Klomen+Ovitrelle ile hamilelik ve turevi sorunlarla ilgili paylasimlar

Klomen+ovitrelle ile kacinci ayinizda hamile kaldiniz?

• 1. Ay

OY: 22 61,1%
  • 2. Ay

OY: 11 30,6%
  • 3. Ay

OY: 3 8,3%
  • 4. Ay

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    36
canım çok zorluyosun kendini gerçekten bu kadar gün geçmiş kimyasalı nerden çıkardın şimdi bu stresle gerçekten kötü etkilenecek bebek varsa haftasonu girecek araya daha da eziyet olacak sana

canım çok zorluyosun kendini gerçekten bu kadar gün geçmiş kimyasalı nerden çıkardın şimdi bu stresle gerçekten kötü etkilenecek bebek varsa haftasonu girecek araya daha da eziyet olacak sana

canım dogru dıyorsun da bende de aşırı bir belirti yok ki sitede yazılanlar kadar yerleşme kanaması bel ağrısı..neler yazmış belritisi olanlar bu yüzden diyorum ki gitmiyim zaten kese görünmeyecek bir hafta daha beklesem gitsem hem kese görünmüş de olur varsa boylece sonrasında kese görünecek mi endişesi yaşamam diyorum .. of elmol hiç böyle bir korku yaşamamıştım diyorumki gitsem kan versem zaman nası geçer negatıf derlerse orada ne yaparım dıyorum

Evde test yaptın mı Can'ım

Evde test yaptın mı Can'ım

yok canım ne idrar testi yaptım ne de kan testi.1 yıldır denıyoruz bız olmuyordu bu ay ilk defa klomen + catlatma iğnesi yapıldı.daha önceleri hep idrar testi alır evde her ay adetıme 2-3 kala yapardım hep negatıf gormek sanırım birde süreç böyle ilerleyince insanda panik hali oluşuyor ve gerçekle yüzleşmeye cesaretin olmuyor bilmiyorum napacağımı cesaret bulursam gideceğim inş

Evet canım ilkti Allahım bu ay nasip eder inşallah cumlemize
canım bunda kendini tanımış oldun pes etme ben de ikincide hamile kalmıştım ilkinde ben de panik heyecan yapmıştım ama şimdi nasip diyorum beklicez ne zamansa o gün gelecek Allah ın izniyle

sen bilirsin canım zaten progestan alıyosun dediğin gibi bebek varsa da kese beklenilecek ama bilmemenin verdiği stresin çok var o gitsin en azından diye düşünüyorum evde test yap duruma göre belki doktor ilaçları kestirecek eğer yoksa progestan adeti engeller bu defa iş uzar

Kızlar iğneyi vurulduktan sonra sadece bir günü değerlendirebildim, üstelik doktor ertesi günü vermişti. Eşim ağır grip oldu ilk kez 4 yumurtam oluşmuştu ve ümitliydim Herşeyde vardır bir hayır.

Kızlar iğneyi vurulduktan sonra sadece bir günü değerlendirebildim, üstelik doktor ertesi günü vermişti. Eşim ağır grip oldu ilk kez 4 yumurtam oluşmuştu ve ümitliydim Herşeyde vardır bir hayır.
canım ben de gribim fena öksürük var iki değerlendirme olabildi iki yumurtayla hayırlısı olsun inşallah

Slm lar benim bir tane evladım var tedavisiz ve kısa surede olmustu
Ama ikinci hiç öyle olmadı 1 senedir bekliyorum bu ay ilk defa klomen ve ovitrelle kullandım bekliyorum sonucu
iğneyi ne zaman oldun canım ben de beklemedeyim pazartesi sabah oldum iğnemi

progestan adeti engeller mi?

canım ben de gribim fena öksürük var iki değerlendirme olabildi iki yumurtayla hayırlısı olsun inşallah
İnşallah canım keşke doktorun dediği günü değerlendirebilseydim iğneyi vurunduğum gece oldu ama yinede herşeyde hayır vardır rabbim nasip ettiyse bize bir iki farketmez. Çook çok geçmiş olsun bu arada.

Sağol canım nasipse tek ilişki bile yeter ben ovulasyondan üç gün önceki ilişkiyle hamile kalmış bile gördüm iğne öncesinde çalışma var mıydı canım

neyse canım su öğle molası geçsin izin alıcam sence kan testi mi yaptırayım direk yoksa idrar mı?
yani en garantisi kan testi canım ama sen idrar testi de yapabilirsin artık varsa zaten net çıkar ama şu pahalılardan falan alma uygun olanlardan al

Ben progestan kullandim ama pazar gunu kan testinde negatif sonuc gorunce biraktim hemen. Sali gunude tam gunumde oldum. Canim bence evde idrar testi yap varsa cikacaktir zaten reglin 4 gun gecikmis eger yoksa sa negatiftir stres yapmazsin

kaçıncı günü negatifi gördün canım? ben artık çok yıprandım direk gidip kan vereyim diyorum .işte bu gecıkmeye progestan sebep oluyorsa o çok kötü kesin bir bilgin var mı senın pekı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…