Klomen+Ovitrelle ile hamilelik ve turevi sorunlarla ilgili paylasimlar

Klomen+ovitrelle ile kacinci ayinizda hamile kaldiniz?

• 1. Ay

OY: 22 61,1%
  • 2. Ay

OY: 11 30,6%
  • 3. Ay

OY: 3 8,3%
  • 4. Ay

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    36
Kızlar resim nasıl yukluyorsunuz yaa elim ayağım birbirine karıştı hamileyim galiba
Canim sakin ol :)
Telefonundan ekran goruntusu almayi biliyosun dimi screenshots diye geciyor. Ekran goruntusunu al ve buraya mesaj yazdigimiz yerin altinda dosya yukle butonuna tikla. Yoksa diger turlu boyut hatasi verir kirpman gerekir resmi hadi kizz :) cabuk

E ben sana dun dedim cok bile beklemissin. Neyse sukurler olsun. Kacinci denemendi bu ay. Kacinci igne . Birde adetin kac gun gecikmis oldu
İlk denememdi umudum yoktu hiç birde doktorun dediği iğneyi bulamamıştım pregnly diye bişey yazdı ben charomon diye bişeyi zorla buldum vuruldum onu adetim bir hafta gevikti diyebilirim iki üç gün oynar normalde çokda düzenli değilim

Anladim canim. Cok sevindim, cok mutlu oldum. Ne guzel artik bir annesin. Dr git artik ve kendine dikkat etmelisin. Varsa belirtilerin nelerdi yazar misin ?

Anladim canim. Cok sevindim, cok mutlu oldum. Ne guzel artik bir annesin. Dr git artik ve kendine dikkat etmelisin. Varsa belirtilerin nelerdi yazar misin ?
Kasıklarımda batma çok oldu yatarken kalkarken giç böyle olmazdım gögüslerde bi hassasiyet vardı ama adet olmadan öncede olurdu cinselliğe karşi bi soğukluk oldu bundan dolayı mı bilmiyorum birde çok acıkıyordum şu bir haftafa içim eziliyordu yediğim halde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…