Klomen+Ovitrelle ile hamilelik ve turevi sorunlarla ilgili paylasimlar

Klomen+ovitrelle ile kacinci ayinizda hamile kaldiniz?

• 1. Ay

OY: 22 61,1%
  • 2. Ay

OY: 11 30,6%
  • 3. Ay

OY: 3 8,3%
  • 4. Ay

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    36
kaçıncı günü negatifi gördün canım? ben artık çok yıprandım direk gidip kan vereyim diyorum .işte bu gecıkmeye progestan sebep oluyorsa o çok kötü kesin bir bilgin var mı senın pekı
İnternette adeti düzensiz olanlara veren doktorlar olmuş. O yüzden bence direkt kan verme önce bi idrar yap ucuzlardan varsa cikar zaten. İgnenin 16. Gunu regl olmak gerekiyor bende oyle oldu

İnternette adeti düzensiz olanlara veren doktorlar olmuş. O yüzden bence direkt kan verme önce bi idrar yap ucuzlardan varsa cikar zaten. İgnenin 16. Gunu regl olmak gerekiyor bende oyle oldu
progestan kullandıgın halde ıgnenın 16.gunu adet mı oldun? yanı 16.güne kadar progestan kullandın mı cnnm=?

Sağol canım nasipse tek ilişki bile yeter ben ovulasyondan üç gün önceki ilişkiyle hamile kalmış bile gördüm iğne öncesinde çalışma var mıydı canım
malesef canım yumurta takibinde doktorum söyleyeceğim zamana kadar ilişki olmasın demisti. İgneyi çarşamba akşam 7 de vuruldum o gece sabaha karşı oldu dün çok sancım vardı tahminim dün 4-5 gibi çatladı sonrasındada olmadı malesef eşim gittikçe kötüleşiyor ilaç falan kullanmak zorunda kaldı.

neyse canım su öğle molası geçsin izin alıcam sence kan testi mi yaptırayım direk yoksa idrar mı?
canım bence idrar yap eğer ki çizgi oluşursa kan ver çünkü insan kan testini beklerken çok umutlanıyor ben öyle oluyorum en iyisi idrar hemen çıkıyor zaten senin 5 gün geçmişti galiba

canım bence idrar yap eğer ki çizgi oluşursa kan ver çünkü insan kan testini beklerken çok umutlanıyor ben öyle oluyorum en iyisi idrar hemen çıkıyor zaten senin 5 gün geçmişti galiba
ay ben başlıyorum 11. günden idrar testlerine koyulaşma var mı olacak mı diye takip ediyorum tabi beni yanılttı geçen ay öyle olmuyomuş 13 e kadar silindi hatta 13 de yok gibiydi ama 14. gün direk çıktı beklemeden bu defa 14 den önce düşünmüyorum test yapmayı

hayırlısı inşallah seninle aynı zamanlarda öğrenicez sanırım:) ağrın falan var mı iğneden sonra..

hayırlısı inşallah seninle aynı zamanlarda öğrenicez sanırım:) ağrın falan var mı iğneden sonra..
valla önceki akşam fena bi kasık ağrısı tuttu 10 dk falan şuna da şişlik var ara ara sızı gibi vuruyor geçiyor saniyelik sancı göğüslerim şiş her iğneden sonra oldu zaten bu inşallah güzel haberler veririz canım

ben pazartesi akşam iğne olmuştum çarşamba günü baya ağrım vardı..ama şuanda sol tarafım ağrıyor ve karnım çok şiş gögüslerde bişi yok..inşallah olur

ben pazartesi akşam iğne olmuştum çarşamba günü baya ağrım vardı..ama şuanda sol tarafım ağrıyor ve karnım çok şiş gögüslerde bişi yok..inşallah olur
ben hamile olduğumdaki belirtileri yaşıyorum sanki sık idrara çıkma bile başladı çok erken iğnedeki hcg de yapmaya başlamış olabilir bunları bekleyip görücez bakalım

ben hamile olduğumdaki belirtileri yaşıyorum sanki sık idrara çıkma bile başladı çok erken iğnedeki hcg de yapmaya başlamış olabilir bunları bekleyip görücez bakalım
ben ümitlenmek istemiyorum ama belim ağrıyor idrara falan çıkma yok..bir de gözlerim çok parlıyor göz bebeklerim büyümüş gibi..onu da iğnedeki hcgye bağlıyorum bide kendimi dinlemek istemiyorum sonra umutlanırım çok üzülürüm ama en azından kimyasalda olsa gebelik olsun istiyorum..filme gerek kalmasın

benim geçen ay oldu kimyasal o yüzden hsg ve sperm testine gerek duymadı şimdilik ama yine de sperm testi olsa da iyi olur dedi doktorum bakalım bu ay olmazsa zaten gitmicem diye tehdit ediyorum kocayı şu testi verse çok iyi olacak

biz bayanlar sıkıntı değil de erkekler gururuna yediremiyor sanki,ben daha benimkine bişey diyemiyorum muayene falan cesaret edemiyorum

biz bayanlar sıkıntı değil de erkekler gururuna yediremiyor sanki,ben daha benimkine bişey diyemiyorum muayene falan cesaret edemiyorum
ben diyorum artık başının etini de yedim bi güzel özellikle bu düşükten sonra yaptırmak zorunda olduğunu yansıttım ona çünkü ben progesteron testi yaptırdım kaliteli yumurtlama olduğu çıktı tek şüphe onun sperm kalitesinde artık dün akşam da konuştuk bi ara gideyim yaptırayım ben bu testi dedi hep diyo gerçi ekti beni hep

inşallah bu ay gerek kalmaz canım..benim umudum sonsuz inşallah olacak :)

inşallah bu ay gerek kalmaz canım..benim umudum sonsuz inşallah olacak :)
sağlıklı nasip olsun duayı eksik etmemek gerekli canım demişsin ya kimyasal da olsa gebelik olsun diye öyle deme canım Allah sağlıklı hayırlı hamilelik evlatlar nasip etsin çok zor geçiyor o süreç ben hamile olduğumu öğrendim on gün sürdü sonra lekelenmesi kanaması korku endişe üzüntü herşey karıştı o süreçte inan adet olsan öyle kötü olmuyosun canım

muhakkak öyle haklısın tabi ki ama ben her türlü çok yıprandığımı farkediyorum..daha çok yeniyim ama elimde değil kafama çok takıyorum çoğu olmayışının sebebi de çok takmam artık insanlar olmuyor mu diyor doktora götürelim seni falan dedikçe çok üzülüyorum her kafadan bir ses çıkıyor daha 1 yıllık evliyim ama herkes bebek yok mu yok mu ? bunaldım..bir de doktor film dedikten beri daha çok ürküyorum..

inşallah hiçbirine gerek kalmadan sağlıklı bi gebelik nasip olur canım çok stres yapma sakin bekle kaçıncı denemendi ilk mi bu ?

inşallah hiçbirine gerek kalmadan sağlıklı bi gebelik nasip olur canım çok stres yapma sakin bekle kaçıncı denemendi ilk mi bu ?
Haziranda bi klomen kullandım 5 gün ama iğne vurulmadım 1 yumurtam oluştu kendi Çatladı..bu ikinci klomenim hem günde 2 kez kullandım Hayırlısı inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…