Klomen+Ovitrelle ile hamilelik ve turevi sorunlarla ilgili paylasimlar

Klomen+ovitrelle ile kacinci ayinizda hamile kaldiniz?

• 1. Ay

OY: 22 61,1%
  • 2. Ay

OY: 11 30,6%
  • 3. Ay

OY: 3 8,3%
  • 4. Ay

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    36
amin inş canım hepimize inş isteyen herkese senin kaıncı gün oldu iğne vurulalı? gitin mi kontrole çatlayıp çatlamadığına baktı mı doktor
Yok canım gitmedim pazartesi sabah olmuştum iğneyi pazartesi progesteron testi yaptırırım bakarım kaliteli yumurtlama var mı ben ateş olcuyorum aynı zamanda salı çatlamış görülüyor ateşe göre canım

sen baya uzmansın canım bu konuda gerçekten bravo:) yani salı gününü mü baz alırsan 3.gün o zaman.hadi bakalım geri sayım başladı sende de pekı sen kacıncı günü adet olmustun ilkinde?

sen baya uzmansın canım bu konuda gerçekten bravo:) yani salı gününü mü baz alırsan 3.gün o zaman.hadi bakalım geri sayım başladı sende de pekı sen kacıncı günü adet olmustun ilkinde?
Zaten ılk ateş ölçmeye başladım ovulasyonu yakalamak için ılk tedavide 15. gün adet oldum ikincide 14. gün öğrendim hamile olduğumu 24. gün düşük yaptım kimyasal gebelik oldu

kızlar meraba eşimin likefaksiyon süresi 1 saat çıkmış normali 20-30 dkika. birde vizkozite 30 mm çıkmış 20den küçük olmalıymış.. bilen varsa yardımcı olabilir mi çok canım sıkıldı

Sanırım sivilasma süresi bir saat çıkmış yani ilişkiden sonra en az bir saat yatmadan fayda var canım gerisini bilmiyorum

S superkaliflower canım senden haber bekliyorum sabırsızlıkla

cnm hala adet olmadım bugun 20.gün ..korku yüksek seviyede belki diyorum kimyasal gebelik ise adetim geç gelir.bugun de gidemeyeceğim sanırım bir türlü cesaret bulamıyorum kendimde ben normalde panık bir insanım mesela koşa koşa doktora giderim bu sefer ilk defa ayaklarım gitmiyor anlamadım kendimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…