- Konu Sahibi Smile Forever
-
- #1.121
Gunaydin canim, hayirlisi olsun sikma canini bi dahakine InshallahGünaydın herkese iğne etkisi geçti test negatif zaten belirtim de yok hayırlısı
Ya bence erken yaa daha normalde adet gununden gecmesi lazimki hamile oldugun icin suphelensin bence bekle birazda yapma ya hergun hergunValla işte geçen hafta pazartesi oldum iğne
Evet, ama benim adetlerim kendimi bildim bileki hep duzensizdi, zaten pco oldugumu bildikten sornada hep kilo alip vermeklerdeyim(((malesef ben de pkoluyum adetlerim arada bir şaşar genel olarak düzenlidir ama yumurtlama oluyo mu bilmiyorum sadece doktor takibinde anlaşılıyor bu da benim de boyum 1,61 kilo 67 bir buçuk sene önce 53 kiloydum kilo aldıkça zaten şaşmalar oldu
yok canım ben çok stres yapmıyorum tabi o kadar ilaç iğneye olsun istiyorum ama nasip napalım hayırlı sağlıklı olsun da beklerimGunaydin canim, hayirlisi olsun sikma canini bi dahakine Inshallah
tiroid ve insülin kontrolünü de yaptır mutlaka ben şeker hapı kullanıyorum ayrıca haşimato tiroidi çıktıEvet, ama benim adetlerim kendimi bildim bileki hep duzensizdi, zaten pco oldugumu bildikten sornada hep kilo alip vermeklerdeyim(((
Hayirlisi olsun canimGünaydın herkese iğne etkisi geçti test negatif zaten belirtim de yok hayırlısı
Canim bende pko yok 158 cm boy 42kg umYaaa bende durmadan yiyorum ama ben genelde yiyen birisiyim((( ya kizlar aranizda kilolu olan varmi? Mesela kim kac kilo ve kac boyunda?? Ben asiri kilolar alip veren birisiyim, dugunum oncesi 65 kiloya inmistim 170 sm boyundayim, dugunden bir kac ay sonra 85 kilo oldum, onuda ven asiri ilac kullanmalarima bagliyorum, cubku devamli ilac iciyordum adetim duzenli olsun diye, simdi yine biraz zayifladim 71 kiloya kadar inmistim ama simdilerde 76 kiloyim, genelde pcoslrda kilo problemi oluyor acaba sizde kilolumusunuz merak ediyorum))
bende evlendikten sonra 4 kilo aldım boyum 1,68 .şuanda 70 kg.Yaaa bende durmadan yiyorum ama ben genelde yiyen birisiyim((( ya kizlar aranizda kilolu olan varmi? Mesela kim kac kilo ve kac boyunda?? Ben asiri kilolar alip veren birisiyim, dugunum oncesi 65 kiloya inmistim 170 sm boyundayim, dugunden bir kac ay sonra 85 kilo oldum, onuda ven asiri ilac kullanmalarima bagliyorum, cubku devamli ilac iciyordum adetim duzenli olsun diye, simdi yine biraz zayifladim 71 kiloya kadar inmistim ama simdilerde 76 kiloyim, genelde pcoslrda kilo problemi oluyor acaba sizde kilolumusunuz merak ediyorum))
Benimde goguslerim acımaya basladi sivilcemde çıktı adet belirtilerimBenim karnımda da sancılar başladı yageldi gelecek
canım döllenme olsa bile 6 günde anca oluyormul geçen bir yerde okumuştum..bence şu aşamada sadece rahat ol düşünme..elinden geleni yaptınGunaydin bayanlar nasilsiniz? Benim dun yumurta catlama gunümdü. sabahtan aksama kadar sanci cektim. Tam 40 saat sonra catladi galiba. Cunku igneyi pazartesi olmustum. Sonra bir anda kesildi sanci aksam. Bugun hic bir sey yok vucudumda. Sizce nirmal mi? Yani yumurta catladi ve bitti mi olay? Acaba döllenme olur mu
canım bende pkoluyum ilk reglimden beri düzenli olmam 40-45 günü bulur ama kilolu değilim 1.70 boyum, kilom 56 yumurtalarım oluşsa bile kendiliğinden çatlamıyo kiste dönüştürüyorYaaa bende durmadan yiyorum ama ben genelde yiyen birisiyim((( ya kizlar aranizda kilolu olan varmi? Mesela kim kac kilo ve kac boyunda?? Ben asiri kilolar alip veren birisiyim, dugunum oncesi 65 kiloya inmistim 170 sm boyundayim, dugunden bir kac ay sonra 85 kilo oldum, onuda ven asiri ilac kullanmalarima bagliyorum, cubku devamli ilac iciyordum adetim duzenli olsun diye, simdi yine biraz zayifladim 71 kiloya kadar inmistim ama simdilerde 76 kiloyim, genelde pcoslrda kilo problemi oluyor acaba sizde kilolumusunuz merak ediyorum))
benim de aynı şekilde canım her adetim geciktiğinde gidiyorum iki üç cm kist deniliyor bunun için inofolic combi çok iyi içinde inositol maddesi yumurtayı inceltip çatlamasına yardımcı oluyomuş pkonun bi sorunu da oluşan folikülün kalın olması bu da çatlamayı engelleyen bişeymiş canımcanım bende pkoluyum ilk reglimden beri düzenli olmam 40-45 günü bulur ama kilolu değilim 1.70 boyum, kilom 56 yumurtalarım oluşsa bile kendiliğinden çatlamıyo kiste dönüştürüyor
Malesef pcoyla kilo sacma bir iliski icinde. Hafif kilo alinca pco hortluyor ve buna bagli kilo alimida artiyor. Şeker başlica bela zaten. Ben iki yillik evliyim. Evlenirken 75 kilo civariydim. Bu gectigimiz temmuzda 93 kiloydum ve yumurtalarim catlamiyordu. Glifor kullanmaya basladim doktorum verdi aslinda seker ilaci ama metobolizma hizlansin diye suan 88 kiloyum yavas veriyorum ama yinede verdim bi miktar bu bile beni rahatlatti. Hamilelik icinde kilo vermemiz sart zatenYaaa bende durmadan yiyorum ama ben genelde yiyen birisiyim((( ya kizlar aranizda kilolu olan varmi? Mesela kim kac kilo ve kac boyunda?? Ben asiri kilolar alip veren birisiyim, dugunum oncesi 65 kiloya inmistim 170 sm boyundayim, dugunden bir kac ay sonra 85 kilo oldum, onuda ven asiri ilac kullanmalarima bagliyorum, cubku devamli ilac iciyordum adetim duzenli olsun diye, simdi yine biraz zayifladim 71 kiloya kadar inmistim ama simdilerde 76 kiloyim, genelde pcoslrda kilo problemi oluyor acaba sizde kilolumusunuz merak ediyorum))
canım bende pkoluyum ilk reglimden beri düzenli olmam 40-45 günü bulur ama kilolu değilim 1.70 boyum, kilom 56 yumurtalarım oluşsa bile kendiliğinden çatlamıyo kiste dönüştürüyorYaaa bende durmadan yiyorum ama ben genelde yiyen birisiyim((( ya kizlar aranizda kilolu olan varmi? Mesela kim kac kilo ve kac boyunda?? Ben asiri kilolar alip veren birisiyim, dugunum oncesi 65 kiloya inmistim 170 sm boyundayim, dugunden bir kac ay sonra 85 kilo oldum, onuda ven asiri ilac kullanmalarima bagliyorum, cubku devamli ilac iciyordum adetim duzenli olsun diye, simdi yine biraz zayifladim 71 kiloya kadar inmistim ama simdilerde 76 kiloyim, genelde pcoslrda kilo problemi oluyor acaba sizde kilolumusunuz merak ediyorum))
Evet canim ilk hamileleigimden once kullanmistim klomenle birlikte bir adet yumurtam olmustu bu doktorum onu vermedi folio verdi bu sekilde 4 yumurta olustu ama sevinemiyorum sanki catlamadi kist oldu hepsibenim de aynı şekilde canım her adetim geciktiğinde gidiyorum iki üç cm kist deniliyor bunun için inofolic combi çok iyi içinde inositol maddesi yumurtayı inceltip çatlamasına yardımcı oluyomuş pkonun bi sorunu da oluşan folikülün kalın olması bu da çatlamayı engelleyen bişeymiş canım
Ben de çatlatma ignesine kadar inofolic şase kullanıyorum catlamadan sonra folio içiyorum canım benim de üçüncü klomen ilkinde 3 ikincide 4 bu defa da 2 yumurta olducanım bende pkoluyum ilk reglimden beri düzenli olmam 40-45 günü bulur ama kilolu değilim 1.70 boyum, kilom 56 yumurtalarım oluşsa bile kendiliğinden çatlamıyo kiste dönüştürüyor
Evet canim ilk hamileleigimden once kullanmistim klomenle birlikte bir adet yumurtam olmustu bu doktorum onu vermedi folio verdi bu sekilde 4 yumurta olustu ama sevinemiyorum sanki catlamadi kist oldu hepsi
İnşallah canım benim :)Pardon canim seni gorememisim)) evet sen ve mutlus arkadasimizda beklemedeyiz Inshallah haberleri ardi ardina alicaz Inshallah hayirlisi olsun hepimiz icin AMIN!
sayısı önemli değilmiş onu tutunnca bir yumurtayla bile tuuyor.Ben de çatlatma ignesine kadar inofolic şase kullanıyorum catlamadan sonra folio içiyorum canım benim de üçüncü klomen ilkinde 3 ikincide 4 bu defa da 2 yumurta oldu
Bizdede tam tersi kimsede yok pco, hatta doktorlarim hep bu genetik bir hastalik deil demisti nebileyim artik nerden buldu beni offf Inshallah hayirlisi olsunbende evlendikten sonra 4 kilo aldım boyum 1,68 .şuanda 70 kg....biraz da genetik ailenizde pko,şeker,tansiyon varsa o da çok etkiliyor..benim annemden bana miras pko hastalığı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?