- Konu Sahibi Smile Forever
-
- #1.141
Canim ideal bi kilodasin Mashallah benim olmak istedigim bir kilo))) bendede oyle ama bende daha uzun sure biliyor, 2 ay 3 ay da bir olduguda oliyor, evet aynen senin gibi olusuyorda yumurtam tam catlayacak seviyyeye gelmiyor ve catlamiyorcanım bende pkoluyum ilk reglimden beri düzenli olmam 40-45 günü bulur ama kilolu değilim 1.70 boyum, kilom 56 yumurtalarım oluşsa bile kendiliğinden çatlamıyo kiste dönüştürüyor
Evet aynen, o yuzden sordum genelde pcolular hep kilolu bayanlar, ve daima diet ve spor yapmalari oneriliyor doktorlar tarafindan, bende bir ara metform kullanmistim, oda insulin direncini normallestiren bir ilac mide bulantisi yapiyor ve yemek yiyemiyordum oyle bes kilo atmistim, bide aynen ya asiri seker yeme cikolata yeme ihtiyaci duyuyorumm cikolatasiz yapamiyorym((( nebileyim Dusunuyorumda acaba biz hicmi zayif kadin olamiycaz((( aslinda bir bebegim olsun kendimi siki rejime sokup zayifliycam diyorum bakalim hayirlisi AllahtanMalesef pcoyla kilo sacma bir iliski icinde. Hafif kilo alinca pco hortluyor ve buna bagli kilo alimida artiyor. Şeker başlica bela zaten. Ben iki yillik evliyim. Evlenirken 75 kilo civariydim. Bu gectigimiz temmuzda 93 kiloydum ve yumurtalarim catlamiyordu. Glifor kullanmaya basladim doktorum verdi aslinda seker ilaci ama metobolizma hizlansin diye suan 88 kiloyum yavas veriyorum ama yinede verdim bi miktar bu bile beni rahatlatti. Hamilelik icinde kilo vermemiz sart zaten
Benim bat pazartesi ama progestan biraz geciktiriyomus ya ondan dedimProgestanı bırakınca adet mi oluyorsun canım daha bata 4 gün var
Evet progestan ovulasyondan sonra on gün kullanılırBenim bat pazartesi ama progestan biraz geciktiriyomus ya ondan dedim
Canım ben bugün 10.gün bırakmalı miyim ?Evet progestan ovulasyondan sonra on gün kullanılır
Benim bildiğim o şekilde daha önce doktor bana o şekilde kullandirdi senin doktorun bişey demedi miCanım ben bugün 10.gün bırakmalı miyim ?
Bişey demedi iğneyi yaptı progestan kullan dedi sonra adet olmazsan gel dedi..4-5 gün falan var zaten belirti de varla yok arası gibi offBenim bildiğim o şekilde daha önce doktor bana o şekilde kullandirdi senin doktorun bişey demedi mi
Iyi aksamlar canim,Yaaa bende durmadan yiyorum ama ben genelde yiyen birisiyim((( ya kizlar aranizda kilolu olan varmi? Mesela kim kac kilo ve kac boyunda?? Ben asiri kilolar alip veren birisiyim, dugunum oncesi 65 kiloya inmistim 170 sm boyundayim, dugunden bir kac ay sonra 85 kilo oldum, onuda ven asiri ilac kullanmalarima bagliyorum, cubku devamli ilac iciyordum adetim duzenli olsun diye, simdi yine biraz zayifladim 71 kiloya kadar inmistim ama simdilerde 76 kiloyim, genelde pcoslrda kilo problemi oluyor acaba sizde kilolumusunuz merak ediyorum))
Bana 10 gün filan demedi 18 inde test yap dedi sadece yapcam bakalımEvet progestan ovulasyondan sonra on gün kullanılır
Normalmis sendede canim bir benim galiba sisko(((Iyi aksamlar canim,
Bende pko luyum. Boyum 1.74 kilomda hep 70-73 arasinda gelip gidiyor.
Aslinda fazla ama boyum oldugu icin kiloyu gostermiyorum. Senin boy kilo kacti ki ?Normalmis sendede canim bir benim galiba sisko(((
cnm dedigin igne merional gelistirme ignesi mi yoksa ovitrelle catlatma ignesi miIki doz karıştırılıp vuruluyo canım göbekten olunca da iki taraftan vuruluyo
Çatlatma iğnesi canım choriomon 5000 var onu iki tane karıştırıp vurduruyorumcnm dedigin igne merional gelistirme ignesi mi yoksa ovitrelle catlatma ignesi mi
Ayni gun vurulmusuz igneyi canim suan yapma ignenin etkisi devam ediyor benim bat tarihim haftaya persembe ben cumaya kadar beklemeyi dusunuyorum ozaman varsa bile kesin cikarKızlar bisi sorucam benim doktorum progestan vermedi ama estrofem verdi. İkisi de ayni özellikte mi. Geçen hafta çarşamba vuruldum iğneni. Ne zaman test yapsam sonuç çıkarkafamda deli sorular...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?