Klomen+Ovitrelle ile hamilelik ve turevi sorunlarla ilgili paylasimlar

Klomen+ovitrelle ile kacinci ayinizda hamile kaldiniz?

• 1. Ay

OY: 22 61,1%
  • 2. Ay

OY: 11 30,6%
  • 3. Ay

OY: 3 8,3%
  • 4. Ay

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    36
Bende var beyaz akinti ama tabi sonuç aynı olcak diye bisey yok

Sağol canım, sen iğneyi geç vurulmuşsun o zaman reglin kaçıncı günüydü. Normalde iğneden 14-15 gün sonra regl olunur pazartesi bana erken gibi geldi.
Canım 16. Gün iğnemi vuruldum yani geçen çarşamba. Evet doktorum tek doz verdi ve koldan vurdu canm. Koldan yada karindan farketmiyormus heralde ama emin değilim

Canım 16. Gün iğnemi vuruldum yani geçen çarşamba. Evet doktorum tek doz verdi ve koldan vurdu canm. Koldan yada karindan farketmiyormus heralde ama emin değilim
benim 15. günümdü çarşamba geçen ayın 21inde regl olmuştum senin adet döngün kısa ama inenin üzerine 14 gün koy, bende karından vurundum ilkinde kalçadan olmuştu ısrarıma rağmen kalçadan vurmuslardı şimdi sordum bu iğne kol yada karından vurulur kalça olmaz kasları geçemez dedi ama tutmuştuda :)

kızlar beyaz akıntı diyoruz ama regl öncesi beyaz akıntı hep oluyor (en azından bende), ben önceki hamileliğimde ama öğrendikten sonra sarı akıntı yaşamıştım.
evet benim de olur ama bu böyle sulu ve çok daha yoğun oluyo canım belki ilaçların etkisidir bilemedim tabi

Meraba bu merional igne dediginiz gunluk igneler mi? Doktorum eger klomenle üç ay da olmazsa günlük iğnelere geçecegiz dedi de merak uyandi bende

Nasipten öte köy yok iste :) evet benim döngü 25 26 canm bakalım neler bekliyo bizi. İkimizinde hakkında hayırlısı olsun. Ama sen hamileymişsin gibi hissettim ben :)

Nasipten öte köy yok iste :) evet benim döngü 25 26 canm bakalım neler bekliyo bizi. İkimizinde hakkında hayırlısı olsun. Ama sen hamileymişsin gibi hissettim ben :)
ahh canım ağzından bal damliyo iş yerinden arkadaşım izinde 3 memleket değiştirmiş her birinde beni hamile görmüş ilk hamilelğimdede ben bilmeden falında çıkmıştı onun böyle ümitleniyorum ama sonra düşünüyorum günleri değerlendiremedik umudum kırılıyor rabbim hakkımızda nasip etsin inşallah birlikte güzel haberler veririz.

birde canım sen

birde canım senin doktorun ilişki için belli bir gün yada saat verdi mi?
Kendini hic strese sokma arkadaşım olacağı varsa 1 zerre ile de olur. İğneden bir aksam önce başlattı gün aşırı ilişki verdi canm. Ben dun bitirdim artik olacağı varsa olmuştur diyerek :) sen kaç kere değerlendirilebilden

hamile kaldığımdaki doktorum iğne olduğum akşamı ve ertesi akşamı vermişti 3. gun kontrole gittiğimde çatlamıştı bugun olmasın dedi. bu doktorum çarşamba akşam vuruldum perşembe cumartesi olsun dedi, iğneyi vurulduğum gece sabaha karşı oldu ertesi gun eşim ağır grip oldu olmadı birde cumartesi akşam oldu dahada olmadı artık şartlandırınca olmuyormuş onu anladım.

Bizde de esim ilk basta stres yaptı olmadı. Daha sonra ben biraz özel giyindim. Unuturdum. Simdi de ben çok hastayım. Grip oldum. Ama sen canini sıkma arkadaşım ben umarım yanlış hissetmiyorumdur :) 5 haftalık öğrenirken hatta :) isi abarttım hehehee

Meraba bu merional igne dediginiz gunluk igneler mi? Doktorum eger klomenle üç ay da olmazsa günlük iğnelere geçecegiz dedi de merak uyandi bende
aynen cnm doktorun onu demek istems
yumurta gekistirme ignesi klomenden daha etkili doktor senin durumuna gore gun veriyo
mesela bana 6 gun verdi.
6 gun her gun vurdurcan dedi
400 e yakin tuttu ama haberin olsun cnm
bana da 3 ay verdi simdi doktorum 3 ay gelme dedi
bu benim ikinci catlatma ignem
klomen+ catlatmayla olmadi
bi de biyle denedik bakalim
bu igne gobekten vuruluyo
tup bebek tedavisinde de bu igne kullanliyomus
hemsire bana tup bebek tedavisi uygulaniyo sanmisti hatta
benim igne sayesinde 4 yumurtam olustu ve catlatma verdi extra yaninda progestan verdi bebek tutsun diye

eğer olmazsa bir dahakine eşim olmadan doktora gidicem günleride ona söylemiycem saat falan kuruyoduk çünkü gece kalkıyorduk

benim doktorumda 3 aydan sonra günlük iğneden bahsetti sağol canım öğrenmiş oldum.

Allah istesin yeter ki cnm
su an hamile misin ?
ay ben igneyi vuruldugum gun esim cok hastaydi gripti o da mecbur iliski oldu :)
ondan da bana gecti sonra grip :)
bende sali vuruldum sali carsamba ilişki önerdi degerlendirdik ne olur ne olmaz diye persembeyi de degerlendirdik sonra olmadi bi sefer ben cok hasta oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…