Klomen+Ovitrelle ile hamilelik ve turevi sorunlarla ilgili paylasimlar

Klomen+ovitrelle ile kacinci ayinizda hamile kaldiniz?

• 1. Ay

OY: 22 61,1%
  • 2. Ay

OY: 11 30,6%
  • 3. Ay

OY: 3 8,3%
  • 4. Ay

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    36
Güzel bir bilgi saol canım

Hayırlı günler kızlar..Nasılsınız ?Nasıl gidiyor var mı gelişmeler ?
hayırlı günler canım ben bu sabah tahlil verdim progesteron, tsh, b12, beta hcg falan gerçi hcg için erken ama iliştirdim bakalım kaç olmuş diye

canım doktorun mu istedi?hormon testi bir kısmı
aslında doktorum istemedi ama normalde yumurtlamadan sonra progesteron testi yumurtlamanın kalitesini gösterir 21. gün testi olarak geçer yapılır ben biraz merakımdan yaptırdım geçen sefer yaptırmıştım az çok bilgim oluştu tsh ve vitaminleri kendim istedim sorunlu oldukları için takviye alırım diye

öyle mi ben bilmiyordum birde e2 varmış yine kaliteyi gösteren..benimde vitamin eksiğim baya var miyositol vermişti doktor..hayırlısı olsun inşallah sonuçları bizede bildir canım..

Hayirli günler kuzum bende beklemedeyim çalışmalara devam ediyorum progestan bemiks asprin kullanmaya devam ediyorum bat 20 si falan olması lazim

benimde 18.ekim gibi sanırım bende progestan ve miyositol diye bir folik asit tarzı ilaç var ona devam ediyorum..Bu mübarek günler hürmetine Rabbim bizleri sevindirsin

benim de 18 ekim canım e2 çatlamadan önce bakılıyor yumurta kalitesi yine

Aynen benim Dr da klomen e başlamadan bakıyo e2 ye birde igneyi vurdurtmadan önce bakıyo
evet adet zamanı e2 50 nin altında olmalı kaliteli yumurta da 200 üzeri e2 olmalı çatlamadan bir hafta sonra da progesteron 10 üzeri olmalı ki kaliteli yumurtlama sayılsın

evet adet zamanı e2 50 nin altında olmalı kaliteli yumurta da 200 üzeri e2 olmalı çatlamadan bir hafta sonra da progesteron 10 üzeri olmalı ki kaliteli yumurtlama sayılsın
benimki hiç bakmadı ya bi tek 3,yada5,gün hormon testi yapıyosun ya orda görmüştüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…