- 13 Mayıs 2016
- 251
- 307
- 53
- Konu Sahibi Smile Forever
-
- #1.181
benim 9. gun bende de hiç belirti yokbelirtim yoksadece çok az gögüs ağrım var o da belki iğneden olabilir.bugün 11,gün
hayır canım düşük oldu kese bile görünmeden daha doğrusu bayram girdi araya bayramın son günü düştüdoğum yaptın mı peki?
Inşallah Öyledirbenim 9. gun bende de hiç belirti yoksöz verdim kendime haftaya cumaya kadar test yapmıycam. 3 günün kalmış bence iğnenin etkisi geçmiştir inş bebiş ağrısıdır.
Bende var beyaz akinti ama tabi sonuç aynı olcak diye bisey yokbeyaz akıntı kireç gibi bu gebelik akıntısıymış ilk haftalar hep geldi.kesinlikle gögüs ağrısı yaşadım, ilk haftalar kasık ve bel ağrısı fazlasıyla vardı hatta tuttu da düşürüyorum sandım.6. hafta da kahve kırmızı leke geldi galiba gitti dedim ama yerleşmiş, yerleşirken de çok ağrım olmuş.beni doktora gitmeden en çok hamile kaldığıma inandıran şey beyaz akıntıydı.
benim de var canım aynı hamilelikteki gibi ama bu defa hiç hissetmiyorum adeti bekliyorum resmenBende var beyaz akinti ama tabi sonuç aynı olcak diye bisey yok
kızlar beyaz akıntı diyoruz ama regl öncesi beyaz akıntı hep oluyor (en azından bende), ben önceki hamileliğimde ama öğrendikten sonra sarı akıntı yaşamıştım.benim de var canım aynı hamilelikteki gibi ama bu defa hiç hissetmiyorum adeti bekliyorum resmen
Canım 16. Gün iğnemi vuruldum yani geçen çarşamba. Evet doktorum tek doz verdi ve koldan vurdu canm. Koldan yada karindan farketmiyormus heralde ama emin değilimSağol canım, sen iğneyi geç vurulmuşsun o zaman reglin kaçıncı günüydü. Normalde iğneden 14-15 gün sonra regl olunur pazartesi bana erken gibi geldi.
benim 15. günümdü çarşamba geçen ayın 21inde regl olmuştum senin adet döngün kısa ama inenin üzerine 14 gün koy, bende karından vurundum ilkinde kalçadan olmuştu ısrarıma rağmen kalçadan vurmuslardı şimdi sordum bu iğne kol yada karından vurulur kalça olmaz kasları geçemez dedi ama tutmuştuda :)Canım 16. Gün iğnemi vuruldum yani geçen çarşamba. Evet doktorum tek doz verdi ve koldan vurdu canm. Koldan yada karindan farketmiyormus heralde ama emin değilim
evet benim de olur ama bu böyle sulu ve çok daha yoğun oluyo canım belki ilaçların etkisidir bilemedim tabikızlar beyaz akıntı diyoruz ama regl öncesi beyaz akıntı hep oluyor (en azından bende), ben önceki hamileliğimde ama öğrendikten sonra sarı akıntı yaşamıştım.
Meraba bu merional igne dediginiz gunluk igneler mi? Doktorum eger klomenle üç ay da olmazsa günlük iğnelere geçecegiz dedi de merak uyandi bendebana da doktorum
merional (yumurta gelsitirici )ignenin ardından ovitrelle (yumurta catlatma) ignesi
ve bereberinde progestan verdi.
gecen sali ignemi oldum.sali carsamba persembe iliski oldu
kasik agrilarim coktu.igne batmalarim vardi oturup kalkarken rahatsiz ediyordu batmalar
son 3 gündür agrim yok batmam yok
batmalarim azalinca kasik agrilarim bitince iliski oldu 2 gun once.
ama iliski sirasinda cok agri cektim batma seklinde
ignemin 10.gunu
bat 25 ekim
bu 2.catlatma ignesi deneyimim
Allah anneligi insallah bize de tattirir
hayırlı sagliki evlatlarimiz olur insallah kizlar
gec oldu bayagi ama uyku tutmadi :)
hayirli geceler :)
Nasipten öte köy yok iste :) evet benim döngü 25 26 canm bakalım neler bekliyo bizi. İkimizinde hakkında hayırlısı olsun. Ama sen hamileymişsin gibi hissettim ben :)benim 15. günümdü çarşamba geçen ayın 21inde regl olmuştum senin adet döngün kısa ama inenin üzerine 14 gün koy, bende karından vurundum ilkinde kalçadan olmuştu ısrarıma rağmen kalçadan vurmuslardı şimdi sordum bu iğne kol yada karından vurulur kalça olmaz kasları geçemez dedi ama tutmuştuda :)
ahh canım ağzından bal damliyo iş yerinden arkadaşım izinde 3 memleket değiştirmiş her birinde beni hamile görmüş ilk hamilelğimdede ben bilmeden falında çıkmıştı onun böyle ümitleniyorum ama sonra düşünüyorum günleri değerlendiremedik umudum kırılıyor rabbim hakkımızda nasip etsin inşallah birlikte güzel haberler veririz.Nasipten öte köy yok iste :) evet benim döngü 25 26 canm bakalım neler bekliyo bizi. İkimizinde hakkında hayırlısı olsun. Ama sen hamileymişsin gibi hissettim ben :)
birde canım senin doktorun ilişki için belli bir gün yada saat verdi mi?Nasipten öte köy yok iste :) evet benim döngü 25 26 canm bakalım neler bekliyo bizi. İkimizinde hakkında hayırlısı olsun. Ama sen hamileymişsin gibi hissettim ben :)
Kendini hic strese sokma arkadaşım olacağı varsa 1 zerre ile de olur. İğneden bir aksam önce başlattı gün aşırı ilişki verdi canm. Ben dun bitirdim artik olacağı varsa olmuştur diyerek :) sen kaç kere değerlendirilebildenbirde canım sen
birde canım senin doktorun ilişki için belli bir gün yada saat verdi mi?
hamile kaldığımdaki doktorum iğne olduğum akşamı ve ertesi akşamı vermişti 3. gun kontrole gittiğimde çatlamıştı bugun olmasın dedi. bu doktorum çarşamba akşam vuruldum perşembe cumartesi olsun dedi, iğneyi vurulduğum gece sabaha karşı oldu ertesi gun eşim ağır grip oldu olmadı birde cumartesi akşam oldu dahada olmadı artık şartlandırınca olmuyormuş onu anladım.Kendini hic strese sokma arkadaşım olacağı varsa 1 zerre ile de olur. İğneden bir aksam önce başlattı gün aşırı ilişki verdi canm. Ben dun bitirdim artik olacağı varsa olmuştur diyerek :) sen kaç kere değerlendirilebilden
Bizde de esim ilk basta stres yaptı olmadı. Daha sonra ben biraz özel giyindim. Unuturdum. Simdi de ben çok hastayım. Grip oldum. Ama sen canini sıkma arkadaşım ben umarım yanlış hissetmiyorumdur :) 5 haftalık öğrenirken hatta :) isi abarttım heheheehamile kaldığımdaki doktorum iğne olduğum akşamı ve ertesi akşamı vermişti 3. gun kontrole gittiğimde çatlamıştı bugun olmasın dedi. bu doktorum çarşamba akşam vuruldum perşembe cumartesi olsun dedi, iğneyi vurulduğum gece sabaha karşı oldu ertesi gun eşim ağır grip oldu olmadı birde cumartesi akşam oldu dahada olmadı artık şartlandırınca olmuyormuş onu anladım.
aynen cnm doktorun onu demek istemsMeraba bu merional igne dediginiz gunluk igneler mi? Doktorum eger klomenle üç ay da olmazsa günlük iğnelere geçecegiz dedi de merak uyandi bende
eğer olmazsa bir dahakine eşim olmadan doktora gidicem günleride ona söylemiycem saat falan kuruyoduk çünkü gece kalkıyordukBizde de esim ilk basta stres yaptı olmadı. Daha sonra ben biraz özel giyindim. Unuturdum. Simdi de ben çok hastayım. Grip oldum. Ama sen canini sıkma arkadaşım ben umarım yanlış hissetmiyorumdur :) 5 haftalık öğrenirken hatta :) isi abarttım hehehee
benim doktorumda 3 aydan sonra günlük iğneden bahsetti sağol canım öğrenmiş oldum.aynen cnm doktorun onu demek istems
yumurta gekistirme ignesi klomenden daha etkili doktor senin durumuna gore gun veriyo
mesela bana 6 gun verdi.
6 gun her gun vurdurcan dedi
400 e yakin tuttu ama haberin olsun cnm
bana da 3 ay verdi simdi doktorum 3 ay gelme dedi
bu benim ikinci catlatma ignem
klomen+ catlatmayla olmadi
bi de biyle denedik bakalim
bu igne gobekten vuruluyo
tup bebek tedavisinde de bu igne kullanliyomus
hemsire bana tup bebek tedavisi uygulaniyo sanmisti hatta
benim igne sayesinde 4 yumurtam olustu ve catlatma verdi extra yaninda progestan verdi bebek tutsun diye
Allah istesin yeter ki cnmhamile kaldığımdaki doktorum iğne olduğum akşamı ve ertesi akşamı vermişti 3. gun kontrole gittiğimde çatlamıştı bugun olmasın dedi. bu doktorum çarşamba akşam vuruldum perşembe cumartesi olsun dedi, iğneyi vurulduğum gece sabaha karşı oldu ertesi gun eşim ağır grip oldu olmadı birde cumartesi akşam oldu dahada olmadı artık şartlandırınca olmuyormuş onu anladım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?