- Konu Sahibi Smile Forever
-
Canim naptin test yaptirdinmi?progestan kullandıgın halde ıgnenın 16.gunu adet mı oldun? yanı 16.güne kadar progestan kullandın mı cnnm=?
Çok üzgünüm gerçekten yanlış anladığım içinO ultrasona girdim demek istedi canim
kaçıncı günün canım iğneden sonra 12 günde etkisi geçiyor aşağı yukarı iğneninKızlar adetime 1 hafta var acaba test yapsam çıkar mı çatlatma iğnesinden sonra hafif batmalarım oluyor
Canim sakin ol :)Kızlar resim nasıl yukluyorsunuz yaa elim ayağım birbirine karıştı hamileyim galiba
hadi bakalım güzel haberler duymaya ihtiyacımız varKızlar resim nasıl yukluyorsunuz yaa elim ayağım birbirine karıştı hamileyim galiba
Aynen oyle.hadi bakalım güzel haberler duymaya ihtiyacımız var
Eki Görüntüle 1895691 [/QUOTbecerebildim mi acaba
Wowwww bal gibi hamilesin canim :)
Eşimi tutamadım valla ben gidiyorum almaya dedi bana kalsa bekliyorum halaWowwww bal gibi hamilesin canim :)
Tebrik ederim Allah bagislasin. Sag salim kucagina almak nasip olsun. Kiz valla sendeki de iyi sabir 24 25 gun nasil dayandin.doktora git artik.
E ben sana dun dedim cok bile beklemissin. Neyse sukurler olsun. Kacinci denemendi bu ay. Kacinci igne . Birde adetin kac gun gecikmis olduEşimi tutamadım valla ben gidiyorum almaya dedi bana kalsa bekliyorum hala
İnanamıyorum hala iki sene sonra görmek rüya gibi atmıycam bu mübarek testiAyy çok sevindim canımmm tebrik ederim inşallah sağsalim kucağına almayı nasip etsin Allahım
İlk denememdi umudum yoktu hiç birde doktorun dediği iğneyi bulamamıştım pregnly diye bişey yazdı ben charomon diye bişeyi zorla buldum vuruldum onu adetim bir hafta gevikti diyebilirim iki üç gün oynar normalde çokda düzenli değilimE ben sana dun dedim cok bile beklemissin. Neyse sukurler olsun. Kacinci denemendi bu ay. Kacinci igne . Birde adetin kac gun gecikmis oldu
Anladim canim. Cok sevindim, cok mutlu oldum. Ne guzel artik bir annesin. Dr git artik ve kendine dikkat etmelisin. Varsa belirtilerin nelerdi yazar misin ?İlk denememdi umudum yoktu hiç birde doktorun dediği iğneyi bulamamıştım pregnly diye bişey yazdı ben charomon diye bişeyi zorla buldum vuruldum onu adetim bir hafta gevikti diyebilirim iki üç gün oynar normalde çokda düzenli değilim
Kasıklarımda batma çok oldu yatarken kalkarken giç böyle olmazdım gögüslerde bi hassasiyet vardı ama adet olmadan öncede olurdu cinselliğe karşi bi soğukluk oldu bundan dolayı mı bilmiyorum birde çok acıkıyordum şu bir haftafa içim eziliyordu yediğim haldeAnladim canim. Cok sevindim, cok mutlu oldum. Ne guzel artik bir annesin. Dr git artik ve kendine dikkat etmelisin. Varsa belirtilerin nelerdi yazar misin ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?