Klomen+Ovitrelle ile hamilelik ve turevi sorunlarla ilgili paylasimlar

Klomen+ovitrelle ile kacinci ayinizda hamile kaldiniz?

• 1. Ay

OY: 22 61,1%
  • 2. Ay

OY: 11 30,6%
  • 3. Ay

OY: 3 8,3%
  • 4. Ay

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    36
Baby time mi markası ben hep onu kullanırım

Gunlukmu yapmak gerekiyor onu yoksa bi kavanoza 10 15 incir koyup bekletsek olurmu ? Kuru incir dimi

Canım istersen öyle de olur kuru incir ben şncirleri yıkadık kuruladım güzelce sonra ayrı saklama kabına koydum başka saklama kabına da zaytinyağı koyduk her akşam bir tane zeytinyağın olduğu kapa inciri atoyorum sabah da eşim yiyor ve gidiyor

Sağol canım bende yapayım ozaman şifa olur inşallah. Birde keçiboynuzu kürü varmış ama biz onu denemedik kaynatıp oluyormuş esimde soğuk sıkım olarak iciyo

Sağol canım bende yapayım ozaman şifa olur inşallah. Birde keçiboynuzu kürü varmış ama biz onu denemedik kaynatıp oluyormuş esimde soğuk sıkım olarak iciyo

Benim eşimde pekmez gibi şişede aldık incir yedikten sonra bir kaşıkda ondan içio bizde o kürü denemedik artık o bir sonrali aşama etkeklerin en az düzenli 3 ay kullanması gerekiyor hemen sonuclara yansımıyormus

Denemekten zarar gelmez canım biz okadar ilaç kullanıyoruz onlarınki yine iyi bildiğimiz incir vs yiyorlar muayene sıkıntıları bile yok :)

Canim igneyi yaptirdiktan 36 saat sora iliskiye girilir dimi? Bir gun arayla duzenli iliski olmasi gerek peki kac gun ne zamana kadar yani?
Canim Dr bana iğne günü dinlen ertesi günü gün aşırı ilişkiye başla dedi şu zamana kadar demedi ama ben her ihtimale karşı bat a kadar yapmayı düşünüyorum:)

Canim Dr bana iğne günü dinlen ertesi günü gün aşırı ilişkiye başla dedi şu zamana kadar demedi ama ben her ihtimale karşı bat a kadar yapmayı düşünüyorum:)
Benim kafami karistiranda bu kizlar simdiki doktorum da 36 saat sonra birer gun arayla dedi ama bir onceki igneyi vuruldugum geceyi ve sonraki geceyi degerlendir dedi ve tutmustuda dun 6 da igneyi vuruldum bu sabaha karsi iliski oldu bide yarin sabah dusunuyorum yanlismi yapiyorum bilmiyorum diger turlu sanki gec kalicakmisim gibi

Valla hakkımızda hayırlısı ne desek boş Allah takdir ettiyse olacak

Canım stres yapma arzuladiginizda yapın çünkü diğer türlü işkence kafa rahat olmuyor stres de çok etkiliyor.ben de senin gibiydim şimdi mi zamanı değil mi ne zaman Vs Vs benim sonuç negatif rahat ol düşünme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…