- 23 Mart 2016
- 77
- 93
- 3
- 32
- Konu Sahibi Smile Forever
-
Kuzum benimde prolaktin yüksek çıkmıştı Dr bi hap verdi 2 tane çıkıyor içinden onuda 2 ye kırıp icirmisti 2 yada 3 gün arayla sonraki ay yine göğüslerim çok acıyodu ama adet zamanındaki gibi değil çok fena bi ağrı acı söyledim Dr a progestan kullandığımız için de olabilir onu düşünme dedi ve geçti birde ılık duş al göğüslerine dokunma dar sutyen giyme demistiSüt hormonu m yüksek çıkıyor yumurtlama zayıf böyle sorunlarda olunca işte . İlk ovitrelle tedavisi bu olur diye düşünmüştüm hemen belli olur diyordum bugün de böyle olunca moral falan kalmadı
Canim gec dollenme diye bir olay var. Oyle olduysa cikmamasi normal. Ama yum zamanini biliyorsan cikmasi lazimdi. Veya istina olup 2. Kez yumurtladiysan oda gec dollenme olmus olup cikmamasi normal. Pozitif konusmaya ozen gosteriyorum. Cunku boyle zamanlarda insanlarin destege ihtiyaci oldugunu kendimden de iyi biliyorum. Kendini bu kadar uzup bir sey elde edemezsin. Bat gununde istersen tekrar yap. Bir arkadasim battan 2 gun sonra yapti negatif cikti. Toplamda 6 gun gecikme yasayinca pozitif cikti. Bak boyle de olabilir. Bu kadar kasilmana gerek yok inan ki. Olacagi varsa olur inan bana uzulme.Olsa çıkar mıydı yoksa erken mi daha bata bi iki gün var ya
Bir cogumuz ayniyiz emin ol. Mart ayinda tam 4 sene olacak. Hic gebelik gecirmedim. Ama Rabbime sukur ediyorum yinede. Sende boyle dusun sakin olman sana avantaj saglar. Sinir streste zaten engel basli basina. Bunlari benden iyi biliyorsundur ama insan kendine uygulayamiyor seni anliyorum.Bende senelerdir bekliyorum son bir yıl da her ay aynı stres hep negatif testler bi de bebeği olanlar falan kaldiramiyorum artık
Kuzum ben 3 deneme yaptim ovitrelle ile hic sonuc alamadim. Doktor asilamaya gecelim dedi. Bende kabul etmedim. Zamani var demekki dedim. Ayrica prolaktin ilac tedavisiyle kontrol altina aliniyor. Benimde yuksek cikmisti. 33 falandi. Goguslerimden sivi geliyordu. Mr cekildim ve ilac tedavisiyle normal duzeye indi. Bende pko var ve yumurtalama tembelligi canim.Süt hormonu m yüksek çıkıyor yumurtlama zayıf böyle sorunlarda olunca işte . İlk ovitrelle tedavisi bu olur diye düşünmüştüm hemen belli olur diyordum bugün de böyle olunca moral falan kalmadı
Ne güzel yazmışsın allah gönlündekini versin canım 4. Senen dolmadan inşallahBir cogumuz ayniyiz emin ol. Mart ayinda tam 4 sene olacak. Hic gebelik gecirmedim. Ama Rabbime sukur ediyorum yinede. Sende boyle dusun sakin olman sana avantaj saglar. Sinir streste zaten engel basli basina. Bunlari benden iyi biliyorsundur ama insan kendine uygulayamiyor seni anliyorum.
Bide ovitrelle den bi gün sonra pembemsi az bi akıntı oldu doktor yarın gel test yapim dedi hcg yapti 107 çıktı iğne nin etkisi bu kadar yukseltmez dedi belki önceden de döllenme olabilir demişti kafam karma karışıkCanim gec dollenme diye bir olay var. Oyle olduysa cikmamasi normal. Ama yum zamanini biliyorsan cikmasi lazimdi. Veya istina olup 2. Kez yumurtladiysan oda gec dollenme olmus olup cikmamasi normal. Pozitif konusmaya ozen gosteriyorum. Cunku boyle zamanlarda insanlarin destege ihtiyaci oldugunu kendimden de iyi biliyorum. Kendini bu kadar uzup bir sey elde edemezsin. Bat gununde istersen tekrar yap. Bir arkadasim battan 2 gun sonra yapti negatif cikti. Toplamda 6 gun gecikme yasayinca pozitif cikti. Bak boyle de olabilir. Bu kadar kasilmana gerek yok inan ki. Olacagi varsa olur inan bana uzulme.
Kuzum boyle olmasi gerekiyor. Ben hasa isyan etsem ne gecer elime. Sukurler olsun sonsuz kere Rabbime. Ben bebek isine ara verdim bir sureligine. Kafa dinlemem lazim. Aylardir bu stresten yoruldum. Cok bunalanlara tavsiyemdir. Dr danisarak biraz ara verebilirler. Emin olun iyi gelecek.Ne güzel yazmışsın allah gönlündekini versin canım 4. Senen dolmadan inşallah
Canim sana elimden geldigi kadar guzel seyler yazip seni motive etmeye calisiyorum. Zamani ileri saramam ki gunler gecsinde sana test yapalim. Bekleyip goreceksin. Lutfen bu kadar uzulme. Seni cok iyi anliyorum. Rabbim hakkinda hayirlisini nasip etsin, gonlune gore versin.Bide ovitrelle den bi gün sonra pembemsi az bi akıntı oldu doktor yarın gel test yapim dedi hcg yapti 107 çıktı iğne nin etkisi bu kadar yukseltmez dedi belki önceden de döllenme olabilir demişti kafam karma karışık
Okuyorum böyle ara verenler o ay bi mucizeyle karşılaşıyorlar inşallah senden ve isteyen herkesten güzel haberler alırız:)Kuzum boyle olmasi gerekiyor. Ben hasa isyan etsem ne gecer elime. Sukurler olsun sonsuz kere Rabbime. Ben bebek isine ara verdim bir sureligine. Kafa dinlemem lazim. Aylardir bu stresten yoruldum. Cok bunalanlara tavsiyemdir. Dr danisarak biraz ara verebilirler. Emin olun iyi gelecek.
Allah tevekkül eden herşeyini Allah bırakan kullarına en iyisini verir.Ben şöyle düşünüyorum herkes farklı şeylerle imtihan oluyor bizimde şuanlık imtihanımız bu..Rabbim bizleri Sabır Ve Şükür konusunda sınıyor..mükafatımızı da en kısa zamanda alıcaz inşallahKuzum boyle olmasi gerekiyor. Ben hasa isyan etsem ne gecer elime. Sukurler olsun sonsuz kere Rabbime. Ben bebek isine ara verdim bir sureligine. Kafa dinlemem lazim. Aylardir bu stresten yoruldum. Cok bunalanlara tavsiyemdir. Dr danisarak biraz ara verebilirler. Emin olun iyi gelecek.
Amin kuzum insallah. Cocuk dusunmeden gecirecegim ilk ay olacak ve adetim bugun bitti. Ilacsiz ignesiz ne guzelmis diyorum kendi kendime. Kader kismet hayirlisi olsun hakkimizda.Okuyorum böyle ara verenler o ay bi mucizeyle karşılaşıyorlar inşallah senden ve isteyen herkesten güzel haberler alırız:)
Canim Allah senden de razi olsun. Elimden geldikce sana moral vermeye ozen gosterdim. Sabirsizlik konusunda evet haklisin cunku bende senin gibiydim. Ama zamanla bu kadar sabirsizligin kendine zarar vermekten baska bir sey olmadigini cok iyi anladim. Bu yuzden sukur et Allah a sigin. Bekleyip gorecegiz. Inan bana ummadik anda gelecek emanetlerimiz.İçimden geçenleri kimseye söyle ye mi yorum bi sen dinledin şu an allah razı olsun sana da en kısa zamanda hayırlı bebek ler versin inşallah biraz rahatladım ama sabırsız biri olduğu m için kafam da bir sürü soru var
Evet canim dogru. Sinavlarimiz boyleymis demek ki. Bende cok doluyum ama dusundukce bos yere oldugunu anliyorum. Nasibimizde varsa korunurken bile olacaktir. Zamani var elbette. Boyle dusunun canlarr ..Allah tevekkül eden herşeyini Allah bırakan kullarına en iyisini verir.Ben şöyle düşünüyorum herkes farklı şeylerle imtihan oluyor bizimde şuanlık imtihanımız bu..Rabbim bizleri Sabır Ve Şükür konusunda sınıyor..mükafatımızı da en kısa zamanda alıcaz inşallah
Amin inşallahCanim Allah senden de razi olsun. Elimden geldikce sana moral vermeye ozen gosterdim. Sabirsizlik konusunda evet haklisin cunku bende senin gibiydim. Ama zamanla bu kadar sabirsizligin kendine zarar vermekten baska bir sey olmadigini cok iyi anladim. Bu yuzden sukur et Allah a sigin. Bekleyip gorecegiz. Inan bana ummadik anda gelecek emanetlerimiz.
Kızlar ilişki tarihleri veriAmin inşallahBöyle olalım
AmiiiiinAmin inşallahBöyle olalım
Benim bat 12 13 ekim eğer adet olursam 3 . Gün yine klomen ebaşlayacağımKızlar ilişki tarihleri veri
Amiiiiin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?