Klomen+Ovitrelle ile hamilelik ve turevi sorunlarla ilgili paylasimlar

Klomen+ovitrelle ile kacinci ayinizda hamile kaldiniz?

• 1. Ay

OY: 22 61,1%
  • 2. Ay

OY: 11 30,6%
  • 3. Ay

OY: 3 8,3%
  • 4. Ay

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    36
Merhaba canım çatlatma iğnesi yumurtayı kesin çatlatır mı kistte falan çevirme ihtimali var mı adet geciktirir mi sende iğne vurulmuştun demi doktora bunları sormayı unuttum bilgin varmı

Merhaba canim.
Catlatma ignesinin yumurtayi 100 de yuz catlatma garantisi yoktur. Catlamayan yumurta kiste cevirebilir. Igne olduktan 14-15 gun sonra regl olunur. Ama bu sure 17-18 e de cikabiliyor.

Merhaba canim.
Catlatma ignesinin yumurtayi 100 de yuz catlatma garantisi yoktur. Catlamayan yumurta kiste cevirebilir. Igne olduktan 14-15 gun sonra regl olunur. Ama bu sure 17-18 e de cikabiliyor.
Ayy benim bugün 23.günüm vurulduğum günüde sayarsam 24. Günüm adet olmadım daha gitmekde istemiyorum doktora bıktım artık test de yapmıyorum kist falan mı oldu acaba yine

Ayy benim bugün 23.günüm vurulduğum günüde sayarsam 24. Günüm adet olmadım daha gitmekde istemiyorum doktora bıktım artık test de yapmıyorum kist falan mı oldu acaba yine
Woww nasil bekledin bu kadar. Dongunun kacinci gunundesin. Igneyi vuruldugun gunden bu yana 24 gun gecti ve test yapmadin. Buyuk sabir ister. Bence hemen test yapmalisin . Kesinlikle cikacaktir sonuc. Kotu dusunme. Bir test yap. Sonra doktora gidersin. Hayirlisi olsun.

2 senedir negatif görmekten bıktım artık gögöğüslerimde çok sızı var olacam heralde diyorum bekliyorum birde geçen pazartesi kahve bir leke geldi devamı yok bir hafta oldu geleli şimdi beyazımsı bir akıntım var baya geliyor oda en son reglim 1 eylüldü

Boyle belirsizlik yasayacagina stres yapacagina test yapman daha dogru. Zaten varsa cikacaktir hemen. Yoksada stres yapmaz regl olursun. Umit vermek istemem gelen lekelenme yerlesme kanamasi olabilir. Ve krem gibi beyaz akintida hamilelik belirtisi. Tabi bunlar adet belirtiside olabiliyor. Bu durumda dedigim gibi mutlaka test yapmalisin.

KIst yoktu canim. Ya yumurtam catlarmi ki hemen cok erken olcak cunku. Dr ikiskiyi carsamba dedi napcam bn hic olmasin o gune kadar dedi. Esim de işte zaten artik bekleyecem pazartesiyi napalim ins yumurtalarimi kaaybetmemm
Canim ovulasyon testler satiliyor eczanelerde onlardan al icinde bes adet oluyor,her gun birini yap evde kendin cizgilerin rengine gore bileceksin hangi gun catlama oldu, tabii eger doktor muayene etme imkani yoksa evde kendin bilmek istiyosan imdadina bu testler gelir

Ben 4. Gunumdeyim canim hafif agrilarim var ozellikle yuruyunce farkediyorum sanki yumurtalar catlamadida buyuyor. Zaten gunleri pek iyi degerlendiremedim umudum yok yani
Bendede 4. Gun canim)) bende bugun karnimda agrilar vardi hafif ama sanki karnimda coook fazla gaz vardi ve karnim sis gibi bide gogusuclarim hafif agriyor

Gercekten sendede sabir varmis Bencede bir test yap canim merak etme hamilesin gibi duruyor ama, regl olmadiysan baska ne ola bilirki?

Çok büyük bi sıkıntı değil dedi bizim doktorumuz da. Bizde de ayni sorun vardı. Sıkma sen canini canim

Kızlar iğneden mi ilaçtan mi bilmiyorum göğüslerim öyle acıyor öyle acıyor ki dokunamıyorum bile sizin de öyle olur mu bnm ilk kez böyle acıdı
Canim benimde öyle olmuştu prolaktin hormonum yükselmiş klomene başlamadan önceydi o da hamileliği engelliyomuş devam ederse bi test yaptır istersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…