- Konu Sahibi Smile Forever
-
Meraba canim kafanda kurmandansa anestezili olarak rahim filmi cektirmeni oneririm. İstanbulda misin bilmiyorum ben yeni cektirdim tuplerim acikti artij bir sorun olmadigini biliyorum kafam rahat. Birde bir yorumunda kimyasalda olsa gebelik olsa demissin duanın sınırı yoktur, yanlış anlama ama dua da çok önemlimuhakkak öyle haklısın tabi ki ama ben her türlü çok yıprandığımı farkediyorum..daha çok yeniyim ama elimde değil kafama çok takıyorum çoğu olmayışının sebebi de çok takmamartık insanlar olmuyor mu diyor doktora götürelim seni falan dedikçe çok üzülüyorum her kafadan bir ses çıkıyor daha 1 yıllık evliyim ama herkes bebek yok mu yok mu ? bunaldım..bir de doktor film dedikten beri daha çok ürküyorum..
Meraba ignedeki hcgden dolayi hamilelik belirtileri yasayacaksiniz ben 15 gun boyunca kasik agrisi ve bir suru belirtiyi yasadim. Sakin ve stressiz bekleyin ilac almayin. İnsallah bebisiniz tutunsun sizeSelam kızlar ya benim bugün belim çok ağrıyor bacağıma vuruyo ağrısı Çatlatma İğnesinden sonra 4.günüm neden olabilir
Kesinlikle Haklısın Rabbim hepimize sağlıklı bebekler nasip etsin inşallahMeraba canim kafanda kurmandansa anestezili olarak rahim filmi cektirmeni oneririm. İstanbulda misin bilmiyorum ben yeni cektirdim tuplerim acikti artij bir sorun olmadigini biliyorum kafam rahat. Birde bir yorumunda kimyasalda olsa gebelik olsa demissin duanın sınırı yoktur, yanlış anlama ama dua da çok önemli
Allah bize hayırlı sağlıklı evlatlar versin.
Mesela annem evliliğinin birinci yılında düşük yapmış ve ondan parça kalmış tam üç yıl sonra rahim filmiyle o parçayı farkedip almışlar sonraki ay bana hamile kalmış.. kimyasal yada düşük yaşamaktansa regl olmak daha iyidir
İnş canım hepimiz hamiş olalım öok heveslendim inş tutar bu seferMeraba ignedeki hcgden dolayi hamilelik belirtileri yasayacaksiniz ben 15 gun boyunca kasik agrisi ve bir suru belirtiyi yasadim. Sakin ve stressiz bekleyin ilac almayin. İnsallah bebisiniz tutunsun size
Merhaba canim bende seninle ayni gun igneyi vuruldum ertesi gun kasiklarimda sanci oldu sislik bendede vardi kac yumurtan olusmustu bende catlayip catlamadigindan emin degilim doktorum kontrolede cagirmadi ustune esimde grip oldu. Cuma ve bugun hic bir agri hissetmiyorummerhaba arkadaşlar. ben de çarşamba akşamı çatlatma iğnesi vurundum doğru düzgün ağrı sancı yaşamıyorum sadece karın ve göğüslerde şişlik var . ara ara kasıkta hafif ağrılar oluşuyor. acaba yumurta çatlamadı mı diye düşünmeye başladım artıkbenim gibi ağrısız olan var mı? bir de yumurta çatlamasının belirtileri neler oluyor genelde
Ya bence saatlere falan takıldıkça daha paranoyak oluyorsun akışına bırakmak Lazım doktor bana mesela hiç saat vermedi gün aşırı dedi ama iğneyi Ptesi akşam 8:30da vuruldum Çarşamba öğleden önce ağrım vardı..muhtemelen çatlama zamanı 36 saat sonrası bünyeye göre değişirGünaydin arkadaslar. Aranizda yeniyim benim de anlatacaklarim var yaklasık bir yildır gebe kalamayinca tedavi için doktora gittim. Reglin 5. Gunu klomene baslatti(pazartesi) ,cuma gunü (dun) bitti ilaç ve bugun randevum vardi. Cok guzel iki tane yumurtam oluşmuş yaklasik 18 mm. Pazartesi gunu 5 de gidecem ve dr yumurtami çatlatacak.igneyi vurduktan 40 saat sonra iliski dedi bize. O da çarsamba sabaha denk geliyor. Okudugum kadariyla sizlerin doktorlari 36 saatten bahsetmis. Yada igne gunu iliski demis. Benim dr neden 40 saat dedi acaba. Ozellikle 40 saati doldurmami bekledi iliski olmasin carsambaya kadar dedi. Hatta carsamba sabah ise gidemiycem iliski icin. O gun iliskiden sonra dinlenmemizi soyledi
Beni de kontrole çağırmadıMerhaba canim bende seninle ayni gun igneyi vuruldum ertesi gun kasiklarimda sanci oldu sislik bendede vardi kac yumurtan olusmustu bende catlayip catlamadigindan emin degilim doktorum kontrolede cagirmadi ustune esimde grip oldu. Cuma ve bugun hic bir agri hissetmiyorum
Valla canim bu konuda benimde kafam cok karisik onceki doktorum igneyi vuruldugum geceyi ve ertesi geceyi degerlendir dedi ve ben hamile kalmistim suanki doktorum 36 saat sonra dedi igneyi aksam 7 de vuruldum sabaha karsi iliski oldu dahada olamadi doktorumun dedigi ise persembe gecesine denk geliyodu eger esinin spermleri kaliteliyse zaten icerde uzun sure canli kaliyor birde nasipse seni bulur merak etmeGünaydin arkadaslar. Aranizda yeniyim benim de anlatacaklarim var yaklasık bir yildır gebe kalamayinca tedavi için doktora gittim. Reglin 5. Gunu klomene baslatti(pazartesi) ,cuma gunü (dun) bitti ilaç ve bugun randevum vardi. Cok guzel iki tane yumurtam oluşmuş yaklasik 18 mm. Pazartesi gunu 5 de gidecem ve dr yumurtami çatlatacak.igneyi vurduktan 40 saat sonra iliski dedi bize. O da çarsamba sabaha denk geliyor. Okudugum kadariyla sizlerin doktorlari 36 saatten bahsetmis. Yada igne gunu iliski demis. Benim dr neden 40 saat dedi acaba. Ozellikle 40 saati doldurmami bekledi iliski olmasin carsambaya kadar dedi. Hatta carsamba sabah ise gidemiycem iliski icin. O gun iliskiden sonra dinlenmemizi soyledi
Canim 26 gercekten buyukmus 18-22 mm oldugunda igneyle catlatcaz demisti doktorum ilk tedavinde tek yumurtam vardi 22mm hamile kalmistim ama kalbi durdu bebegimin tekrar klomene basladim bu sefer 4 yumurtam oldu 18-20 mm arasi igne vuruldum rahim kalinligi iyi dedi ama iliski saatleri sikinti oldu bende persembe sabahini degerlendirdim birde kismetse bugun olacak bakalim insallah hayirli bekleyisler olurBeni de kontrole çağırmadıo yüzden de hiç emin olamıyorum. İlk klomen deneyimim. Benim bir yumurta oluşmuştu o da bi tuhaf zaten. 26 mm dedi doktor, rahim kalınlığın çok iyi filan dedi bi de. Burada gördüğüm kadarıyla fazla büyümüş gibi geldi yumurta bana. Gerçi bir standartı var mı bilmiyorum ama. Senin kaç yumurta vardı, mm söyledi mi?
Ben yumurtam 20 mm olunca iğne vuruldumBeni de kontrole çağırmadıo yüzden de hiç emin olamıyorum. İlk klomen deneyimim. Benim bir yumurta oluşmuştu o da bi tuhaf zaten. 26 mm dedi doktor, rahim kalınlığın çok iyi filan dedi bi de. Burada gördüğüm kadarıyla fazla büyümüş gibi geldi yumurta bana. Gerçi bir standartı var mı bilmiyorum ama. Senin kaç yumurta vardı, mm söyledi mi?
Çok üzüldümCanim 26 gercekten buyukmus 18-22 mm oldugunda igneyle catlatcaz demisti doktorum ilk tedavinde tek yumurtam vardi 22mm hamile kalmistim ama kalbi durdu bebegimin tekrar klomene basladim bu sefer 4 yumurtam oldu 18-20 mm arasi igne vuruldum rahim kalinligi iyi dedi ama iliski saatleri sikinti oldu bende persembe sabahini degerlendirdim birde kismetse bugun olacak bakalim insallah hayirli bekleyisler olur
Demek ki herkeste ağrılı bir süreç değil o zaman. Teşekkürler bu beni biraz rahalattı. İnşallah güzel sonuçlar alırsınBen yumurtam 20 mm olunca iğne vuruldum
Ve 24 saat sonra catlamis dr öyle dedi çatlarken de aşırı bisey hissetmedim hafif agri oldu bende korkarak gittim çatlamadı diye ama cok şükür bu aşamayı da atlattim
Amin canim cook sagol.Çok üzüldümNe diyelim dünyada alacak nefesi yokmuş. Çok geçmiş olsun. İnşallah Rabbim şimdi güzel haberler almayı nasip eder.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?