- 18 Eylül 2014
- 10.534
- 9.312
- 448
- Konu Sahibi Smile Forever
-
inofolic içinde inozitol diye bi madde var yumurta çatlamasına yardımcı o yüzden söyledim canımcanım dhaa önce duymamıştım inofolic ama hemen alırım bugün, adetlerim çok düzenlidir. 30 günde bir olurum hep
canım 30 gün sürüyorçok büyümüş gerçekten çatlamaya yakın canım,çalışmalara başla :) bide iki adet arası kaç gün senin ?
aaa çizgi var mı ben mi yanlış görüyorum canım yan çekmişsin hadi inşallah
Canim spermler in kalitesi açısından 1 gün arayla diyorlar geneldeBenim kafami karistiranda bu kizlar simdiki doktorum da 36 saat sonra birer gun arayla dedi ama bir onceki igneyi vuruldugum geceyi ve sonraki geceyi degerlendir dedi ve tutmustuda dun 6 da igneyi vuruldum bu sabaha karsi iliski oldu bide yarin sabah dusunuyorum yanlismi yapiyorum bilmiyorum diger turlu sanki gec kalicakmisim gibi
ovulasyon testi kullanıyor musun canım?bence öyle takip edebilirsin 15.gün çatlaması gerekiyor sanırım seninki baya büyük daha erken çatlayacak gibicanım 30 gün sürüyor
Allah allah ben de okuyorum bütün topikleri hiç denk gelmemişim bu kadar uzun süren birine demekki ama canım şu var bide geç çatlamış olabilir sen iki gün sonra kontrole gitmişsin hepsi çatlamış ovulasyon sonrası bu kadar geç gelmez ki adet normali 14 gün sonra adet olunur ama bu bazen luteal faz yetmezliği denilen nedenle 10 gün sonra da olabilir ya da uzarsa da 16 gün diye bir ortalama alınmış her yerde böyle geçerbakalım artık yarını da bekleyeceğim 20 günü bir doldurayım bakalım bak forumda bir konu var catlatma iğnsinden kaç gün sonra adet olunur diye ordan yazmıs 20 gün 21 bile diyen varkeşke okumasaydım diyorum sımdı de elmol
Beklenen adet tarihi canımBat ne demek canim?
Canim bende çift gördüm hadi inşallah vardır bebek ben bile heyecanlandım:)
Son kullanısin olur inşallah kuzum :)Hadi kizlar hayirli haberler bekliyorummm. Bende bugun doktora gittim klomen baslicam yarin. Haftayada yumurta kontrolu
İnşallah hic dusunmicem artik. İliski gunleri iliski tamam...Son kullanısin olur inşallah kuzum :)
En iyisiİnşallah hic dusunmicem artik. İliski gunleri iliski tamam...
Allah allah ben de okuyorum bütün topikleri hiç denk gelmemişim bu kadar uzun süren birine demekki ama canım şu var bide geç çatlamış olabilir sen iki gün sonra kontrole gitmişsin hepsi çatlamış ovulasyon sonrası bu kadar geç gelmez ki adet normali 14 gün sonra adet olunur ama bu bazen luteal faz yetmezliği denilen nedenle 10 gün sonra da olabilir ya da uzarsa da 16 gün diye bir ortalama alınmış her yerde böyle geçer
O zaman yarın Allah ın izniyle güzel haber geliyo canımyani şu da var geçen ay bana doktor klomen kullanmamıstım kontrole gttgımde yumurtam 18 mm di gel sadece çatlatma iğnesi yapalım demişti.iğne olduktan sonra 13.gününde o ay ki adet tarihimden de 2 gün önce adet oldum hem 13.günüydü iğnenin hemde o ay ki takvime göre 2 gün erken olmştum.. yani vucudum boyle yapıo desem gecen ay gayet 13.cü gün oldum ay bilemedim ya neye yarın gidicem zaten direk kan testi idrar testi falan korkuyorum
Regl oldum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?