Klomen+Ovitrelle ile hamilelik ve turevi sorunlarla ilgili paylasimlar

Klomen+ovitrelle ile kacinci ayinizda hamile kaldiniz?

• 1. Ay

OY: 22 61,1%
  • 2. Ay

OY: 11 30,6%
  • 3. Ay

OY: 3 8,3%
  • 4. Ay

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    36
cnm hala gelen giden yok 19.gün bilmiyorum aslında korku sarıyor acaba bir tesrlik mi var kist mi oluştu diye hani hamile olsam yerleşme kanaması hiçbirşey yok.su anda ağrım sızım da yok midem kötü biraz onun haricinde gögüs ağrısı ama üzerine yatınca acıyor.bilemedim bence hamile falan değilim 4 yumurtam vardı iğne vurunca belkıde bünyeme ağır geldi bu yüzden gecikiyor.baktım 20 . gün adet olanlar bile var sitede okudum o yüzden yarına beklicem ve gidicem doktora.normal adet takvimime göre de bugun 2. gunu olması gerekiyordu.ben anlamadım bu işten bişey .herkes bir sürü belirti yazıyor ama bende o kadar aşırı yoğun yaşadığım bir belirti yok umudum tamamen kayboldu şimdi ne terslik olabilir telaşı sardı açıkcası beni düşünüyorumne yapsam diye

Merhaba canım benimde iğneden sonra 21.günüm gelen giden yok iki gün once kahverengi akıntı az bişey peçeteye gelmiş şimdi beyaza döndü neden olabilir acaba test te yapamıyorum üzülcem diye

yani aklına hamilelik haricinde her ihtimali getirdin canım yaa yerleşme kanaması bende de olmadı canım bu kadar karamsar olmasan senin kadar bekleyemezdim eminim 14 de testi yaparım ben

Merhaba canım benimde iğneden sonra 21.günüm gelen giden yok iki gün once kahverengi akıntı az bişey peçeteye gelmiş şimdi beyaza döndü neden olabilir acaba test te yapamıyorum üzülcem diye
kız 21. gün maşallah nasıl sabrediyosunuz yaa yani test yapın eğer yoksa da doktora gidin mutlaka bi terslik varsa da doktor görmeli bu kadar uzamaz çünkü

Selam kızlar,

bana doktor çatlatma iğnesi yapacağız demişti ama vazgeçti, bugün adetimin 7. günü muayene gittiğimde yumurtamın 22.mm ulaştığını söyledi, bu ne anlama geliyor acaba?

Selam kızlar,

bana doktor çatlatma iğnesi yapacağız demişti ama vazgeçti, bugün adetimin 7. günü muayene gittiğimde yumurtamın 22.mm ulaştığını söyledi, bu ne anlama geliyor acaba?
aa adetin 7. gününde ne çabuk büyümüş canım klomen kullanmış mıydın bitmeden mi kontrole gittin

aa adetin 7. gününde ne çabuk büyümüş canım klomen kullanmış mıydın bitmeden mi kontrole gittin
canım hayır ben hiçbir ilaç kullanmadım, adetimin 3. günü doktora gittiğimde doktor perşembe günü gel yumurtaların durumuna bakıp çatlatma iğnesi yapacağız demişti. bugün gittim. yumurtaların çok iyi biri 22.mm olmuş dedi, iğne yapmadı. kusura bakmayın böyle konularda yeniyim, yumurtanın 22.mm olması ne demek?

çok büyümüş gerçekten çatlamaya yakın canım,çalışmalara başla :) bide iki adet arası kaç gün senin ?

canım kendiliğinden bu kadar erkenden büyümüşse muhtemelen iğnesiz de çatlayacaktır sana tavsiyem inofolic şase iç iki paket karıştırıp bi bardak suda bir iki gün ve tabi gün aşırı ilişki normalde adetlerin nasıl düzenli mi ?

seni o kadar iyi anlıyorum ki ama bak o yerleşme kanaması bence sen büyük büyük ihtimalle hamilesin canım bende o da olmadı.sımdı de gelmıyor dıye korkudan gıdemıyorum doktora .hamılelık cıktı aklımdan sımdı ama ..21. günse bence dırek kan testı yaptır idrar testı de insanı muallakta bırakıyor.direk git kan ver ben yarın öyle yapmayı düşünüyorum idrar testinde cıktı mı cıkmadımı silik mi değil mi daha büyük stres

yani aklına hamilelik haricinde her ihtimali getirdin canım yaa yerleşme kanaması bende de olmadı canım bu kadar karamsar olmasan senin kadar bekleyemezdim eminim 14 de testi yaparım ben

işte şimdi bende başka aksilik çıkacak diye gidemiyorum.neyse yarın artık gider kan veririm herhalde.hafta sonu bu stresle geçer mi bilmiyorum. bir tek sen olumlu görüyorsun benım durumumu inş allah hayırlısını versin hepimize isteyen herkese önce sağlık ve sağlıklı diyorum artık

canım dhaa önce duymamıştım inofolic ama hemen alırım bugün, adetlerim çok düzenlidir. 30 günde bir olurum hep

canım yani olumsuz düşünülecek bişey yok bi test yapsan bence çıkacak içime öyle doğuyor yani bu kadar gecikmesi çok nadir ben görmedim daha doğrusu hiç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…