- 29 Eylül 2016
- 156
- 182
- 18
- 35
- Konu Sahibi Smile Forever
-
- #1.001
Insallaaaaaaaaaaaah ağzından bal damlıyor :)En guzeli biraz ara ver kafanizi dinleyin, tatilde ise yariyor, hatta otel ortamlarini ben cok severim, oyle bir ortamda daha farkli oldugu icin daha iyi oluyor iliskiye girmek oylede deneyin kendilihinden olur Inshallah))
Güzel bir bilgi saol canımilişki günleri konusunda benimde kafam çok karışık farklı doktorlardan dolayı, ben başka bir topikte bu yazıyı buldum
Yumurtlama döneminde yani öncesi ve sonrasında hamile (gebe) kalma olasılığının oranları şunlardır:
- Yumurtlamadan 5 gün önce - %0
- Yumurtlamadan 4 gün önce - % 11
- Yumurtlamadan 3 gün önce - % 15
- Yumurtlamadan 2 gün önce - % 20
- Yumurtlamadan 1 gün önce - % 26
- Yumurtlama günü - % 15
- Yumurtlamadan 1 gün sonra - % 0.9
- Yumurtlamadan 2 gün sonra - % 0.5
- Yumurtlamadan 3 gün sonra - %0
Kadın yumurtlama sürecini 3 aşamaya ayırırsak: Yumurtlama öncesi, yumurtlama günü ve yumurtlama sonrası. Kadının yumurtlama gününden sonraki yumurtanın yaşama süresi 12 ila 24 saattir. Erkeğin sperminin kadın vücudunda yaşama süreci 3-5 güne kadar uzanmaktadır. Buna göre doğurgan olabileceğiniz en verimli süreç 5-7 günlük yumurtlama periyodu sürecidir.
Ay çok sevindim sağlıcakla al canım kucağına :)
Amin canim hayirli olsunBen şimdi ignemi vuruldum yumurtam 26 mm olmustu. Dr cok guzel gelismis dedi. Carsamba ilk iliski olcak hadi hayirlisi. Rabbim hepimizin yuzunu guldursun...
hayırlı günler canım ben bu sabah tahlil verdim progesteron, tsh, b12, beta hcg falan gerçi hcg için erken ama iliştirdim bakalım kaç olmuş diyeHayırlı günler kızlar..Nasılsınız ?Nasıl gidiyor var mı gelişmeler ?
canım doktorun mu istedi?hormon testi bir kısmıhayırlı günler canım ben bu sabah tahlil verdim progesteron, tsh, b12, beta hcg falan gerçi hcg için erken ama iliştirdim bakalım kaç olmuş diye
aslında doktorum istemedi ama normalde yumurtlamadan sonra progesteron testi yumurtlamanın kalitesini gösterir 21. gün testi olarak geçer yapılır ben biraz merakımdan yaptırdım geçen sefer yaptırmıştım az çok bilgim oluştu tsh ve vitaminleri kendim istedim sorunlu oldukları için takviye alırım diyecanım doktorun mu istedi?hormon testi bir kısmı
Hayirli günler kuzum bende beklemedeyim çalışmalara devam ediyorum progestan bemiks asprin kullanmaya devam ediyorum bat 20 si falan olması lazimHayırlı günler kızlar..Nasılsınız ?Nasıl gidiyor var mı gelişmeler ?
öyle mi ben bilmiyordum birde e2 varmış yine kaliteyi gösteren..benimde vitamin eksiğim baya var miyositol vermişti doktor..hayırlısı olsun inşallah sonuçları bizede bildir canım..aslında doktorum istemedi ama normalde yumurtlamadan sonra progesteron testi yumurtlamanın kalitesini gösterir 21. gün testi olarak geçer yapılır ben biraz merakımdan yaptırdım geçen sefer yaptırmıştım az çok bilgim oluştu tsh ve vitaminleri kendim istedim sorunlu oldukları için takviye alırım diye
Hayirli günler kuzum bende beklemedeyim çalışmalara devam ediyorum progestan bemiks asprin kullanmaya devam ediyorum bat 20 si falan olması lazim
benim de 18 ekim canımöyle mi ben bilmiyordum birde e2 varmış yine kaliteyi gösteren..benimde vitamin eksiğim baya var miyositol vermişti doktor..hayırlısı olsun inşallah sonuçları bizede bildir canım..
benimde 18.ekim gibi sanırım bende progestan ve miyositol diye bir folik asit tarzı ilaç var ona devam ediyorum..Bu mübarek günler hürmetine Rabbim bizleri sevindirsin
Aynen benim Dr da klomen e başlamadan bakıyo e2 ye birde igneyi vurdurtmadan önce bakıyobenim de 18 ekim canıme2 çatlamadan önce bakılıyor yumurta kalitesi yine
evet adet zamanı e2 50 nin altında olmalı kaliteli yumurta da 200 üzeri e2 olmalı çatlamadan bir hafta sonra da progesteron 10 üzeri olmalı ki kaliteli yumurtlama sayılsınAynen benim Dr da klomen e başlamadan bakıyo e2 ye birde igneyi vurdurtmadan önce bakıyo
benimki hiç bakmadı ya bi tek 3,yada5,gün hormon testi yapıyosun ya orda görmüştümevet adet zamanı e2 50 nin altında olmalı kaliteli yumurta da 200 üzeri e2 olmalı çatlamadan bir hafta sonra da progesteron 10 üzeri olmalı ki kaliteli yumurtlama sayılsın
hayırlısı daha 1 hafta var inşallah yükselirprogesteron 11,3
hcg 3,72 çıkmış hayırlısı sanırım olmadı bu defa hcg nerdeyse sıfırlanmış
10 üzeri kaliteli yumurtlama sayılıyor canım o iyi de hcg nerdeyse sıfır artık evde takip edebilirim galibahayırlısı daha 1 hafta var inşallah yükselirProgestonun kaç olması lazım
bugün kaçıncı günün ?10 üzeri kaliteli yumurtlama sayılıyor canım o iyi de hcg nerdeyse sıfır artık evde takip edebilirim galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?