma kan verebilirim. Birde bunu aksam yaptim yine bir turlu sabah idrariyla yapamiyorum su testleri canim. Hayirlisi olsun hakkimizda. Bir yanim var diyor bir yanim yok. Zaten bu ay da yoksa dedigim gibi kapatiyorum 2 3 ayligina gebelik defterini :))Bu resimde gordum insallah bebisin seninledir. Cuma regl olmazsan kan ver bence
Insallah canim sabah yapicamCanim sanki var gibi sabah idrarina bir daha yap bence hayirli haberlerini bekliyoruz.
Bana da aynısını dedi iştekızlar yorumları okuyunca farkettim benim doktorum progestan vermedi rahim kalınlığına baktı gayet güzel adetin geçerse yada olursan gel dedi kullanmam gerekiyor mu yada niçin kullanılıyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?