Klomen+Ovitrelle ile hamilelik ve turevi sorunlarla ilgili paylasimlar

Klomen+ovitrelle ile kacinci ayinizda hamile kaldiniz?

• 1. Ay

OY: 22 61,1%
  • 2. Ay

OY: 11 30,6%
  • 3. Ay

OY: 3 8,3%
  • 4. Ay

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    36
canım benim doktor bana hep veriyor progestanı bebeğin tutunmasını sağlıyormuş gerçi hepsi bahane Rabbim ona nefes verirse her türlü olur..benim pazartesi salı adet olmam lazım inşallah olmam ama hiç belirtim de yok hayırlısı inşallah

Hamiel oldugunu nasil anliyorsunki? Belirtielri nelerdir? Ya herkeste mide bulantisi olmuyorkiii
Canım benim mide bulantım öğrendikten bi hafta sonra başlamıştı ki düşük oldu herkesin belirtisi farklı tabi akıntı çok oluyo genelde

Anladigim kadariyla bu ay , nurrr, elmol , tugba ve ben beklemedeyizHayirlisi olsun hakkimizda kizlarrrr Inshallah sevinelim hepimizzz iyi seyler dusunelim iyi olsun
Aminn inşallah bende 2 ekimde yaptırdım ovitrelle mi 6 ekimde kontrole gittiğimde soldakiler çatlamış sağ çatlamamis ti Dr birlikteliğe devam et demişti

meraba kızlar.. regl olanlar umudunuzu yitirmeyin denemelere devam. bekleyen arkadaşlarda inşallah bu ay hayırlı haberler çıkacak aranızdan ..
benimde dün akşam klomen bitti, yarın yumurta kontrolü için doktora gideceğim. bakalım iğne ve ilişki için neler diyecek..
bu ay şuana kadar 1 kez ilişki oldu hiç içimden gelmiyor nedense bıktım artık. zaten eşimle fazla konuşmuyoruz da artık. çevrem de de konuşulmasına izin vermicem.. hakkımızda hayırlısı olsun. iğne olursam bile eşime söylemeyi düşünmüyorum çünkü aşırı stres yapıyor

Iğne öncesi olması güzel bugün de olursa iyi Olur canım hayırlısı iğneden üç gün sonra bile çatlama olan var

Bana umut oldun canim iyiki bir gun onceden olmus iliski o gunku sperm 3 gun yasasa bugune denk canlidir. E bugun de yum olduysa dollenebilir. Ogle arasi da kacti yine olmadi cok stresliyiz cok. Aksama kaldi hayirlisi artik

Bana umut oldun canim iyiki bir gun onceden olmus iliski o gunku sperm 3 gun yasasa bugune denk canlidir. E bugun de yum olduysa dollenebilir. Ogle arasi da kacti yine olmadi cok stresliyiz cok. Aksama kaldi hayirlisi artik
Canim ilişkiden önce sert kahve içir eşine iyi geliyor diye okumustum

canım siz iyisi mi akşam birer ada çayı için biraz rahatlayın bak böyle stresle olmaz görev gibi görmeyin canım yaa

canım siz iyisi mi akşam birer ada çayı için biraz rahatlayın bak böyle stresle olmaz görev gibi görmeyin canım yaa

Ben sakindim de esim cok dusunmus ya olmasa diye problem ondan kaynaklandi yani. Biz de biraktik defalarca denemeden sinra. Aksam kafamizi bosaltip deneyecez yine

Ben sakindim de esim cok dusunmus ya olmasa diye problem ondan kaynaklandi yani. Biz de biraktik defalarca denemeden sinra. Aksam kafamizi bosaltip deneyecez yine
benim eşim de normalde hep isteklidir ama bu tedavi zamanı özellikle iğneyi olduktan sonra bi geriliyor kaçıyo bahaneler falan buluyo kendince hepsinde oluyor sanırım bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…