- 27 Mayıs 2016
- 6.615
- 19.687
- 198
- Konu Sahibi Smile Forever
-
Anladim canim hayirli olsun :) rabbim sana bagislasin.Kasıklarımda batma çok oldu yatarken kalkarken giç böyle olmazdım gögüslerde bi hassasiyet vardı ama adet olmadan öncede olurdu cinselliğe karşi bi soğukluk oldu bundan dolayı mı bilmiyorum birde çok acıkıyordum şu bir haftafa içim eziliyordu yediğim halde
canım batmalar ne tarafında oldu?Kasıklarımda batma çok oldu yatarken kalkarken giç böyle olmazdım gögüslerde bi hassasiyet vardı ama adet olmadan öncede olurdu cinselliğe karşi bi soğukluk oldu bundan dolayı mı bilmiyorum birde çok acıkıyordum şu bir haftafa içim eziliyordu yediğim halde
Amin inş tez vakitte sizlerden de güzel haberler duyarızAnladim canim hayirli olsun :) rabbim sana bagislasin.
Sol tarafla oluyo genelde yataktan kalkarken genelde ani hareketlerimde de oluyorducanım batmalar ne tarafında oldu?
peki hangi tarafında yumurtan oluşmuştu hatırlıyor musun ?Sol tarafla oluyo genelde yataktan kalkarken genelde ani hareketlerimde de oluyordu
çÇooook sevindim canım allahım sorunsuz kucağına almayı nasip etsin, bizlere umut oldun. Dualarını esirgeme.İlk denememdi umudum yoktu hiç birde doktorun dediği iğneyi bulamamıştım pregnly diye bişey yazdı ben charomon diye bişeyi zorla buldum vuruldum onu adetim bir hafta gevikti diyebilirim iki üç gün oynar normalde çokda düzenli değilim
Amin canım inş sizlerde mutlu haberi alırsınız bir an önceçÇooook sevindim canım allahım sorunsuz kucağına almayı nasip etsin, bizlere umut oldun. Dualarını esirgeme.
İğne olduktan sonra o testler kullanilmiyor malesef. İgnedeki hormoni algiliyor ve hep pik olarak çikiyorCanim ovulasyon testler satiliyor eczanelerde onlardan al icinde bes adet oluyor,her gun birini yap evde kendin cizgilerin rengine gore bileceksin hangi gun catlama oldu, tabii eger doktor muayene etme imkani yoksa evde kendin bilmek istiyosan imdadina bu testler gelir
Tebrik ederim çok sevindimm. Saglikla kucagina al insallah
Iki var adetime sabah yaptım hiç bir şey yokKızlar adetime 1 hafta var acaba test yapsam çıkar mı çatlatma iğnesinden sonra hafif batmalarım oluyor
Hayirlisi olsun canim sağlıkla kucağına alırsın inşallah evladını. Darısı bize olsun inşallah bu mutluluğu yaşamak nasip olsun isteyen herkese
iğneyi vurulduktan sonra hangi günleri değerlendirdin canım birde kaç yumurtan vardı bizimle paylaşır mısın?Amin canım inş sizlerde mutlu haberi alırsınız bir an önce
canım 14. günde çıkması lazımdı, istersen bir kaç gün bekle regl olmazsan tekrarla testiİğne nin 14uncu günü bugün
1-2 gun daha bekleyip sabah idrariyla tekrarla testi. Hemen idrara gecmeyebilir. Hayirlisi olsun hakkinda.Kızlar adetime iki ya da bilemedin 3 gün var ben bu sabah test yaptım ikinci çizgi silik bile çıkmadı erken mi yaptım testi sizce
Çok korkuyorum1-2 gun daha bekleyip sabah idrariyla tekrarla testi. Hemen idrara gecmeyebilir. Hayirlisi olsun hakkinda.
Korkma sakin ol. Bu kadar kasma kendini. Varsa hamilelik bebegede zarar sinir stres. Nasipten ote yol yok. Hayirlisiyla vakti gelince olacaktir uzulme lutfen. Bak bende senelerdir ugrasiyorum. Artik Rabbime sigindim ve biraktim. Hepimiz icin hayirlisi olsun.Çok korkuyorum
Bende senelerdir bekliyorum son bir yıl da her ay aynı stres hep negatif testler bi de bebeği olanlar falan kaldiramiyorum artıkKorkma sakin ol. Bu kadar kasma kendini. Varsa hamilelik bebegede zarar sinir stres. Nasipten ote yol yok. Hayirlisiyla vakti gelince olacaktir uzulme lutfen. Bak bende senelerdir ugrasiyorum. Artik Rabbime sigindim ve biraktim. Hepimiz icin hayirlisi olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?