Klomen+Ovitrelle ile hamilelik ve turevi sorunlarla ilgili paylasimlar

Klomen+ovitrelle ile kacinci ayinizda hamile kaldiniz?

• 1. Ay

OY: 22 61,1%
  • 2. Ay

OY: 11 30,6%
  • 3. Ay

OY: 3 8,3%
  • 4. Ay

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    36
benden de doktor istemedi ama genelde 21. gün testi olarak yapılır kaliteli yumurtlama olmuş mu diye bakılır
Benim Dr ona hiç bakmadı bu 2. Ovitrelle kullanısim test yap falanda demiyo hiç progestan a başlatıyor adet olursan 1. Yada 2. gunu olmazsan 5. Gunu gel diyo

Benim Dr ona hiç bakmadı bu 2. Ovitrelle kullanısim test yap falanda demiyo hiç progestan a başlatıyor adet olursan 1. Yada 2. gunu olmazsan 5. Gunu gel diyo
benim doktorum da o şekilde söylüyor canım iğneden sonra başka takip yapmıyor ben araştırmada bi prof yaptırıyodu daha önce bana bunları ordan biliyorum kendim gidip yaptırıyorum

benim doktorum da o şekilde söylüyor canım iğneden sonra başka takip yapmıyor ben araştırmada bi prof yaptırıyodu daha önce bana bunları ordan biliyorum kendim gidip yaptırıyorum
İnşallah gerek kalmaz artık yaptırmaya bebisimiz olur. Benim bu ay da bise yok galiba hiç bişey hissetmiyorum belirti falan

Kızlar benim İğneden sonraki 7. Günüm akinti başladı adet işareti galiba progestani kessem mi acaba gelecekse erken gelsin de Umut vermesin
Daha çok erken değil mi ..inşallah olmazsın
Bende adet olmaya başlıyorum galiba kahverengi akıntı geldi hafif bi sancı da var inşallah olmam ama yaa
Inşallah olmazsın canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…