Klomen+Ovitrelle ile hamilelik ve turevi sorunlarla ilgili paylasimlar

Klomen+ovitrelle ile kacinci ayinizda hamile kaldiniz?

• 1. Ay

OY: 22 61,1%
  • 2. Ay

OY: 11 30,6%
  • 3. Ay

OY: 3 8,3%
  • 4. Ay

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    36
Canim benim bence dogru soyluyorsun haklisin, benim ablamda doktor ona o kdar soru soruyorumki oda kiziyor bana Kendi akisima birak diyor dusunme kendiliginden olucaktie diyor

Canim benim bence dogru soyluyorsun haklisin, benim ablamda doktor ona o kdar soru soruyorumki oda kiziyor bana Kendi akisima birak diyor dusunme kendiliginden olucaktie diyor
Tabi ki canim. Aynen oyle. Bu kadar insan ayni seyi soyluyorsa emin ol bir bildikleri var. Bende bu kararin dogru olduguna inandim o yuzden boyle yapiyorum. :)

Inshalllah istedigin olur canim,Allah gonlune gore verir Amin

Günaydın herkese iğne etkisi geçti test negatif zaten belirtim de yok hayırlısı

Eklentiler

• cameringo_20161013_072942.webp
    8,4 KB · Görüntüleme: 64
Dogrudur canim, Inshallah dedigin gibidir Rabbim hepimizi sevindirsin bu mubarek ayin hatrina Amin!!

Ben bise hissetmiyorum hamilelikte ilgili yani normalde çok iştahlı degilim sadece iştahım çok açık hiç doymuyorum ama sebebi ilaçlar büyük ihtimal bemiks,Dodex, progestan,bebek asprini,folic 1 kullaniyorum
Yaaa bende durmadan yiyorum ama ben genelde yiyen birisiyim((( ya kizlar aranizda kilolu olan varmi? Mesela kim kac kilo ve kac boyunda?? Ben asiri kilolar alip veren birisiyim, dugunum oncesi 65 kiloya inmistim 170 sm boyundayim, dugunden bir kac ay sonra 85 kilo oldum, onuda ven asiri ilac kullanmalarima bagliyorum, cubku devamli ilac iciyordum adetim duzenli olsun diye, simdi yine biraz zayifladim 71 kiloya kadar inmistim ama simdilerde 76 kiloyim, genelde pcoslrda kilo problemi oluyor acaba sizde kilolumusunuz merak ediyorum))

malesef ben de pkoluyum adetlerim arada bir şaşar genel olarak düzenlidir ama yumurtlama oluyo mu bilmiyorum sadece doktor takibinde anlaşılıyor bu da benim de boyum 1,61 kilo 67 bir buçuk sene önce 53 kiloydum kilo aldıkça zaten şaşmalar oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…