Klomen+Ovitrelle ile hamilelik ve turevi sorunlarla ilgili paylasimlar

Klomen+ovitrelle ile kacinci ayinizda hamile kaldiniz?

• 1. Ay

OY: 22 61,1%
  • 2. Ay

OY: 11 30,6%
  • 3. Ay

OY: 3 8,3%
  • 4. Ay

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    36
Kizlar bana yardimci olun cok kötüyüm bugun sabah iliski gunumuzdu. Ama esim stres yapmis ve birlikte olamadik. Saat 9 da 40 saat doldu igne olali. Esim apar topar işe gitti izin alip gelmisti.oglen arasi gekdiginde deneyecez sizce olur mu zamani gecti mi acaba fikir verin bana tam su anda yumrutlama sancim var sanki sag tarafimda sabahtan beri

son ilişki ne zamandı canım ?

progesteron tahlili yaptırmayı düşünmüyo musun onunla da anlarsın kaliteli yumurtlama olmuş mu önemli olan o zaten ya
onuda vermedi doktorum adetin 3 gün geçerse test yap dedi gönderdi yorumlarda okuyunca görüyorum herkes progestan kullanıyo progesteron testi yapıyor hatta yumurta çatlamışmı diye kontrole gidiyor. Birdahaki ay inşallah gerek kalmazda bunların hepsini soracağım doktoruma.

40 saat fazla bence ama umarım kacirmamissindir mesela benimki 24 saat sonra catlamisdi siz yine de yapın tutar insallah

canım günlere takılma banada 36 saat dedi ama bir önceki doktorum iğneyi vurulduğum akşamı ve ertesi akşam demişti hamile kalmıştım. yumurta çatlayınca 24 saat canlı kalıyomuş 36 saat sonra çatlamış olsa hala şansın var bence bu iki günü değerlendirin

Tamam kizlar insallah kacmamistir allahim yardim et bize cok zor cook. Ben izin almak icin hastaneye rezil oldum esim is arkadaslarina
Iğne öncesi olması güzel bugün de olursa iyi Olur canım hayırlısı iğneden üç gün sonra bile çatlama olan var

Igne oldunmu sen canim bu ay? Olduysan kacinci gunundesin? Bide o progesteron testi ne icindir? Yani nasil bir kaliteyi gosteriyo?

Igne oldunmu sen canim bu ay? Olduysan kacinci gunundesin? Bide o progesteron testi ne icindir? Yani nasil bir kaliteyi gosteriyo?
oldum canım 3 ekimde oldum progesteron testi yumurta kalitesini gösteriyor 10 üzeri kaliteli olduğunu gösteriyormuş

Ya kizlar benim doktorum bana hic progestan ve digerlerini yazmadi yaaa onlari icmezsem bir sorun olurmu??((( acaba arayipta sorayimmi banada yazsin diye, bende ignemi 6 sinda oldum, iki gun sonra test yaptim catlamis diye anladim, yani ayin 8 den itibaren 15 gun sonra hamilelik belli oluyorsa Inshallah ayin 23 unde belli olur dimi hamileliyim?? Sizinle nerdeyse ayni gunlerde belli olucaz kizlar Inshalllahhhhhhh Allahimmm hepimizi sevindirsinnnn Aminnnn

benim doktorum da folik asit dışında bi ilaç kullandırmıyo canım her doktor vermiyor onu zaten iki görüş var progestan kullanan ve karşı olanlar var bebek sağlıksızsa tutunmadan düşmesini iyi karşılıyolar progestanın bi faydası olduğu kanıtlanmış bişey değilmiş ama rahmi kalınlaştırıyor eğer iğneden önce rahim kalınlığı gebeliğe uygunsa hiç gerek yok kullanmaya da

Aaaa anladim o zaman ondan yazmamis banada doktorum, cunku bakarken endometrium normal demisti Tskelr canim bilgi icin, bu arada merak etme canim simdi okudum mesajlarini, hemen umutsuzluga kapilma daha zamanina var belke Allahim buyuktur bi mucizede ola bilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…