- Konu Sahibi Smile Forever
-
- #1.101
Canim benim bence dogru soyluyorsun haklisin, benim ablamda doktor ona o kdar soru soruyorumki oda kiziyor bana Kendi akisima birak diyor dusunme kendiliginden olucaktie diyorIyi aksamlar kizlar,
Sizlere nacizane bir tavsiyede bulunmak istiyorum.
Lutfen kendinizde belirti aramayin. Kendinizi ne kadar dinlerseniz o kadar belirti bulursunuz ve isin icinden cikamaz kaybolursunuz. Buda sinir strese sebep olur. Biliyorsunuz ki sinir streste hamilelige cok buyuk bir engel. Tutunma asamasinda olan bir bebege bile zarar verebilen birsey.
Biliyorum hic kolay degil bende sizlerle ayni durumdayim. Ama en azindan bir miktar daha az dusunmeye calisin. Kendinizi sadece gebelige odaklamayin. Yeni yeni mesgaleler bulmaya calisin. Isin ozu kafanizi dagitin.
O kadar yoruldum ki bende bu sene bitene kadar kafa dinleyecegim. Cocuk fikrine ara verdim.
Insan o kadar rahatliyor ki dusunmeyince, mutlu oluyorsunuz.
Beni yanlis anlamayin kizlar sizleri seviyorum.
Sadece tecrubelerimden sizlerede biraz bilgi aktarmak istedim.
Mutlu musmutlu olun. Tez vakitte gebe kalin insallah.
Tabi ki canim. Aynen oyle. Bu kadar insan ayni seyi soyluyorsa emin ol bir bildikleri var. Bende bu kararin dogru olduguna inandim o yuzden boyle yapiyorum. :)Canim benim bence dogru soyluyorsun haklisin, benim ablamda doktor ona o kdar soru soruyorumki oda kiziyor bana Kendi akisima birak diyor dusunme kendiliginden olucaktie diyor
Inshalllah istedigin olur canim,Allah gonlune gore verir Aminben hatırlıyorum belirtilerimi şuan onlardan eser yok sadece göğüsler aynı hassas kasıkta batma var onun dışında sık idrara çıkma beyaz akıntı yok şuan ben genelde böyle çizgi görüyorum baksana bu değerle bile çıkıyor önemli olan koyulaşması onu takip ediyorum
Iki doz nasil oliyor canim?tek doz mu olmuştun canım ? benim çok yumurtam olduğunda 2 doz verdi doktorum bu defa 2 yumurta vardı ama yine 2 doz vuruldum
Iki doz karıştırılıp vuruluyo canım göbekten olunca da iki taraftan vuruluyoIki doz nasil oliyor canim?
GUnaydin canim kacinci gunundu b3nim cesaretim yok yapmayaGünaydın herkese iğne etkisi geçti test negatif zaten belirtim de yok hayırlısı
Valla işte geçen hafta pazartesi oldum iğneGUnaydin canim kacinci gunundu b3nim cesaretim yok yapmaya
Benle aynı zamanda olmuşssun canım ben de dün yaptım negatif heralde erken yaptıkValla işte geçen hafta pazartesi oldum iğne
erken yaptık beklicez bakalım biraz dahaBenle aynı zamanda olmuşssun canım ben de dün yaptım negatif heralde erken yaptık
Sağlık olsun..bende test yapmamak için kendimi zor tutuyorum.Günaydın herkese iğne etkisi geçti test negatif zaten belirtim de yok hayırlısı
valla ben hiç tutamıyorum kendimi 9 10 da başlıyorum test yapmayaSağlık olsun..bende test yapmamak için kendimi zor tutuyorum.
Ben test almıyorum evde olsa falan yada alsam bende duramamvalla ben hiç tutamıyorum kendimi 9 10 da başlıyorum test yapmaya
ben netten alıyorum bi sürü olunca takip ediyorum işte günden güneBen test almıyorum evde olsa falan yada alsam bende duramam
Dogrudur canim, Inshallah dedigin gibidir Rabbim hepimizi sevindirsin bu mubarek ayin hatrina Amin!!canım benim doktor bana hep veriyor progestanı bebeğin tutunmasını sağlıyormuş gerçi hepsi bahane Rabbim ona nefes verirse her türlü olur..benim pazartesi salı adet olmam lazım inşallah olmam ama hiç belirtim de yokhayırlısı inşallah
Evet biz pcos oldugumuz icin bizde yetisme ve catlama gec ola biliyormus o yuzden benimde doktorum bata kadar iliski dediAminn inşallah bende 2 ekimde yaptırdım ovitrelle mi 6 ekimde kontrole gittiğimde soldakiler çatlamış sağ çatlamamis ti Dr birlikteliğe devam et demişti
Yaaa bende durmadan yiyorum ama ben genelde yiyen birisiyim((( ya kizlar aranizda kilolu olan varmi? Mesela kim kac kilo ve kac boyunda?? Ben asiri kilolar alip veren birisiyim, dugunum oncesi 65 kiloya inmistim 170 sm boyundayim, dugunden bir kac ay sonra 85 kilo oldum, onuda ven asiri ilac kullanmalarima bagliyorum, cubku devamli ilac iciyordum adetim duzenli olsun diye, simdi yine biraz zayifladim 71 kiloya kadar inmistim ama simdilerde 76 kiloyim, genelde pcoslrda kilo problemi oluyor acaba sizde kilolumusunuz merak ediyorum))Ben bise hissetmiyorum hamilelikte ilgili yani normalde çok iştahlı degilim sadece iştahım çok açık hiç doymuyorum ama sebebi ilaçlar büyük ihtimal bemiks,Dodex, progestan,bebek asprini,folic 1 kullaniyorum
Yaa bitanem olma boyle yaaa tam tersi guzel seyler dusun niyede olmasin ki yaaa olucaktir InshallahYani benim genelde öyle olur herkeste olacak diye bisey yok tabi sen umutsuzluğa düşme ben fazla fazla umutsuzum
Pardon canim seni gorememisim)) evet sen ve mutlus arkadasimizda beklemedeyiz Inshallah haberleri ardi ardina alicaz Inshallah hayirlisi olsun hepimiz icin AMIN!Bende beklemedeyim :) bugun8. Günün iğneden sonra :)
malesef ben de pkoluyum adetlerim arada bir şaşar genel olarak düzenlidir ama yumurtlama oluyo mu bilmiyorum sadece doktor takibinde anlaşılıyor bu da benim de boyum 1,61 kilo 67 bir buçuk sene önce 53 kiloydum kilo aldıkça zaten şaşmalar olduYaaa bende durmadan yiyorum ama ben genelde yiyen birisiyim((( ya kizlar aranizda kilolu olan varmi? Mesela kim kac kilo ve kac boyunda?? Ben asiri kilolar alip veren birisiyim, dugunum oncesi 65 kiloya inmistim 170 sm boyundayim, dugunden bir kac ay sonra 85 kilo oldum, onuda ven asiri ilac kullanmalarima bagliyorum, cubku devamli ilac iciyordum adetim duzenli olsun diye, simdi yine biraz zayifladim 71 kiloya kadar inmistim ama simdilerde 76 kiloyim, genelde pcoslrda kilo problemi oluyor acaba sizde kilolumusunuz merak ediyorum))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?