- Konu Sahibi Smile Forever
-
- #1.161
canım ilk kullanışımda tek yumurtam vardı ağrıda akıntıda olmuştu hemde ineden 3-4 saat sonra bu sefer 4 yumurta vardı ama ne ağrı nede akıntı olmadıKizlar yumurta catlarkenki belirtileriniz neydi ? Bende sadece sabahtan aksama kadar agri oldu sag kasigimda. Akinti vs yok hic sizde akinti oldumu veya baska bi belirti
canım ilk kullanışımda tek yumurtam vardı ağrıda akıntıda olmuştu hemde ineden 3-4 saat sonra bu sefer 4 yumurta vardı ama ne ağrı nede akıntı olmadı
Canm benim bat tarihim pazartesi, valla bilmiyorum ya pazartesi olmazsam salı test yapicam. Evlilik yildonumumuz salı günü :) eğer varsa eşime hediyem olacak :) senin de ilk ayin mi tatlimAyni gun vurulmusuz igneyi canim suan yapma ignenin etkisi devam ediyor benim bat tarihim haftaya persembe ben cumaya kadar beklemeyi dusunuyorum ozaman varsa bile kesin cikar
inşallah canım rabbim hepimizin yüzünü güldürsün, kucaklarını doldursunInsallah bu sefer tutmuştur. Umutsuz anlarda veriyor ya rabbim . Belli mi olur
önümüzdeki pazartesimi ayın24 ümü yoksa, benim ikinci kullanışım ilk martta şkullanmıştım tek yumurtam vardı ve hamile kalmıştım bebeğimin kalbi durdu bu ikinci deneyişim ama günleri pek değerlendiremedik eşim hastalandı o yüzden çok umutlu değilim.Canm benim bat tarihim pazartesi, valla bilmiyorum ya pazartesi olmazsam salı test yapicam. Evlilik yildonumumuz salı günü :) eğer varsa eşime hediyem olacak :) senin de ilk ayin mi tatlim
Belirti olarak bisey varmiydi? Bi de akinti olmusmuydu ve testi ne zmn yapmıştınfamera ve çatlatma iğnesi ile ilk deneme de hamile kaldım
inşallah sizler de fazla yorulmadan bu mutluluğu yaşarsınız hanımlar.
beyaz akıntı kireç gibi bu gebelik akıntısıymış ilk haftalar hep geldi.kesinlikle gögüs ağrısı yaşadım, ilk haftalar kasık ve bel ağrısı fazlasıyla vardı hatta tuttu da düşürüyorum sandım.6. hafta da kahve kırmızı leke geldi galiba gitti dedim ama yerleşmiş, yerleşirken de çok ağrım olmuş.beni doktora gitmeden en çok hamile kaldığıma inandıran şey beyaz akıntıydı.Belirti olarak bisey varmiydi? Bi de akinti olmusmuydu ve testi ne zmn yapmıştıncok sordum yine
hayırlı olsun canım evet beyaz akıntı bayağı yoğun şekilde geliyor ben de çok yaşamıştım bide inanılmaz susuyodum sürekli su içiyodum tabi sık idrara çıkıyodum göğüs acısı da çok oluyor kolun değse acıyolarbeyaz akıntı kireç gibi bu gebelik akıntısıymış ilk haftalar hep geldi.kesinlikle gögüs ağrısı yaşadım, ilk haftalar kasık ve bel ağrısı fazlasıyla vardı hatta tuttu da düşürüyorum sandım.6. hafta da kahve kırmızı leke geldi galiba gitti dedim ama yerleşmiş, yerleşirken de çok ağrım olmuş.beni doktora gitmeden en çok hamile kaldığıma inandıran şey beyaz akıntıydı.
Yok canm ayin 18i evlilik yildonumum. Çok üzüldüm bitanem allah sağlıcakla bebeklerimizi kucağınıza almayı nasip etsin. Bebegin melek oldu sana dua ediyor simdi unutma. Benim de ilk kullan isim 5 yum oluştu bende ilk defada. Bayağı değerlendirme yaptık bakalım hayirlisiönümüzdeki pazartesimi ayın24 ümü yoksa, benim ikinci kullanışım ilk martta şkullanmıştım tek yumurtam vardı ve hamile kalmıştım bebeğimin kalbi durdu bu ikinci deneyişim ama günleri pek değerlendiremedik eşim hastalandı o yüzden çok umutlu değilim.
daha önceleri zorla gögüslerim acısın diye uğraşırdımhayırlı olsun canım evet beyaz akıntı bayağı yoğun şekilde geliyor ben de çok yaşamıştım bide inanılmaz susuyodum sürekli su içiyodum tabi sık idrara çıkıyodum göğüs acısı da çok oluyor kolun değse acıyolar
ben adete yakında yaşıyorum göğüs acısı o yüzden ondan çok ayırt edemedim zaten adet oldum sanıyodum sürekli aynı belirtiler kontrol ediyodum beyaz akıntıydı gelendaha önceleri zorla gögüslerim acısın diye uğraşırdımönemli bir belirti çok bilinen.meğer gerçekten oluyormuş gerçekten.susuzluğuda sonraki haftalarda yaşadım. wc dende çıkmadım
Sağol canım, sen iğneyi geç vurulmuşsun o zaman reglin kaçıncı günüydü. Normalde iğneden 14-15 gün sonra regl olunur pazartesi bana erken gibi geldi.Yok canm ayin 18i evlilik yildonumum. Çok üzüldüm bitanem allah sağlıcakla bebeklerimizi kucağınıza almayı nasip etsin. Bebegin melek oldu sana dua ediyor simdi unutma. Benim de ilk kullan isim 5 yum oluştu bende ilk defada. Bayağı değerlendirme yaptık bakalım hayirlisi
birde 5 yumurta için tek doz mu iğne vuruldun?Yok canm ayin 18i evlilik yildonumum. Çok üzüldüm bitanem allah sağlıcakla bebeklerimizi kucağınıza almayı nasip etsin. Bebegin melek oldu sana dua ediyor simdi unutma. Benim de ilk kullan isim 5 yum oluştu bende ilk defada. Bayağı değerlendirme yaptık bakalım hayirlisi
regl mi oldun canm belirti olmayışındanmı şüpheye düştün.sanırım bu ayda olmadı benim
belirtim yokregl mi oldun canm belirti olmayışındanmı şüpheye düştün.
doğum yaptın mı peki?ben adete yakında yaşıyorum göğüs acısı o yüzden ondan çok ayırt edemedim zaten adet oldum sanıyodum sürekli aynı belirtiler kontrol ediyodum beyaz akıntıydı gelen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?