Klomen+Ovitrelle ile hamilelik ve turevi sorunlarla ilgili paylasimlar

Klomen+ovitrelle ile kacinci ayinizda hamile kaldiniz?

• 1. Ay

OY: 22 61,1%
  • 2. Ay

OY: 11 30,6%
  • 3. Ay

OY: 3 8,3%
  • 4. Ay

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    36
Regl bitmis miydi acaba, belki reglden kalan birseydir. Benimde canim sikkin reglin 5. Günü siyaha yakin geliyor. Bu ilaclar dengemizi mahvediyor. Eğer tekrarlarsa doktorunuza başvurun tekrar

Reglim persembe bitti ve sadece o gün iliskimiz oldu. Birdhaki iliski carsamba sabah olcak .dr dedi. Adet bitimi hic lekelenmem olmazdi. Bgn cubuktan midir nedir. Korktum biraz yumirtama bisey olmusmudur ki

Reglim persembe bitti ve sadece o gün iliskimiz oldu. Birdhaki iliski carsamba sabah olcak .dr dedi. Adet bitimi hic lekelenmem olmazdi. Bgn cubuktan midir nedir. Korktum biraz yumirtama bisey olmusmudur ki

Ben kac defa girdim reglken bile girdim canim oyle birsey olacagini sanmam ama yumurtan 18 mm ise catlamis olabilir acaba bu aksam iliski olsa mi, agri yada baska bisey varmi yada kist varmiydi

Ben kac defa girdim reglken bile girdim canim oyle birsey olacagini sanmam ama yumurtan 18 mm ise catlamis olabilir acaba bu aksam iliski olsa mi, agri yada baska bisey varmi yada kist varmiydi

KIst yoktu canim. Ya yumurtam catlarmi ki hemen cok erken olcak cunku. Dr ikiskiyi carsamba dedi napcam bn hic olmasin o gune kadar dedi. Esim de işte zaten artik bekleyecem pazartesiyi napalim ins yumurtalarimi kaaybetmemm

KIst yoktu canim. Ya yumurtam catlarmi ki hemen cok erken olcak cunku. Dr ikiskiyi carsamba dedi napcam bn hic olmasin o gune kadar dedi. Esim de işte zaten artik bekleyecem pazartesiyi napalim ins yumurtalarimi kaaybetmemm

Karnimda cok hafif regl gibi sanci var

Kızlar adetliyken nolur ilişkiye girmeyin hem dinen hiç uygun değil hem de Allah korusun bakterilerden hastalık kapar bir daha ilişkiye giremeyecek hale gelirsiniz Allah muhafaza

Kızlar adetliyken nolur ilişkiye girmeyin hem dinen hiç uygun değil hem de Allah korusun bakterilerden hastalık kapar bir daha ilişkiye giremeyecek hale gelirsiniz Allah muhafaza
Öyle birsey yokki nasil o konudan bunu çıkarabildiniz, yargılamadan önce doğru okuyun lütfen vajinal ultrasondan bahsediyorum. Günahları da bilen bir insanım çok şükür

Kizlar ne var ne yok.
Neler yapiyorsunuz takip edemiyorum.
Catlatma ignesi yaptiranlar. Son durumlariniz nedir?
Ignenin kacinci gunundesiniz?
Veya var mi guzel haberler alanlar. ??
Ben 4. Gunumdeyim canim hafif agrilarim var ozellikle yuruyunce farkediyorum sanki yumurtalar catlamadida buyuyor. Zaten gunleri pek iyi degerlendiremedim umudum yok yani

Ben 4. Gunumdeyim canim hafif agrilarim var ozellikle yuruyunce farkediyorum sanki yumurtalar catlamadida buyuyor. Zaten gunleri pek iyi degerlendiremedim umudum yok yani
Agrilara takilma bendede hep olmustu. Ta ki adet olana kadar gecmedi. Gerci hala devam ediyor adetin 4. Gunu ama. Igneler ilaclar hormonlar bir araya gelince boyle ters tepiyor iste.
Beklemeye devam umidini kesme. :) hayirlisi olsun.

Agrilara takilma bendede hep olmustu. Ta ki adet olana kadar gecmedi. Gerci hala devam ediyor adetin 4. Gunu ama. Igneler ilaclar hormonlar bir araya gelince boyle ters tepiyor iste.
Beklemeye devam umidini kesme. :) hayirlisi olsun.
artik piskolojim bozuldu kafami dagitamiyorum adet olma dusuncesi bile strese sokuyor insallah biran once meleklerimize kavusuruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…