Klomen+Ovitrelle ile hamilelik ve turevi sorunlarla ilgili paylasimlar

Klomen+ovitrelle ile kacinci ayinizda hamile kaldiniz?

• 1. Ay

OY: 22 61,1%
  • 2. Ay

OY: 11 30,6%
  • 3. Ay

OY: 3 8,3%
  • 4. Ay

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    36
Meraba kizlar dun 23 mm yumurtam vardi kontrolde aksam catlatma ignesi oldum bakalim hakkimizda hayirlisi
Merhaba canim.
Benimde kontrolum vardi bugun.
20 mm 1 tane yumurtam varmis. Bende ovitrelle vuruldum. 1 bucuk saat once. Hadi hayirli olsun ignelerimiz.
Canim ayrica gunun gecmeden test yapma. Ben bu ay esime soz verdim bat tan 5 gun sonra test yapcam tabi eger adet olmazsam. Hayirlara vesile olsun insallah bu ay canim.

Ben esime degil kendime soz verdim reglim gecmeden test yapmiyorum hadi bakalim hayirlisi olsun insallah catlasinlar

Ben yine gobekten yaptirdim esimde hep ayni hastanede yaptirdik baska bir yerde yaptiralim dedi acibadem de igne yaptirmaya 26 tl verdim :-|
Birde gobekten yaptirdigim igne hic acimiyor hissetmiyordum. Koldan yaptigi bayagi bir acidi . Ve hcg den mi bilmiyorum mide bulantisi basladi.

Bende normalde 5-10 tl ye yaptirmistim ama bu sefer 100 tl vermis oldum toplamda ve cok canimiz sikildi maddi acidan da zor durumdaydik. Allahim insallah hayirlisiyla nasip etsin
Insallah canim. Maddi manevi cok zorluyor gercekten. Devlete yanasmiyorum bile. Ozel iyi ama biraz somuruluyoruz iste napalim bebislerimiz icin.

Çatlayıp catlamadigina bakmadi gerek yok dedi o da ignelere bende buraya baktim baya iğne kullanan var sasirdim zaten baska doktora gideyim sorayim gelecek ay aşılama yapacaktım çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…