- Konu Sahibi Smile Forever
-
- #1.081
Nasil belirtiler oluyormi canim?İnşallah gerek kalmaz artık yaptırmaya bebisimiz olur. Benim bu ay da bise yok galiba hiç bişey hissetmiyorum belirti falan
Hamiel oldugunu nasil anliyorsunki? Belirtielri nelerdir? Ya herkeste mide bulantisi olmuyorkiiiBu ay ben de öyleyim ya hamile oldugumdaki gibi hisler yok içimde hayırlısı artık
Canim benimde 6. Gunum, bendede az maz akinti var, bu adet belirtisimi???Kızlar benim İğneden sonraki 7. Günüm akinti başladı adet işareti galibaprogestani kessem mi acaba gelecekse erken gelsin de Umut vermesin
canım benim doktor bana hep veriyor progestanı bebeğin tutunmasını sağlıyormuş gerçi hepsi bahane Rabbim ona nefes verirse her türlü olur..benim pazartesi salı adet olmam lazım inşallah olmam ama hiç belirtim de yokYa kizlar benim doktorum bana hic progestan ve digerlerini yazmadi yaaa onlari icmezsem bir sorun olurmu??((( acaba arayipta sorayimmi banada yazsin diye, bende ignemi 6 sinda oldum, iki gun sonra test yaptim catlamis diye anladim, yani ayin 8 den itibaren 15 gun sonra hamilelik belli oluyorsa Inshallah ayin 23 unde belli olur dimi hamileliyim?? Sizinle nerdeyse ayni gunlerde belli olucaz kizlar Inshalllahhhhhhh Allahimmm hepimizi sevindirsinnnn Aminnnn
Canım benim mide bulantım öğrendikten bi hafta sonra başlamıştı ki düşük oldu herkesin belirtisi farklı tabi akıntı çok oluyo geneldeHamiel oldugunu nasil anliyorsunki? Belirtielri nelerdir? Ya herkeste mide bulantisi olmuyorkiii
Aminn inşallah bende 2 ekimde yaptırdım ovitrelle mi 6 ekimde kontrole gittiğimde soldakiler çatlamış sağ çatlamamis ti Dr birlikteliğe devam et demiştiAnladigim kadariyla bu ay , nurrr, elmol , tugba ve ben beklemedeyizHayirlisi olsun hakkimizda kizlarrrr Inshallah sevinelim hepimizzz iyi seyler dusunelim iyi olsun
Ben bise hissetmiyorum hamilelikte ilgili yani normalde çok iştahlı degilim sadece iştahım çok açık hiç doymuyorum ama sebebi ilaçlar büyük ihtimal bemiks,Dodex, progestan,bebek asprini,folic 1 kullaniyorumNasil belirtiler oluyormi canim?
Yani benim genelde öyle olur herkeste olacak diye bisey yok tabi sen umutsuzluğa düşme ben fazla fazla umutsuzumCanim benimde 6. Gunum, bendede az maz akinti var, bu adet belirtisimi???
Iğne öncesi olması güzel bugün de olursa iyi Olur canım hayırlısı iğneden üç gün sonra bile çatlama olan var
Canim ilişkiden önce sert kahve içir eşine iyi geliyor diye okumustumBana umut oldun canim iyiki bir gun onceden olmus iliski o gunku sperm 3 gun yasasa bugune denk canlidir. E bugun de yum olduysa dollenebilir. Ogle arasi da kacti yine olmadi cok stresliyiz cok. Aksama kaldi hayirlisi artik
Bende beklemedeyim :) bugun8. Günün iğneden sonra :)Anladigim kadariyla bu ay , nurrr, elmol , tugba ve ben beklemedeyizHayirlisi olsun hakkimizda kizlarrrr Inshallah sevinelim hepimizzz iyi seyler dusunelim iyi olsun
canım siz iyisi mi akşam birer ada çayı için biraz rahatlayın bak böyle stresle olmaz görev gibi görmeyin canım yaaBana umut oldun canim iyiki bir gun onceden olmus iliski o gunku sperm 3 gun yasasa bugune denk canlidir. E bugun de yum olduysa dollenebilir. Ogle arasi da kacti yine olmadi cok stresliyiz cok. Aksama kaldi hayirlisi artik
canım siz iyisi mi akşam birer ada çayı için biraz rahatlayın bak böyle stresle olmaz görev gibi görmeyin canım yaa
benim eşim de normalde hep isteklidir ama bu tedavi zamanı özellikle iğneyi olduktan sonra bi geriliyor kaçıyo bahaneler falan buluyo kendince hepsinde oluyor sanırım buBen sakindim de esim cok dusunmus ya olmasa diye problem ondan kaynaklandi yani. Biz de biraktik defalarca denemeden sinra. Aksam kafamizi bosaltip deneyecez yine
Canım benim eşim de ben de stres yaptık saati kaçırdık tutmadı ama inşallah senin olurIğne öncesi olması güzel bugün de olursa iyi Olur canım hayırlısı iğneden üç gün sonra bile çatlama olan var
Sıkıntı yapma canım..çünkü ne kadar stressiz olursak o kadar rahatlarız..umutsuz olma birazdan eşin seni anlayacaktır..Benim olacagini sanmiyorum bitti artik bugun bosa gitti beyefendi yapamadi cok sinirli ve üzgünüm
Canım bundan sonra gününü eşine hiç söyleme inşallah olmuştur bi gün önceki ilişki varBenim olacagini sanmiyorum bitti artik bugun bosa gitti beyefendi yapamadi cok sinirli ve üzgünüm
Canim kacinci gununden itibaren geliyor o akinti? Bende ilk baslarda vardi, iyneyi olduktan sonra durdu akintim, simdi 6. Gunumedeyim ama bir kac gundur yine akinti var ama beyaz ve cok fazla deil, batimada daha varCanım sarı ve sulu oluyormuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?