- 18 Eylül 2014
- 10.534
- 9.312
- 448
- Konu Sahibi Smile Forever
-
Ya gerçekten miRegl oldum.
O zaman yarın Allah ın izniyle güzel haber geliyo canım
Yerleşme lekesi oluyomusya öyle olmasın test te çift çizgi duruyor gibiydiRegl oldum.
Yok canım gitmedim pazartesi sabah olmuştum iğneyi pazartesi progesteron testi yaptırırım bakarım kaliteli yumurtlama var mı ben ateş olcuyorum aynı zamanda salı çatlamış görülüyor ateşe göre canımamin inş canım hepimize inş isteyen herkese senin kaıncı gün oldu iğne vurulalı? gitin mi kontrole çatlayıp çatlamadığına baktı mı doktor
Yok canım gitmedim pazartesi sabah olmuştum iğneyi pazartesi progesteron testi yaptırırım bakarım kaliteli yumurtlama var mı ben ateş olcuyorum aynı zamanda salı çatlamış görülüyor ateşe göre canım
diğer topkte kan vermeye gidiyorum demişsin gitmişmiydin.. üzülme herşeyin hayırlısıRegl oldum.
Zaten ılk ateş ölçmeye başladım ovulasyonu yakalamak için ılk tedavide 15. gün adet oldum ikincide 14. gün öğrendim hamile olduğumu 24. gün düşük yaptım kimyasal gebelik oldusen baya uzmansın canım bu konuda gerçekten bravo:) yani salı gününü mü baz alırsan 3.gün o zaman.hadi bakalım geri sayım başladı sende de pekı sen kacıncı günü adet olmustun ilkinde?
Gitmistim simdi aldim sonucu 2 cikti hayirlisi uzulmuyorum zatendiğer topkte kan vermeye gidiyorum demişsin gitmişmiydin.. üzülme herşeyin hayırlısı
Sanırım sivilasma süresi bir saat çıkmış yani ilişkiden sonra en az bir saat yatmadan fayda var canım gerisini bilmiyorumkızlar meraba eşimin likefaksiyon süresi 1 saat çıkmış normali 20-30 dkika. birde vizkozite 30 mm çıkmış 20den küçük olmalıymış.. bilen varsa yardımcı olabilir mi çok canım sıkıldı
Bir saattende fazla yatmam lazim sanirim :-(Sanırım sivilasma süresi bir saat çıkmış yani ilişkiden sonra en az bir saat yatmadan fayda var canım gerisini bilmiyorum
Haa tskler canim anladim simdi))Adet günün demek canım
Hic bilmiyordum tsk ederim)).beklenen adet günü kısaltması canım
kaçıncı günündü canım ?Evde test yaptım kocaman bir tek çizgi
15.gündü canımkaçıncı günündü canım ?
hayırlısı olsun canım ya ilk denemen miydi15.gündü canım
S superkaliflower canım senden haber bekliyorum sabırsızlıkla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?