Klomen+Ovitrelle ile hamilelik ve turevi sorunlarla ilgili paylasimlar

Klomen+ovitrelle ile kacinci ayinizda hamile kaldiniz?

• 1. Ay

OY: 22 61,1%
  • 2. Ay

OY: 11 30,6%
  • 3. Ay

OY: 3 8,3%
  • 4. Ay

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    36
Evet, ama benim adetlerim kendimi bildim bileki hep duzensizdi, zaten pco oldugumu bildikten sornada hep kilo alip vermeklerdeyim(((

Evet, ama benim adetlerim kendimi bildim bileki hep duzensizdi, zaten pco oldugumu bildikten sornada hep kilo alip vermeklerdeyim(((
tiroid ve insülin kontrolünü de yaptır mutlaka ben şeker hapı kullanıyorum ayrıca haşimato tiroidi çıktı

Canim bende pko yok 158 cm boy 42kg um

bende evlendikten sonra 4 kilo aldım boyum 1,68 .şuanda 70 kg. ...biraz da genetik ailenizde pko,şeker,tansiyon varsa o da çok etkiliyor..benim annemden bana miras pko hastalığı :)

Gunaydin bayanlar nasilsiniz? Benim dun yumurta catlama gunümdü. sabahtan aksama kadar sanci cektim. Tam 40 saat sonra catladi galiba. Cunku igneyi pazartesi olmustum. Sonra bir anda kesildi sanci aksam. Bugun hic bir sey yok vucudumda. Sizce nirmal mi? Yani yumurta catladi ve bitti mi olay? Acaba döllenme olur mu

canım döllenme olsa bile 6 günde anca oluyormul geçen bir yerde okumuştum..bence şu aşamada sadece rahat ol düşünme..elinden geleni yaptın

canım bende pkoluyum ilk reglimden beri düzenli olmam 40-45 günü bulur ama kilolu değilim 1.70 boyum, kilom 56 yumurtalarım oluşsa bile kendiliğinden çatlamıyo kiste dönüştürüyor

canım bende pkoluyum ilk reglimden beri düzenli olmam 40-45 günü bulur ama kilolu değilim 1.70 boyum, kilom 56 yumurtalarım oluşsa bile kendiliğinden çatlamıyo kiste dönüştürüyor
benim de aynı şekilde canım her adetim geciktiğinde gidiyorum iki üç cm kist deniliyor bunun için inofolic combi çok iyi içinde inositol maddesi yumurtayı inceltip çatlamasına yardımcı oluyomuş pkonun bi sorunu da oluşan folikülün kalın olması bu da çatlamayı engelleyen bişeymiş canım

Malesef pcoyla kilo sacma bir iliski icinde. Hafif kilo alinca pco hortluyor ve buna bagli kilo alimida artiyor. Şeker başlica bela zaten. Ben iki yillik evliyim. Evlenirken 75 kilo civariydim. Bu gectigimiz temmuzda 93 kiloydum ve yumurtalarim catlamiyordu. Glifor kullanmaya basladim doktorum verdi aslinda seker ilaci ama metobolizma hizlansin diye suan 88 kiloyum yavas veriyorum ama yinede verdim bi miktar bu bile beni rahatlatti. Hamilelik icinde kilo vermemiz sart zaten

Evet canim ilk hamileleigimden once kullanmistim klomenle birlikte bir adet yumurtam olmustu bu doktorum onu vermedi folio verdi bu sekilde 4 yumurta olustu ama sevinemiyorum sanki catlamadi kist oldu hepsi

Ben de çatlatma ignesine kadar inofolic şase kullanıyorum catlamadan sonra folio içiyorum canım benim de üçüncü klomen ilkinde 3 ikincide 4 bu defa da 2 yumurta oldu

bende evlendikten sonra 4 kilo aldım boyum 1,68 .şuanda 70 kg. ...biraz da genetik ailenizde pko,şeker,tansiyon varsa o da çok etkiliyor..benim annemden bana miras pko hastalığı :)
Bizdede tam tersi kimsede yok pco, hatta doktorlarim hep bu genetik bir hastalik deil demisti nebileyim artik nerden buldu beni offf Inshallah hayirlisi olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…