- 5 Mart 2016
- 1.178
- 984
- 73
- 33
- Konu Sahibi Smile Forever
-
- #1.041
Canım sarı ve sulu oluyormuşHamilelik belirtisi olan akıntı nasıl oluyor kızlar
İnsallah olmustur yerleşmiştirYa kızlar adetim iki gün sürdü bitti büyük olan yumurtamin tarafında batma var acaba kese meşe mi yerleşti Allahiiiiim:))) deliyim yaa
Evde var sabah yapıyım diyorumİnsallah olmustur yerleşmiştircok parçalı ve yogun bi adet olmadıysa kan tahlili yap ya da evde varsa sabah idrar testi
Benimki kuru gün içinde heralde bu ayda tutmadıCanım sarı ve sulu oluyormuş
Benim de ıslak ama bence benimkide tutmadıBenimki kuru gün içinde heralde bu ayda tutmadı
Allah razı olsun canım en beklemediğin anda hamile kalırsın inşallahIyi aksamlar kizlar,
Sizlere nacizane bir tavsiyede bulunmak istiyorum.
Lutfen kendinizde belirti aramayin. Kendinizi ne kadar dinlerseniz o kadar belirti bulursunuz ve isin icinden cikamaz kaybolursunuz. Buda sinir strese sebep olur. Biliyorsunuz ki sinir streste hamilelige cok buyuk bir engel. Tutunma asamasinda olan bir bebege bile zarar verebilen birsey.
Biliyorum hic kolay degil bende sizlerle ayni durumdayim. Ama en azindan bir miktar daha az dusunmeye calisin. Kendinizi sadece gebelige odaklamayin. Yeni yeni mesgaleler bulmaya calisin. Isin ozu kafanizi dagitin.
O kadar yoruldum ki bende bu sene bitene kadar kafa dinleyecegim. Cocuk fikrine ara verdim.
Insan o kadar rahatliyor ki dusunmeyince, mutlu oluyorsunuz.
Beni yanlis anlamayin kizlar sizleri seviyorum.
Sadece tecrubelerimden sizlerede biraz bilgi aktarmak istedim.
Mutlu musmutlu olun. Tez vakitte gebe kalin insallah.
Canim bende gecen carsamba igne vurulmustum meraktan evde ovu testi yaptim aninda koyu cift cizgi hcg testindede boyle silik cizgi vardi daha 1 hafta var ustelik galiba ignenin etkisi gecmedi ama 3 luk bibdegerle silik cizgi cikmasi ilginc olmus belki ignenin etjisidir halaKızlar sabah 3.72 çıktı kanda akşam test yaptım bu değerle çıkar mi diye durum bu
Muhtemelen iğne etkisi ama ucuz testlerde bu değerle bile çizgi çıkıyor ilginç değil mi geçen ayda yine aynı gün test yaptırmıştım o zaman 9.91 çıkmıştı hcg ve hamileydim şimdi daha dusuk bakalım evde teste devam edicem koyulasacak mi merak ediyorumCanim bende gecen carsamba igne vurulmustum meraktan evde ovu testi yaptim aninda koyu cift cizgi hcg testindede boyle silik cizgi vardi daha 1 hafta var ustelik galiba ignenin etkisi gecmedi ama 3 luk bibdegerle silik cizgi cikmasi ilginc olmus belki ignenin etjisidir hala
Bayagi bayagi var 2. Çizgi cok ilginçKızlar sabah 3.72 çıktı kanda akşam test yaptım bu değerle çıkar mi diye durum bu
ben yaparken bile korkuyorum sanki o çizgiler gidicek hep tek çizgi kalıcak son bir hafta nasıl geçer bilmiyorum. Daha önce hamile kaldığımda ne belirtiler yaşadığımı hatırlamıyorum bile sanırım kafam rahattıMuhtemelen iğne etkisi ama ucuz testlerde bu değerle bile çizgi çıkıyor ilginç değil mi geçen ayda yine aynı gün test yaptırmıştım o zaman 9.91 çıkmıştı hcg ve hamileydim şimdi daha dusuk bakalım evde teste devam edicem koyulasacak mi merak ediyorum
benim idrardan kana geçiyo sanırım zaten ne doğru kiBayagi bayagi var 2. Çizgi cok ilginçdeğerin yok diyor testin var diyor
ben hatırlıyorum belirtilerimi şuan onlardan eser yok sadece göğüsler aynı hassas kasıkta batma var onun dışında sık idrara çıkma beyaz akıntı yok şuan ben genelde böyle çizgi görüyorum baksana bu değerle bile çıkıyor önemli olan koyulaşması onu takip ediyorumben yaparken bile korkuyorum sanki o çizgiler gidicek hep tek çizgi kalıcak son bir hafta nasıl geçer bilmiyorum. Daha önce hamile kaldığımda ne belirtiler yaşadığımı hatırlamıyorum bile sanırım kafam rahattı
benim idrardan kana geçiyo sanırım zaten ne doğru ki
inşallah canım isteyen herkesin olsun ben pek ümitli değilim ama belirtilerim yok bakalım yanılıcak mıyımÖyleyse değerin yukselir insallah
Aynen düşünme diyorum kendime strese girme ama bak yine kendimi dinliyorumBenim de ıslak ama bence benimkide tutmadıdelirmeden su serüveni bitirseydik
inşallah takiplerimizin sonucunu hayırlı haberlerle alırız benim bütün belirtilerim yok oldu birde aklımda şu soru var acaba iğne 4 yumurtayı çatlatmaya yeter mi?ben hatırlıyorum belirtilerimi şuan onlardan eser yok sadece göğüsler aynı hassas kasıkta batma var onun dışında sık idrara çıkma beyaz akıntı yok şuan ben genelde böyle çizgi görüyorum baksana bu değerle bile çıkıyor önemli olan koyulaşması onu takip ediyorum
tek doz mu olmuştun canım ? benim çok yumurtam olduğunda 2 doz verdi doktorum bu defa 2 yumurta vardı ama yine 2 doz vurulduminşallah takiplerimizin sonucunu hayırlı haberlerle alırız benim bütün belirtilerim yok oldu birde aklımda şu soru var acaba iğne 4 yumurtayı çatlatmaya yeter mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?