- 5 Mart 2016
- 1.178
- 984
- 73
- 33
- Konu Sahibi Smile Forever
-
Bugün kaçıncı günün kiKizlar acil cevap lütfen ! Bugun vajinal muayene oldum sabah 10 . Eve geldigimde bisey yoktu ama az önce bakyim acik kahverengi leke gelmis neden acaba. Ultrasondan mi ki
Regl bitmis miydi acaba, belki reglden kalan birseydir. Benimde canim sikkin reglin 5. Günü siyaha yakin geliyor. Bu ilaclar dengemizi mahvediyor. Eğer tekrarlarsa doktorunuza başvurun tekrarReglun 10. Gunu. Igneyi pazartesi vurulcam. Yumurtam 18 mm di
Regl bitmis miydi acaba, belki reglden kalan birseydir. Benimde canim sikkin reglin 5. Günü siyaha yakin geliyor. Bu ilaclar dengemizi mahvediyor. Eğer tekrarlarsa doktorunuza başvurun tekrar
Reglim persembe bitti ve sadece o gün iliskimiz oldu. Birdhaki iliski carsamba sabah olcak .dr dedi. Adet bitimi hic lekelenmem olmazdi. Bgn cubuktan midir nedir. Korktum biraz yumirtama bisey olmusmudur ki
Ben kac defa girdim reglken bile girdim canim oyle birsey olacagini sanmam ama yumurtan 18 mm ise catlamis olabilir acaba bu aksam iliski olsa mi, agri yada baska bisey varmi yada kist varmiydi
KIst yoktu canim. Ya yumurtam catlarmi ki hemen cok erken olcak cunku. Dr ikiskiyi carsamba dedi napcam bn hic olmasin o gune kadar dedi. Esim de işte zaten artik bekleyecem pazartesiyi napalim ins yumurtalarimi kaaybetmemm
Ben kac defa girdim reglken bile girdim canim oyle birsey olacagini sanmam ama yumurtan 18 mm ise catlamis olabilir acaba bu aksam iliski olsa mi, agri yada baska bisey varmi yada kist varmiydi
Bazen yumurtlayınca da oluyor belki senin ki de ÖyledirKarnimda cok hafif regl gibi sanci var
Kızlar adetliyken nolur ilişkiye girmeyin hem dinen hiç uygun değil hem de Allah korusun bakterilerden hastalık kapar bir daha ilişkiye giremeyecek hale gelirsiniz Allah muhafazaBen kac defa girdim reglken bile girdim canim oyle birsey olacagini sanmam ama yumurtan 18 mm ise catlamis olabilir acaba bu aksam iliski olsa mi, agri yada baska bisey varmi yada kist varmiydi
Kızlar adetliyken nolur ilişkiye girmeyin hem dinen hiç uygun değil hem de Allah korusun bakterilerden hastalık kapar bir daha ilişkiye giremeyecek hale gelirsiniz Allah muhafaza
Bazen yumurtlayınca da oluyor belki senin ki de Öyledir
Öyle birsey yokki nasil o konudan bunu çıkarabildiniz, yargılamadan önce doğru okuyun lütfen vajinal ultrasondan bahsediyorum. Günahları da bilen bir insanım çok şükürKızlar adetliyken nolur ilişkiye girmeyin hem dinen hiç uygun değil hem de Allah korusun bakterilerden hastalık kapar bir daha ilişkiye giremeyecek hale gelirsiniz Allah muhafaza
Çok özür dilerimÖyle birsey yokki nasil o konudan bunu çıkarabildiniz, yargılamadan önce doğru okuyun lütfen vajinal ultrasondan bahsediyorum. Günahları da bilen bir insanım çok şükür
Ben 4. Gunumdeyim canim hafif agrilarim var ozellikle yuruyunce farkediyorum sanki yumurtalar catlamadida buyuyor. Zaten gunleri pek iyi degerlendiremedim umudum yok yaniKizlar ne var ne yok.
Neler yapiyorsunuz takip edemiyorum.
Catlatma ignesi yaptiranlar. Son durumlariniz nedir?
Ignenin kacinci gunundesiniz?
Veya var mi guzel haberler alanlar. ??
Agrilara takilma bendede hep olmustu. Ta ki adet olana kadar gecmedi. Gerci hala devam ediyor adetin 4. Gunu ama. Igneler ilaclar hormonlar bir araya gelince boyle ters tepiyor iste.Ben 4. Gunumdeyim canim hafif agrilarim var ozellikle yuruyunce farkediyorum sanki yumurtalar catlamadida buyuyor. Zaten gunleri pek iyi degerlendiremedim umudum yok yani
artik piskolojim bozuldu kafami dagitamiyorum adet olma dusuncesi bile strese sokuyor insallah biran once meleklerimize kavusuruzAgrilara takilma bendede hep olmustu. Ta ki adet olana kadar gecmedi. Gerci hala devam ediyor adetin 4. Gunu ama. Igneler ilaclar hormonlar bir araya gelince boyle ters tepiyor iste.
Beklemeye devam umidini kesme. :) hayirlisi olsun.
Adet oldum Yarın ikinci günüm ve yeni heyecanlar için Dr a gideceğim bu ay hayırlı olur inşallahKizlar ne var ne yok.
Neler yapiyorsunuz takip edemiyorum.
Catlatma ignesi yaptiranlar. Son durumlariniz nedir?
Ignenin kacinci gunundesiniz?
Veya var mi guzel haberler alanlar. ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?