- 29 Eylül 2016
- 156
- 182
- 18
- 35
- Konu Sahibi Smile Forever
-
Allahım inşallah bu ay bebisin olurInsallah canim. Destegin icin sagol hayat iste boyle olmasi gerekiyormus boylede oluyor. Hayirlisi olsun hakkimizda Rabbimden hersey
Baby time mi markası ben hep onu kullanırımBen testin markasina guvenmiyorum canim. Adet belirtim hic yok. Olacak misim gibi gelmiyor ama heran hersey olabilir. 1 tane daha testim var sabah onu yapicam ama bununla ayni marka. Eger yine cizgi cikarsa persembe cuma kan verebilirim. Birde bunu aksam yaptim yine bir turlu sabah idrariyla yapamiyorum su testleri canim. Hayirlisi olsun hakkimizda. Bir yanim var diyor bir yanim yok. Zaten bu ay da yoksa dedigim gibi kapatiyorum 2 3 ayligina gebelik defterini :))
Yok canim miratechBaby time mi markası ben hep onu kullanırım
Gunlukmu yapmak gerekiyor onu yoksa bi kavanoza 10 15 incir koyup bekletsek olurmu ? Kuru incir dimiCanım incir de çok iyi ben bi kasede has zeytinyapı koyutorum her akşam bir incir atıyorum içine eşim sabah işe giderken bir tane incir yiyor ve 1 kaşık keçiboynuzu pekmezi içiyor dene derim
Gunlukmu yapmak gerekiyor onu yoksa bi kavanoza 10 15 incir koyup bekletsek olurmu ? Kuru incir dimi
Sağol canım bende yapayım ozaman şifa olur inşallah. Birde keçiboynuzu kürü varmış ama biz onu denemedik kaynatıp oluyormuş esimde soğuk sıkım olarak iciyoCanım istersen öyle de olur kuru incir ben şncirleri yıkadık kuruladım güzelce sonra ayrı saklama kabına koydum başka saklama kabına da zaytinyağı koyduk her akşam bir tane zeytinyağın olduğu kapa inciri atoyorum sabah da eşim yiyor ve gidiyor
Sağol canım bende yapayım ozaman şifa olur inşallah. Birde keçiboynuzu kürü varmış ama biz onu denemedik kaynatıp oluyormuş esimde soğuk sıkım olarak iciyo
Denemekten zarar gelmez canım biz okadar ilaç kullanıyoruz onlarınki yine iyi bildiğimiz incir vs yiyorlar muayene sıkıntıları bile yok :)Benim eşimde pekmez gibi şişede aldık incir yedikten sonra bir kaşıkda ondan içio bizde o kürü denemedik artık o bir sonrali aşama etkeklerin en az düzenli 3 ay kullanması gerekiyor hemen sonuclara yansımıyormus
Valla ben 14. Gün yapmayı düşünüyorum
Hayirlisi olsun umarım olmazsinBelim falan ağrıyor galiba adet olucam
Canim igneyi yaptirdiktan 36 saat sora iliskiye girilir dimi? Bir gun arayla duzenli iliski olmasi gerek peki kac gun ne zamana kadar yani?Ben pazar günü ignemi yaptırdım çalışmalara devam :) çok kramplarım var ama kasiklarım çatlicak gibi sis hissediyorum
Canim Dr bana iğne günü dinlen ertesi günü gün aşırı ilişkiye başla dedi şu zamana kadar demedi ama ben her ihtimale karşı bat a kadar yapmayı düşünüyorum:)Canim igneyi yaptirdiktan 36 saat sora iliskiye girilir dimi? Bir gun arayla duzenli iliski olmasi gerek peki kac gun ne zamana kadar yani?
Demekki bi bildikleri var canim cokta kurcalamamk lazim ilk klomen kullanisimdada farkli bi doktordu oda vermemisti dun ignemi vuruldum ama ne sanci ne akinti hic birsey yok umutlu degilim anliycagin ikkinde catladigini resmen hissetmistim akintida olmustuBana da aynısını dedi işte
Benim kafami karistiranda bu kizlar simdiki doktorum da 36 saat sonra birer gun arayla dedi ama bir onceki igneyi vuruldugum geceyi ve sonraki geceyi degerlendir dedi ve tutmustuda dun 6 da igneyi vuruldum bu sabaha karsi iliski oldu bide yarin sabah dusunuyorum yanlismi yapiyorum bilmiyorum diger turlu sanki gec kalicakmisim gibiCanim Dr bana iğne günü dinlen ertesi günü gün aşırı ilişkiye başla dedi şu zamana kadar demedi ama ben her ihtimale karşı bat a kadar yapmayı düşünüyorum:)
Amin inşallahHayirlisi olsun umarım olmazsin
Valla hakkımızda hayırlısı ne desek boş Allah takdir ettiyse olacakDemekki bi bildikleri var canim cokta kurcalamamk lazim ilk klomen kullanisimdada farkli bi doktordu oda vermemisti dun ignemi vuruldum ama ne sanci ne akinti hic birsey yok umutlu degilim anliycagin ikkinde catladigini resmen hissetmistim akintida olmustu
Canım stres yapma arzuladiginizda yapın çünkü diğer türlü işkence kafa rahat olmuyor stres de çok etkiliyor.ben de senin gibiydim şimdi mi zamanı değil mi ne zaman Vs Vs benim sonuç negatif rahat ol düşünmeBenim kafami karistiranda bu kizlar simdiki doktorum da 36 saat sonra birer gun arayla dedi ama bir onceki igneyi vuruldugum geceyi ve sonraki geceyi degerlendir dedi ve tutmustuda dun 6 da igneyi vuruldum bu sabaha karsi iliski oldu bide yarin sabah dusunuyorum yanlismi yapiyorum bilmiyorum diger turlu sanki gec kalicakmisim gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?