Klomen+Ovitrelle ile hamilelik ve turevi sorunlarla ilgili paylasimlar

Klomen+ovitrelle ile kacinci ayinizda hamile kaldiniz?

• 1. Ay

OY: 22 61,1%
  • 2. Ay

OY: 11 30,6%
  • 3. Ay

OY: 3 8,3%
  • 4. Ay

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    36
canım bende pkoluyum ilk reglimden beri düzenli olmam 40-45 günü bulur ama kilolu değilim 1.70 boyum, kilom 56 yumurtalarım oluşsa bile kendiliğinden çatlamıyo kiste dönüştürüyor
Canim ideal bi kilodasin Mashallah benim olmak istedigim bir kilo))) bendede oyle ama bende daha uzun sure biliyor, 2 ay 3 ay da bir olduguda oliyor, evet aynen senin gibi olusuyorda yumurtam tam catlayacak seviyyeye gelmiyor ve catlamiyor

Kızlar dün progestan kullanmayı unutmuşum bugün hem belim hem karnım çok ağrıyor adet ağrısı gibi acaba adet mi olucam

Evet aynen, o yuzden sordum genelde pcolular hep kilolu bayanlar, ve daima diet ve spor yapmalari oneriliyor doktorlar tarafindan, bende bir ara metform kullanmistim, oda insulin direncini normallestiren bir ilac mide bulantisi yapiyor ve yemek yiyemiyordum oyle bes kilo atmistim, bide aynen ya asiri seker yeme cikolata yeme ihtiyaci duyuyorumm cikolatasiz yapamiyorym((( nebileyim Dusunuyorumda acaba biz hicmi zayif kadin olamiycaz((( aslinda bir bebegim olsun kendimi siki rejime sokup zayifliycam diyorum bakalim hayirlisi Allahtan

Iyi aksamlar canim,
Bende pko luyum. Boyum 1.74 kilomda hep 70-73 arasinda gelip gidiyor.

Kızlar bisi sorucam benim doktorum progestan vermedi ama estrofem verdi. İkisi de ayni özellikte mi. Geçen hafta çarşamba vuruldum iğneni. Ne zaman test yapsam sonuç çıkar kafamda deli sorular...

Meraba kizlar bugun doktora gittim 15 mm bi yumurta vardi.. cumartesi tekrar cagirdi doktorum.. klomen onceden fazla etki yapmisti bende ama ikidir tek yumurta olusuyor.. acaba klomensiz yumurta olusumum devam eder mi ki :-( canım sıkıldı. Birde vajinal muayene olunca çok gergin anlar yaşadim. Bakalim cumartesi ne olacak. Test yapacak arkadaşlar vardi, ben mi kaçirdim sonuç goremedim hic

bana da doktorum
merional (yumurta gelsitirici )ignenin ardından ovitrelle (yumurta catlatma) ignesi
ve bereberinde progestan verdi.
gecen sali ignemi oldum.sali carsamba persembe iliski oldu
kasik agrilarim coktu.igne batmalarim vardi oturup kalkarken rahatsiz ediyordu batmalar
son 3 gündür agrim yok batmam yok
batmalarim azalinca kasik agrilarim bitince iliski oldu 2 gun once.
ama iliski sirasinda cok agri cektim batma seklinde
ignemin 10.gunu
bat 25 ekim
bu 2.catlatma ignesi deneyimim
Allah anneligi insallah bize de tattirir
hayırlı sagliki evlatlarimiz olur insallah kizlar
gec oldu bayagi ama uyku tutmadi :)
hayirli geceler :)

Kızlar bisi sorucam benim doktorum progestan vermedi ama estrofem verdi. İkisi de ayni özellikte mi. Geçen hafta çarşamba vuruldum iğneni. Ne zaman test yapsam sonuç çıkar kafamda deli sorular...
Ayni gun vurulmusuz igneyi canim suan yapma ignenin etkisi devam ediyor benim bat tarihim haftaya persembe ben cumaya kadar beklemeyi dusunuyorum ozaman varsa bile kesin cikar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…