- 18 Eylül 2014
- 10.534
- 9.312
- 448
- Konu Sahibi Smile Forever
-
- #1.021
geçen hafta pazartesi sabah olmuştum canımbugün kaçıncı günün ?
bende akşam olmuştum..moralini bozma Allah büyük inşallah yükselir değeringeçen hafta pazartesi sabah olmuştum canım
yok canım ya moralim iyi çok şükür hayırlısı neyse o olsun diyorumbende akşam olmuştum..moralini bozma Allah büyük inşallah yükselir değerin
Ben normal regl oldum 5 gun. Ama 4.-5. gün kahve ve siyah seklinde geldi bende ondan korkmustum.. doktora kontrole gitmedin mi reglkenKızlar adetimin 3 günü ama bugün tık yok sizinde öyle mi oldu Pazar pzt tmm ama bugün yok
Dün gittim ultrason la muayene etti bişey demediBen normal regl oldum 5 gun. Ama 4.-5. gün kahve ve siyah seklinde geldi bende ondan korkmustum.. doktora kontrole gitmedin mi reglken
Ben hiç progesteron a baktirmadim niye istemedi ki Dr acabaevet adet zamanı e2 50 nin altında olmalı kaliteli yumurta da 200 üzeri e2 olmalı çatlamadan bir hafta sonra da progesteron 10 üzeri olmalı ki kaliteli yumurtlama sayılsın
Kizlar bugün muharremin 10.günü diye suya 7 defa fatiha okuyup içiliyomus bilginiz olsun şifa olur inşallahBen hiç progesteron a baktirmadim niye istemedi ki Dr acaba
benden de doktor istemedi ama genelde 21. gün testi olarak yapılır kaliteli yumurtlama olmuş mu diye bakılırBen hiç progesteron a baktirmadim niye istemedi ki Dr acaba
Benim Dr ona hiç bakmadı bu 2. Ovitrelle kullanısim test yap falanda demiyo hiç progestan a başlatıyor adet olursan 1. Yada 2. gunu olmazsan 5. Gunu gel diyobenden de doktor istemedi ama genelde 21. gün testi olarak yapılır kaliteli yumurtlama olmuş mu diye bakılır
benim doktorum da o şekilde söylüyor canım iğneden sonra başka takip yapmıyor ben araştırmada bi prof yaptırıyodu daha önce bana bunları ordan biliyorum kendim gidip yaptırıyorumBenim Dr ona hiç bakmadı bu 2. Ovitrelle kullanısim test yap falanda demiyo hiç progestan a başlatıyor adet olursan 1. Yada 2. gunu olmazsan 5. Gunu gel diyo
İnşallah gerek kalmaz artık yaptırmaya bebisimiz olur. Benim bu ay da bise yok galiba hiç bişey hissetmiyorum belirti falanbenim doktorum da o şekilde söylüyor canım iğneden sonra başka takip yapmıyor ben araştırmada bi prof yaptırıyodu daha önce bana bunları ordan biliyorum kendim gidip yaptırıyorum
Bu ay ben de öyleyim ya hamile oldugumdaki gibi hisler yok içimde hayırlısı artıkİnşallah gerek kalmaz artık yaptırmaya bebisimiz olur. Benim bu ay da bise yok galiba hiç bişey hissetmiyorum belirti falan
Daha çok erken değil mi ..inşallah olmazsınKızlar benim İğneden sonraki 7. Günüm akinti başladı adet işareti galibaprogestani kessem mi acaba gelecekse erken gelsin de Umut vermesin
Inşallah olmazsın canımBende adet olmaya başlıyorum galiba kahverengi akıntı geldi hafif bi sancı da var inşallah olmam ama yaa
benim adetten 4-5 gün önceden lekelenme başlar o yüzden erken değilDaha çok erken değil mi ..inşallah olmazsın
Inşallah olmazsın canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?