- 27 Mayıs 2016
- 6.615
- 19.687
- 198
- Konu Sahibi Smile Forever
-
Aynen canim kacirmamak lazim. Bizde iliski olmuyo5 malesef. Anca bugun olurBenide pazartesi icin cagirdi ama sali günü iş başı yapcakmış. İğne için bende geç kalacagimi dusunuyorum ama bugun agrim var o yuzden iliskiye devam ediyorum kacirmamak icin
Bu haftasonu olsun kacirmaAynen canim kacirmamak lazim. Bizde iliski olmuyo5 malesef. Anca bugun olur
Merhaba canim.Meraba kizlar dun 23 mm yumurtam vardi kontrolde aksam catlatma ignesi oldum bakalim hakkimizda hayirlisi
Ben esime degil kendime soz verdim reglim gecmeden test yapmiyorumMerhaba canim.
Benimde kontrolum vardi bugun.
20 mm 1 tane yumurtam varmis. Bende ovitrelle vuruldum. 1 bucuk saat once. Hadi hayirli olsun ignelerimiz.
Canim ayrica gunun gecmeden test yapma. Ben bu ay esime soz verdim bat tan 5 gun sonra test yapcam tabi eger adet olmazsam. Hayirlara vesile olsun insallah bu ay canim.
Insallah canim. 2 gun sonra beni tekrar cagirdi kontorele insallah catlar ya :)Ben esime degil kendime soz verdim reglim gecmeden test yapmiyorumhadi bakalim hayirlisi olsun insallah catlasinlar
Ben yine gobekten yaptirdim esimde hep ayni hastanede yaptirdik baska bir yerde yaptiralim dedi acibadem de igne yaptirmaya 26 tl verdim :-|Birde ben bu sefer koldan yaptirdim. 2 kere gobekten yaptirdim olmadi birde koldan deneyeyim diyorum. :)
Ben yine gobekten yaptirdim esimde hep ayni hastanede yaptirdik baska bir yerde yaptiralim dedi acibadem de igne yaptirmaya 26 tl verdim :-|
Birde gobekten yaptirdigim igne hic acimiyor hissetmiyordum. Koldan yaptigi bayagi bir acidi . Ve hcg den mi bilmiyorum mide bulantisi basladi.Ben yine gobekten yaptirdim esimde hep ayni hastanede yaptirdik baska bir yerde yaptiralim dedi acibadem de igne yaptirmaya 26 tl verdim :-|
canim.
Ignesi 26 tl ise. Muaynesi ne kadar aceba
Bende ozele gidiyorum fakat 5 tl ye yaptirdim bugun.
Bende bisey yok cumadan beride agrim var bitmek bilmiyor belime kalcama vuruyo i insallah catlarBirde gobekten yaptirdigim igne hic acimiyor hissetmiyordum. Koldan yaptigi bayagi bir acidi . Ve hcg den mi bilmiyorum mide bulantisi basladi.
Insallah canim. Maddi manevi cok zorluyor gercekten. Devlete yanasmiyorum bile. Ozel iyi ama biraz somuruluyoruz iste napalim bebislerimiz icin.Bende normalde 5-10 tl ye yaptirmistim ama bu sefer 100 tl vermis oldum toplamda ve cok canimiz sikildi maddi acidan da zor durumdaydik. Allahim insallah hayirlisiyla nasip etsin
Insallah catlar canimda birde dollense oh insallah ya canimBende bisey yok cumadan beride agrim var bitmek bilmiyor belime kalcama vuruyo i insallah catlar
İnsallah hayirlisi olsum bebisler gelsin artikInsallah catlar canimda birde dollense oh insallah ya canim
Çatlayıp catlamadigina bakmadi gerek yok dedi o da ignelere bende buraya baktim baya iğne kullanan var sasirdim zaten baska doktora gideyim sorayim gelecek ay aşılama yapacaktım çünküNeden ki aceba.
Benim 3. Klomen bu ay ve hepsindede igne ile catlatildi yumurtalar. Doktorunuzla konussaydiniz.
Belki sizin yumlar kendiliginden catliyordur Gerek duymamistir doktor.
Kendiliginden catliyorsa zaten gerek yok igneye. Bosu bosuna hormom yuklenecek vucuda.
Tek doktorla kalmamak lazim. Bir baska doktorada gorun istersen.Çatlayıp catlamadigina bakmadi gerek yok dedi o da ignelere bende buraya baktim baya iğne kullanan var sasirdim zaten baska doktora gideyim sorayim gelecek ay aşılama yapacaktım çünkü
Öyle yapayım bu ay danışayım doktora asilamadan önce Sagol cnmTek doktorla kalmamak lazim. Bir baska doktorada gorun istersen.
Sende sagol canim. Bakalim beklemedeyiz. Hayirli haberler verelim insallahÖyle yapayım bu ay danışayım doktora asilamadan önce Sagol cnm
Insss güzel haberler veririz birbirimize dilerim isteyen herkes bikac ay içerisinde hamile kalırSende sagol canim. Bakalim beklemedeyiz. Hayirli haberler verelim insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?