- Konu Sahibi Smile Forever
-
Neden bukadar geriliyorsun çokta düşünme. Banada zor geliyor bazen üşeniyorum ve sırf çocuk için bukadar sık birliktelik oluyor normalde tedaviye başlamadan önce gün aşırı birliktelik olmuyordu bizim. işin bi büyüsu kalmadı diye düşünüyorum kendi kendime ama yapacak bişey yokKızlar mesajım eksik gelmiş ilişki tarihleri verildiğinde Biz çok geriliyoruz ben ağlama krizine falan giriyorum eşim sinirli oluyor sizinde öyle olur mu
Evet çok zorlanıyoruz mutlu oluyoruz yani böyleyken olan çocuk nasıl mutlu olur kiNeden bukadar geriliyorsun çokta düşünme. Banada zor geliyor bazen üşeniyorum ve sırf çocuk için bukadar sık birliktelik oluyor normalde tedaviye başlamadan önce gün aşırı birliktelik olmuyordu bizim. işin bi büyüsu kalmadı diye düşünüyorum kendi kendime ama yapacak bişey yok
Hayirlisi olsun canim Inshallah olurKızlar doktora gittim ultrasonla baktı klomene başladım yine fakat tatile gidicez muayeneye gelemicem dedim iğne vermicek ilişki tarihlerini verdi doğal yolla bakalım inşallah bu ay olur
Çok soru sormuş olacam ama progestan kullandın mı kullandıysan ne zmn bıraktınSol tarafla oluyo genelde yataktan kalkarken genelde ani hareketlerimde de oluyordu
Ayyyyyy tuylerim diken dikennn tatlim hamilesinnnnnn
Eşimi tutamadım valla ben gidiyorum almaya dedi bana kalsa bekliyorum hala[. Tebrikler canim Allah kucagina almayida nasip etsin Inshallah,sag elin bizim basimzia artik))
Nasil bi batmaki o?Sol tarafla oluyo genelde yataktan kalkarken genelde ani hareketlerimde de oluyordu
Oyke düşünme bi nevi tedavi gibi düşün doktorun soyledigi birliktelik günleri dışında akışına bırakıp devam edin ben busefer p.tesiden itibaren gün aşırı demişti Dr p. Tesi çarşamba cuma pazar olması lazımdı ama biz şehir dışına gittik p.tesi çarşamba cumartesi oldu ve perşembe günü Dr gittiğimde soldaki yumurtaların çatlamış sağdaki çatlamamis daha oyuzden birlikteliğe devam dedi ama biz aksattik yapcak bise yok kısmet olduktan sonra bir seferde bile hamile kalınır ama Dr dediklerine de uymak lazimEvet çok zorlanıyoruz mutlu oluyoruz yani böyleyken olan çocuk nasıl mutlu olur ki
İnşallah dua edinOyke düşünme bi nevi tedavi gibi düşün doktorun soyledigi birliktelik günleri dışında akışına bırakıp devam edin ben busefer p.tesiden itibaren gün aşırı demişti Dr p. Tesi çarşamba cuma pazar olması lazımdı ama biz şehir dışına gittik p.tesi çarşamba cumartesi oldu ve perşembe günü Dr gittiğimde soldaki yumurtaların çatlamış sağdaki çatlamamis daha oyuzden birlikteliğe devam dedi ama biz aksattik yapcak bise yok kısmet olduktan sonra bir seferde bile hamile kalınır ama Dr dediklerine de uymak lazim
Canim benim senin gibi cok kisiyiz burda inan sen tek deilsin, ama boyle durumlarda birimiz otekimize destek oluyor, paylasiyoruz acimiz hafifliyor, ama bence sen bu kdar karamsar olma ya, genelde adetden bir hafta gecikirae test yapiliyor sen birazcik acele etmis ola bilirsin, eger pko varsa sende sure biraz daha uzuyor, yumurta gec buyudugu icin, gec catladigi icin gecte dolleniyor, normaldir hala testin gostermemesi, bence biraz bos birak kendini kafani dagitacak islerle ugras bir hafta sora bidaha yap testini, olmasada canin sagolsun birgun mutlaka olucaktirİçimden geçenleri kimseye söyle ye mi yorum bi sen dinledin şu an allah razı olsun sana da en kısa zamanda hayırlı bebek ler versin inşallah biraz rahatladım ama sabırsız biri olduğu m için kafam da bir sürü soru var
Canim inshallah Allah goruyor hepimizi, biliyor acimizi derdimizi kalbimizi, birgun bizide sevindirecektir eminim, ne guzel bu ay kendi halinde takil belkide ilaclarin etkisiyle kendi kendine hamile kala bilirsin Inshallah Allah isteyen herkesi sevindirsin, hep diyorum Allah en azindan bizi dermani olan bir dert vermis sabirla anne olucagimiz gunu bekleyelimAmin kuzum insallah. Cocuk dusunmeden gecirecegim ilk ay olacak ve adetim bugun bitti. Ilacsiz ignesiz ne guzelmis diyorum kendi kendime. Kader kismet hayirlisi olsun hakkimizda.
Sinirlenmek yerine biraz eglenceli duruma donusturun bu sureci))) buda daha cok senden asili bisey canim, gulerek konusarak ortami yumusaymaya calis, biz mesela oyle yaptik)) gerci bizde ilk deneyimimiz, belki Allah korusun bir kac sene sora bizde sinirle yapicaz bilemem)))))Kızlar mesajım eksik gelmiş ilişki tarihleri verildiğinde Biz çok geriliyoruz ben ağlama krizine falan giriyorum eşim sinirli oluyor sizinde öyle olur mu
Ben tedavi icin yurtdisina gittim,2 hafta sure orda kaldim, ilk kez esimden bu kadar ayri kaliyorduk, geldigimde zaten iliskiye baslamamiz lazimdi doktor oyle soylemisti, ignemi olupta gelmistim, gelir gelmez zaten birbirimizi okadar ozlemistikki hergun nerdeyse beraberlik oldu, sizde eger oyle bir imkan varsa oyle bir haftaligina falan ayri kalin birbirinizi ozleyin ondan sora deneyin, yani bide boyle deneyin belki iyi gelir sizeEvet çok zorlanıyoruz mutlu oluyoruz yani böyleyken olan çocuk nasıl mutlu olur ki
hayırlı olsun tebrik ederim canım ben de choriomon diye iğne buldum onu vuruldum geçen ay gebelik olmuştu ovitrelle ilk ay olumsuz sonuç oldu ben de diğer iğneyi buldum oldum hem daha uygun diye açıkçası onu uğurlu saydım bu ay da oldum inşallah tekrar olur canımİlk denememdi umudum yoktu hiç birde doktorun dediği iğneyi bulamamıştım pregnly diye bişey yazdı ben charomon diye bişeyi zorla buldum vuruldum onu adetim bir hafta gevikti diyebilirim iki üç gün oynar normalde çokda düzenli değilim
Bizimde ilk denememizdi Belki ilk old için gerildik:)Sinirlenmek yerine biraz eglenceli duruma donusturun bu sureci))) buda daha cok senden asili bisey canim, gulerek konusarak ortami yumusaymaya calis, biz mesela oyle yaptik)) gerci bizde ilk deneyimimiz, belki Allah korusun bir kac sene sora bizde sinirle yapicaz bilemem)))))
Kac yillik evlisin canim?Bizimde ilk denememizdi Belki ilk old için gerildik:)
Şimdi hastayım uzun bir süre ilişkiye giremeyiz sonra tatile gidicem Belki biraz rahatlarız herşey güzel olur saol canım iyi ki varsınızSinirlenmek yerine biraz eglenceli duruma donusturun bu sureci))) buda daha cok senden asili bisey canim, gulerek konusarak ortami yumusaymaya calis, biz mesela oyle yaptik)) gerci bizde ilk deneyimimiz, belki Allah korusun bir kac sene sora bizde sinirle yapicaz bilemem)))))
Bu ay üç yıl bitti canimKac yillik evlisin canim?
En guzeli biraz ara ver kafanizi dinleyin, tatilde ise yariyor, hatta otel ortamlarini ben cok severim, oyle bir ortamda daha farkli oldugu icin daha iyi oluyor iliskiye girmek oylede deneyin kendilihinden olur Inshallah))Şimdi hastayım uzun bir süre ilişkiye giremeyiz sonra tatile gidicem Belki biraz rahatlarız herşey güzel olur saol canım iyi ki varsınız
ilişki günleri konusunda benimde kafam çok karışık farklı doktorlardan dolayı, ben başka bir topikte bu yazıyı buldumKızlar mesajım eksik gelmiş ilişki tarihleri verildiğinde Biz çok geriliyoruz ben ağlama krizine falan giriyorum eşim sinirli oluyor sizinde öyle olur mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?