- 18 Eylül 2014
- 10.534
- 9.312
- 448
- Konu Sahibi Smile Forever
-
canım çok zorluyosun kendini gerçekten bu kadar gün geçmiş kimyasalı nerden çıkardın şimdi bu stresle gerçekten kötü etkilenecek bebek varsa haftasonu girecek araya daha da eziyet olacak sanacnm hala adet olmadım bugun 20.gün ..korku yüksek seviyede belki diyorum kimyasal gebelik ise adetim geç gelir.bugun de gidemeyeceğim sanırımbir türlü cesaret bulamıyorum kendimde ben normalde panık bir insanım mesela koşa koşa doktora giderim bu sefer ilk defa ayaklarım gitmiyor anlamadım kendimi
Evet canım ilkti Allahım bu ay nasip eder inşallah cumlemizehayırlısı olsun canım ya ilk denemen miydi
canım çok zorluyosun kendini gerçekten bu kadar gün geçmiş kimyasalı nerden çıkardın şimdi bu stresle gerçekten kötü etkilenecek bebek varsa haftasonu girecek araya daha da eziyet olacak sana
Evde test yaptın mı Can'ımcanım dogru dıyorsun da bende de aşırı bir belirti yok ki sitede yazılanlar kadar yerleşme kanaması bel ağrısı..neler yazmış belritisi olanlar bu yüzden diyorum ki gitmiyim zaten kese görünmeyecek bir hafta daha beklesem gitsem hem kese görünmüş de olur varsa boylece sonrasında kese görünecek mi endişesi yaşamam diyorum .. of elmol hiç böyle bir korku yaşamamıştım diyorumki gitsem kan versem zaman nası geçer negatıf derlerse orada ne yaparım dıyorum
Evde test yaptın mı Can'ım
canım bunda kendini tanımış oldun pes etme ben de ikincide hamile kalmıştım ilkinde ben de panik heyecan yapmıştım ama şimdi nasip diyorum beklicez ne zamansa o gün gelecek Allah ın izniyleEvet canım ilkti Allahım bu ay nasip eder inşallah cumlemize
sen bilirsin canım zaten progestan alıyosun dediğin gibi bebek varsa da kese beklenilecek ama bilmemenin verdiği stresin çok var o gitsin en azından diye düşünüyorum evde test yap duruma göre belki doktor ilaçları kestirecek eğer yoksa progestan adeti engeller bu defa iş uzarcanım dogru dıyorsun da bende de aşırı bir belirti yok ki sitede yazılanlar kadar yerleşme kanaması bel ağrısı..neler yazmış belritisi olanlar bu yüzden diyorum ki gitmiyim zaten kese görünmeyecek bir hafta daha beklesem gitsem hem kese görünmüş de olur varsa boylece sonrasında kese görünecek mi endişesi yaşamam diyorum .. of elmol hiç böyle bir korku yaşamamıştım diyorumki gitsem kan versem zaman nası geçer negatıf derlerse orada ne yaparım dıyorum
canım ben de gribim fena öksürük var iki değerlendirme olabildi iki yumurtayla hayırlısı olsun inşallahKızlar iğneyi vurulduktan sonra sadece bir günü değerlendirebildim, üstelik doktor ertesi günü vermişti. Eşim ağır grip oldu ilk kez 4 yumurtam oluşmuştu ve ümitliydimHerşeyde vardır bir hayır.
iğneyi ne zaman oldun canım ben de beklemedeyim pazartesi sabah oldum iğnemiSlm lar benim bir tane evladım var tedavisiz ve kısa surede olmustu
Ama ikinci hiç öyle olmadı 1 senedir bekliyorum bu ay ilk defa klomen ve ovitrelle kullandım bekliyorum sonucu
sen bilirsin canım zaten progestan alıyosun dediğin gibi bebek varsa da kese beklenilecek ama bilmemenin verdiği stresin çok var o gitsin en azından diye düşünüyorum evde test yap duruma göre belki doktor ilaçları kestirecek eğer yoksa progestan adeti engeller bu defa iş uzar
yani kullanırken adet olan var mı bilmiyorum ama mesela düşük riskinde kullanılır lekelenme varsa kullanılır lekeyi keserprogestan adeti engeller mi?
İnşallah canım keşke doktorun dediği günü değerlendirebilseydim iğneyi vurunduğum gece oldu ama yinede herşeyde hayır vardır rabbim nasip ettiyse bize bir iki farketmez. Çook çok geçmiş olsun bu arada.canım ben de gribim fena öksürük var iki değerlendirme olabildi iki yumurtayla hayırlısı olsun inşallah
Sağol canım nasipse tek ilişki bile yeter ben ovulasyondan üç gün önceki ilişkiyle hamile kalmış bile gördüm iğne öncesinde çalışma var mıydı canımİnşallah canım keşke doktorun dediği günü değerlendirebilseydim iğneyi vurunduğum gece oldu ama yinede herşeyde hayır vardır rabbim nasip ettiyse bize bir iki farketmez. Çook çok geçmiş olsun bu arada.
yani kullanırken adet olan var mı bilmiyorum ama mesela düşük riskinde kullanılır lekelenme varsa kullanılır lekeyi keser
yani en garantisi kan testi canım ama sen idrar testi de yapabilirsin artık varsa zaten net çıkar ama şu pahalılardan falan alma uygun olanlardan alneyse canım su öğle molası geçsin izin alıcam sence kan testi mi yaptırayım direk yoksa idrar mı?
Ben de salı gunu oldumiğneyi ne zaman oldun canım ben de beklemedeyim pazartesi sabah oldum iğnemi
Ben progestan kullandim ama pazar gunu kan testinde negatif sonuc gorunce biraktim hemen. Sali gunude tam gunumde oldum. Canim bence evde idrar testi yap varsa cikacaktir zaten reglin 4 gun gecikmis eger yoksa sa negatiftir stres yapmazsinprogestan adeti engeller mi?
Ben progestan kullandim ama pazar gunu kan testinde negatif sonuc gorunce biraktim hemen. Sali gunude tam gunumde oldum. Canim bence evde idrar testi yap varsa cikacaktir zaten reglin 4 gun gecikmis eger yoksa sa negatiftir stres yapmazsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?